Klimat och väder hos Expressen


KLIMAT OCH VÄDER. Det är varning för hårda vindar och kraftigt regn i södra Sverige, samt lokal åska. I fjällen är det risk för snö. Meteorologer säger, lämna paraplyet hemma, det kommer att blåsa sönder annars. I stora delar av landet är det rejält kallare än normalt, hos Pettersson i Sörmlandsskogen var det +4,7 i morse vilket är för årstiden riktigt kallt.

Expressens klimatredaktion skriver dock att sommaren kommer igen, och att ett irländskt högtryck drar in till den kommande helgen. Det är mycket möjligt, men varför inta ta en sak i taget?

-Pettersson säger att hos PK-media är kyla väder och värme klimat, därför skriver Expressen om värmeböljor.

SMHI:s varningar för hård vind det kommande dygnet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Klimat och väder hos Expressen

 • Tony

  Och det erbarmliga SVT lyckas varje dag hitta någon renil med smältande vatten som givetvis ska kopplas ihop med klimatförändringar,

  Men dom vågar inte samla ihop en panel med Lennart Bengtsson o Lars Bern som hade kunnat förklara ett o annat för dem,, nej experter enligt dem är lantjunkare Rockström o Pär Holmgren , som likt dårar vevar sina teser!

  Gilla

  • Realist

   Tony ; vet inte vilken kväll det var men då ”LYCKADES” svt få med Lars Bern !
   Men beskrivningen på Professor Bern, enligt min mening på gränsen till lögn eller ”nedskrivning” av hans eminenta kunskap !!
   Ps tror inte att svt vet hur en ”eminent person” med ”stora” kunskaper skall ”bemötas” !!!

   Gilla

 • Fyllfinnen

  Undrar varför inga inga inom MSM tar upp det här med Dr Tim Ball och Dr Michael Mann, det var visst en som förlorade i Högsta domstolen i British Columbia

  Troligen passar det inte deras agenda och vad dom skrivit dom senaste åren, så kallade journalister igen

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: