Nu kan man jävlas hur mycket som helst med bilisterna

TRAFIK. Daniel Helldén, MP, är miljöborgarråd i Stockholm och honom låter C, L, KD och M härja fritt i Stockholm enligt principen allt för makten, som Tomas Eriksson MP sa efter valet, de lyckades undanröja SD som vågmästare och då kan man jävlas hur mycket som helst med bilisterna, skriver Mitti.

En helt ny miljözon ska införas på Hornsgatan – den första i sitt slag. Det innebär att många bensin- och dieselbilar äldre än 11 år portas. På måndagskvällen klubbades beslutet i fullmäktige.

Trafikborgarrådet Daniel Helldén, MP, – Det här är både ett viktigt och angeläget beslut. Hornsgatan är den gata i Stockholm som har sämst luft. Dålig luft med höga halter av kvävedioxid drabbar särskilt barn och äldre, har han tidigare sagt till Mitt i. – Genom att nu införa en miljözon på Hornsgatan så förbjuder vi de bilar som släpper ut allra mest kvävedioxid från att köra där, fortsätter Helldén. Planen är att miljözonen ska vara på plats 15 januari 2020.

Läs mer på Mitti…

-Pettersson säger att Daniel Helldén är en av dessa människor som tänker längre än oss vanliga…

Snöröjningen är bara en liten detalj, Daniel Helldén har varit med på bloggen då och då… 

Men Daniel, vi har fortfarande kryssningsfartyg på Stadsgårdskajen som producerar mer utsläpp än 10-tals miljoner bilar där utsläppen landar i Gamla Stan och Hornsgatan, hur ser du på det?, frågar Lars Carlström på Twitter.

Bilden på Kryssningsfartyget från Feber.se…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Nu kan man jävlas hur mycket som helst med bilisterna

 1. Man ska behandla miljöpartiet som dom behandlar medborgarna. Daniel Helldén kommer inte få något vackert eftermäle.

 2. MP och en hel del av 7-klövern är en Gaiadyrkande dödskult. De vill ha att du ska ha köttskam, flygskam, bilskam, barnskam, sugrörsskam, plastpåseskam, glass och godisskam. Så slutmålet (läs agenda 2030) är naturligtvis att utrota nästan allt liv på jorden. Läs också matteusevangeliet kapitel 24:22. Och Georgia guidestones.

 3. Läs vad Rebecca, Weidmo Uvell skriver på twitter om beslutet. Drabbar nämligen rätt person😂😂😂

 4. Vissa gator i Stockholm ser ut som potatisåkrar.Stora hål och lappat och lagat med en klutt asfalt i bästa fall.Inget görs i åratal åt detta.Nu prioriteras cykelbanorna.Dom är det inget fel på.Daniel Hellden styr och ställer med järnhand och prioriterar endast det som ligger i hans eget intresse.Hornsgatan är redan i dag en katastrof trafikmässigt och värre lär det bli.

  • Ungefär som en Miljöpartist, dessa knäppgökar ger sig inte förrän dom kört hela bilindustrin ur Sverige, och det kan komma fortare än vad dessa fåntrattar tror, vilket land skulle inte med öppna armar ta emot både Volvo o Scania, undrar ifall virrpannorna har en aning om att dessa bolag redan ägs av utländska intressenter.

   Sen finns det saker som dessa Miljötalibaner inte bryr sig om,
   till exempel tusentals bil och skolbränder, ej heller att tusentals
   så kallade flyktingar Flyger hem och hälsar på släkten i dom länder som dom säger sig flytt ifrån, detta tycks inte påverka miljön, och någon flygskam behöver dom inte tänka på, det är bara Svensken
   som betalar kalaset som ska känna skam, och nog fan känner jag skam, över att sådana jubelidioter får lov att jävlas med folket!

 5. Det var väl Moderatkvinnan som sjunger Dancing Queen som bröt vallöften och släppte in Miljöpartisten till sin taburett där han kan djävlas.

 6. Sparka fanskapet. En klappjakt på bilister pågår och vi måste betala även om man parkerar rätt för se, även med bevis med bilder får man inte rättelse gällande böter.
  Jag fick en p bot i stan , trots att jag kunde bevisa att jag hade parkerat rätt. Frågade P vakter om jag får stå på platsen jag fick böter. javisst, bara du respekterar invalidplatsen!
  En sur finsk kärring gav mig inte tillbaka mina böter , det hade gått för lång tid enligt henne.
  De dröjde själva med flit med svaren.
  JAG ÄR JÄVLIGT FÖRBANNAD PÅ SYSTEMFELET I LANDET. GÄLLANDE BILAR.
  Det här suger varje dag.

  • Hahaha.. Allt som är åt helvete för pojk-flickorna i Fjollträsk är goda nyheter för resten av Sverige!. Dom kan ha sitt Genusskit, droger, prostitution och dekadens gängkrig emellan lättkränkta lågbegåvade..
   Jag va i Fjollträsk i helgen och såg bara dekadens och förfall.
   Det påminner om Berlin efter 1:a världskriget. Då kunde man köpa mamma+son.. Pappa+son…kvinna+hund och liknande.
   Allt va till salu!
   Sen kom Hitler och krossade Marxisterna.
   Han rensade upp Tyskland och skapade ett stolt folk med Framtidstro!
   Sedan Räddade han Europa ifrån Kommunisterna!

   Vinnaren skriver historien, men den är Aldrig sann.
   Just nu håller Sossarna och fjollorna i Fjollträsk på att skriva om Sveriges historia.

   Sossarna framstår som hjältar!
   Sanningen är att hela Sveriges befolkning vill avliva samtliga.

Kommentera