Varför samåker inte Stefan med sin vän araben?

KLIMAT. Förenta Nationernas klimatmöte 2019 hålls i FN:s högkvarter i New York. Climate Action Summit 2019, som är det officiella namnet, hålls under tre dagar, 21-23 september. Måndag den 23 september konfererar världens ledare, dagarna innan är fyllda av möten, överläggningar och andra förberedelser.

Varken USA:s president Donald Trump eller Australiens premiärminister Scott Morrison kommer att medverka, trots att de kommer till FN:s generalförsamling senare under veckan.

Minst 60 av världens ledare förväntas medverka på klimatmötet i New York. Bland dem som ska framträda finns Frankrikes president Emmanuel Macron, Indiens premiärminister Narendra Modi och Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

Irans president ska till New York och tala i FN, och som av en tillfällighet talas det om att det beslagtagna svenskägda fartyget Stena Impero ska släppas.

Inbjudna är också en rad representanter för företagsvärlden och civilsamhället – samt 500 ungdomar från hela världen, som på FN:s bekostnad har rest till New York ”så klimatvänligt som möjligt”.

Greta Thunberg seglade till New York, andra reser lite annorlunda…

Palestinas president Mahmoud Abbas’s har anlänt med sin Boeing 737-7GJ T7-PAL från Oslo, vad Abbas gjort hos norrmännen är oklart men inte omöjligt att han tiggt pengar.

Sama Strategy

Sveriges statsminister Stefan Löfven är också på plats, han har redan skänkt bort en massa miljarder som lätt hade lyft fattigpensionärernas ekonomi över svältgränsen.

Nåväl, statsministern reser också ståndsmässigt, fast inte lika lyxigt som Palestinas president. Stefan får nöja sig med en Gulfstream G550, men man förstår begränsningarna, Sverige betalar ju för båda planen.

-Pettersson tycker det var synd att Mahmoud och Stefan inte kunde samåka när araben ändå var i närheten, givetvis förr miljöns skull…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Varför samåker inte Stefan med sin vän araben?

 1. Svetsaren tänker bättra på Sveriges usla internationella rykte genom att skänka ännu mer miljarder till FN.

 2. Den patetiske så kallade statsministern tror sig vara
  en världsledare som måste närvara vid alla evenemang,
  där är det inte en tanke på att dra ner på flygresorna,

  och så ska han väl sprätta ut nya miljarder, samt
  skryta om Greta Thunbergs märkliga förehavanden.

 3. Leva som man lär är inte Steffes eller övriga politikers starka sida, att mytomaniskt utan problem blåljuga andra människor rakt i ansiktet är däremot alla politikers mycket starka och sjuka sida !

 4. Det är bottenskrapet som träffas för att ryggdunka varandra!
  Ett helt Gäng med misslyckade aborter….

  • Ja men så gäller det där med fina middagar och mycket
   fina drycker, det får man inte genom skayp, och om
   man som Stefan lever i tron att han är en av
   världens mäktigaste män! (som många andra länder garvar åt)

   Får han hållas några år till så räcker inte det planet till utan
   då får det bli en jumbojet.

 5. Västs ledare kommer att lova att ge bort deras befolknings pengar till korrupta stater i tredje världen, främst Afrika.
  Afrikas korrupta ledare kommer att kräva att västs befolkning ger dem så mycket pengar som möjligt.
  Kina kommer totalt att ignorera allt som sägs och beslutas.
  Utanför FN kommer Västs kvinnor och barn vråla att befolkningen i världen (dvs. Väst) skall ge upp allt, slutar äta kött, slutar flyga på semester, äga bil och satsar alla Västs resurser på vindmöllor.

 6. LAS och turordnings-reglerna som var så viktiga i en tidigare debatt, sålde han ju till centern i samband med JÖK-sveket. Så nu har han inget att komma med i fall han vågar sig på att försöka sätta sin fot här igen.

Kommentera