Iranska fartyget utanför Syriens kust


UTRIKES. Det iranska oljefartyget Adrian Darya-1, som under sommaren var beslagtaget i Gibraltar, befinner sig nu utanför Syrien. Satellitbilder visar Adrian Darya-1, knappt fyra kilometer utanför landets kust.

Fartyget slog av det automatiska system som visar dess position i måndags, vilket ledde till spekulationer om att kursen var satt mot Syrien.

I samband med att myndigheter i Gibraltar släppte fartyget för ett par veckor sedan lovade Iran att fartyget inte skulle ta sig till Syrien. Varken iranska eller syriska myndigheter har kommenterat händelsen.

-Pettersson har inget emot att Syrien får eller får köpa olja av Iran, men mullorna i Iran borde satsa på sitt eget folk i stället för att stödja islamsk terrorism över stora delar av världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Iranska fartyget utanför Syriens kust

 • odalkvinnan

  Svensk utrikespolitik a la Maggot Wallström och Carl Bildt är att välkomna dem till Sverige. De har tagit ett svensskreggat Stenafartyg. De har släppt sex ur besättningen av ”humanitära”skäl.
  Shame on you!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Islamic Republic of Iran Air dumpar handikappade assistansberättigade, inbjudna till Sverige av s-irakier och s-iranier med ont uppsåt:

  Gilla

 • Billy Boy

  Den muslimska skurkstaten Iran blåljuger hämningslöst inför hela världssamfundet och fortsätter att egenmäktigt bryta mot mängder av internationellt överenskomna sjöregler genom att kidnappa både andra länders fartyg och deras besättningar …

  Uppgift: Nytt fartyg beslagtaget av Iran

  Iran uppges ha beslagtagit ett fartyg och dess besättning från Filippinerna i Hormuzsundet, rapporterar den halvofficiella iranska nyhetsbyrån Isna enligt Reuters. (Publicerades 2019-09-07)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/uppgift-nytt-fartyg-beslagtagit-av-iran

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: