Körde från Stockholm till Öland – 80-åring saknade körkort


GOTT OCH BLANDAT. I fredags gjorde polisen en trafikkontroll mellan Böda och Löttorp på norra Öland. Polisen kontrollerade då en 80-årig som visade sig sakna körkort. Han uppgav dessutom att han aldrig under sitt liv haft körkort, det skriver Barometern

– Det visade att den här bilisten, född 1938 och hemmahörande i Stockholm, inte hade något körkort. Tvärtom uppgav han att han aldrig haft körkort, säger områdespolisen Thomas Lönnqvist till tidningen. Anledningen till att han befunnit sig på norra Öland ska ha varit på grund av att han har sin sommarstuga där och förmodligen kört en hel del i sina dagar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Körde från Stockholm till Öland – 80-åring saknade körkort

 • Holly

  Jag tror gubben i själva verket skiter i systemet då systemet vill dränka gubben i invandrare. Han tänker: Vill de att en neger tar hand om mig på ålderns höst så skiter jag i allt! Tänkt och gjort!

  Gilla

 • Egon

  Det är inte sista gången han kör bil

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man kör inte med hjälp av körkortet !

  Gilla

 • Stenbock

  Det va ju en dj-la otur,att de stod just på Öland av alla platser !
  Nåja det blir lite böter o så får han passa bättre upp nästa gång. Har man som 81-åring kört bil hela livet utan körkort,lär han klara av de år som han har kvar….

  Gilla

 • Maja

  Skulle ha tagit fram sitt SL månadskort och visat det. Hade nog fungerat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: