Skattesmäll för riksdagsledamot (S)


INRIKES. Riksdagsledamoten Daniel Andersson (S) åker på en skattesmäll efter att ha lämnat oriktiga uppgifter i sin deklaration, rapporterar Dagens Industri.

Det handlar om en fastighet i hemlänet Örebro som Andersson har hyrt ut, som egenföretagare vid sidan av riksdagsuppdraget.

Enligt Skatteverket ska Daniel Andersson, som är ny riksdagsledamot sedan början av 2019, betala 66.818 kronor efter flera missar i deklarationen, varav drygt 10.000 kronor utgörs av en skattebot på grund av de oriktiga uppgifterna. Det visar skattebeslut från Skatteverket som Di tagit del av.

-Pettersson konstaterar att socialdemokrater gillar höga skatter för andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Skattesmäll för riksdagsledamot (S)

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: