Abdel Nasser El-Nadi ska utvisas, han är ett hot mot rikets säkerhet..


ISLAM. Den tidigare muslimske skolledare från Västsverige som greps av Säpo i våras tillsammans med fem andra muslimska ledare kommer att utvisas efter ett regeringsbeslut, rapporterar SVT Nyheter Väst. Han bedöms utgöra ett hot mot rikets säkerhet – men det är ännu hemligt vad han har gjort eller misstänks för.

Enkel biljett

Inrikesminister Mikael Damberg har valt att inte kommentera dagens beslut. Det är det första slutgiltiga beslutet gällande de sex män som frihetsberövades av Säpo.

-Pettersson hoppas nu att Abdel Nasser El-Nadi kommer iväg så ingen börjar yla om att han kan råka illa ut hemma i Egypten, han kan gärna ta med sig dem som beslutade att den muslimska friskolan fick öppna. Minst fyra återvändande IS-terrorister har arbetat vis Vetenskapsskolan, de har uppmanat till finansiering av terrorism, haft 200 elever per läsår som lärt sig islam och arabiska med mera.

El-Nadi greps i mitten på maj och nu har alla överklaganden avslagits så relativt snabbt arbetat.

TIDIGARE 2019-09-09. Abdel Nasser El-Nadi har släppts av Säpo men ska utvisas, kanske, någon gång i framtiden…

ISLAM. Abdel Nasser El-Nadi, som har haft en ledande roll på muslimska Vetenskapsskolan och som frihetsberövades av Säpo i våras har släppts. El-Nadi har nu anmälningsplikt hos polisen i väntan nu på utvisning.

Han greps tillsammans med fem andra personer inom den islamistiska miljön och sattes i förvar. Säpo har inte angett någon anledning till frihetsberövandet. Den 5 juli fattade Migrationsverket beslut om att han ska utvisas, men att det för närvarande inte är möjligt då han skulle riskera förföljelse av myndigheterna i Egypten, där han kommer ifrån.

-Pettersson säger att då ska vi ha en islamist och säkerhetsrisk lalla runt i Göteborg och sprida islam på grund av att han eventuellt kan råka illa ut hemma i Egypten. Islamistens välbefinnande är alltså viktigare än svenskars säkerhet…

Doku.nu 

TIDIGARE 2019-06-19. IS-terrorister utbildade barn på muslimsk friskola

ISLAM. Muslimska Vetenskapsskolans vd, Abdel-Nasser El Nadi, omhändertogs av Säkerhetspolisen som ett hot mot rikets säkerhet. Minst fyra IS-terrorister som återkommit från krigets Syrien fått arbete på samma skola. Ytterligare sju anställda har under de senaste åren kunnat knytas till den våldsbejakande extremistiska miljö som Säkerhetspolisen håller ett vakande öga över.

Sven-Erik Berg, skolchef på Vetenskapsskolan i Göteborg, försvarar sig: – Vi har en väldigt tydlig värdegrund, säger Berg.

-Pettersson tycker sig hört detta med värdegrund tidigare, det används av dem som saknar argument. Undrar om Sven-Erik vet vilken värdegrund barnen på skolan fått lära sig av IS-terroristerna…

Om Abdel-Nasser El Nadi på bloggen…

Om Vetenskapsskolan på bloggen…

Läs mer på Expressen…


11 responses to “Abdel Nasser El-Nadi ska utvisas, han är ett hot mot rikets säkerhet..

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: