Ett besök på IFK:s kansli rekommenderas för att få tag på Stenkullarånaren

BROTTSLIGHET. Det har nu gått snart två veckor sedan Ica i Stenkulla, Nyköping rånades. Butiken hade stängt för dagen, och en av de anställda hade sagt hej då till sin kollega när han blev angripen av en maskerad person utanför butiken. Gärningsmannen tvingade därefter den anställde tillbaka till affären. Därinne tvingade rånaren den anställde att öppna kassaskåpet. Enligt uppgifter till polisen kom gärningsmannen över hundratusentals kronor i kontanter, rapporterar Södermanlands Nyheter. 

Polisen söker tips gällande rånet på ICA NÄRA Stenkulla i Nyköping den 28 augusti. Här är bilden på gärningsmannen. Har du någon information eller har du sett något som kan hjälpa polisen i utredningen kring händelsen. Kontakta Utredare Melinda Hall i Nyköping via 114 14. Bilderna från Polisens Facebook.

-Pettersson fick tips om att man knappast behöver vara raketforskare för att få tag i Stenkullarånaren. Killen bär en overallsjacka med IFK-märke. Antingen är han alltså spelare eller ledare i IFK, Nyköping. Klubben är liten och antalet spelare och ledare som passar in är inte så många.

Polisen rekommenderas ett besök på IFK:s kansli så är saken snart utredd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Ett besök på IFK:s kansli rekommenderas för att få tag på Stenkullarånaren

  1. Av vilken anledning vill polisen att allmänheten skall tipsa.
    Allmänheten blev aldrig tillfrågad om vi skulle släppa in drägget.
    Polisen kan vända sig till Reinfeldt och Löfvén, det är de som bär ansvaret.

  2. Vem har sagt att polisen ens VILL ta fast rånarna. Eller att polisen har “fått tillstånd” att ta fast rånarna. Om det är dags att ta fast ett gäng brottslingar för att ge sken av att göra något åt brottsligheten, ligger de pyrt till. Å andra sidan lär väl vänstermobben trösta brottslingarna med att straffen kommer att bli inget eller löjligt lågt.

  3. Det går att ytterligare ringa in saken, eller ska vi säga ärendet.
    Utred bara dom som inte kan stava till genuspedagog på svenska.

Kommentera