Moderaterna erkänner sin inkompetens

-Pettersson menar att moderaterna inte varit naiva, de har varit inkompetenta och fega när Reinfeldt bestämde och de har fortfarande inte förstått allvaret. Moderaterna vill ha fortsatt asylinvandring och arbetskraftsinvandring av okvalificerad arbetskraft, vilket är samma sak. 

Kristersson ber inte ens om ursäkt för att han varit med och försämrat Sverige i grunden. 

18 thoughts on “Moderaterna erkänner sin inkompetens

 1. Från Svegot;
  “FOLKUTBYTE. I skrivelsen Genomförandet av samstämmighetspolitiken för utveckling – fokus: den globala utmaningen migrationsströmmar (Skr. 20“Denna skrivelse fokuserar särskilt på den globala utmaningen migrationsströmmar som handlar om migrationens utvecklingspotential för både ursprungsländer och destinationsländer. Regeringen belyser exempel och potentiella mål- och intressekonflikter inom fokusområdena cirkulär migration, remitteringar och skydd och varaktiga lösningar för flyktingar.”

  Därefter lägger man ut texten och snart börjar formuleringar som nästan ordagrant återfinns i FNs ramverk att dyka upp. Allt tydligare verkar det faktiskt som att det var den dåvarande svenska regeringen som till stora delar tänkte ut det som nu FN presenterat.

  Vilkas namn återfinner vi sedan längst bak i skriften från UD?

  “Utdrag ur protokoll vid regeringssammanträde den 13 mars 2014

  “Närvarande: Statsminister Reinfeldt, ordförande, och statsråden Björklund, Bildt, Ask, Erlandsson, Hägglund, Borg, Billström, Adelsohn Liljeroth, Björling, Ohlsson, Norman, Attefall, Engström, Kristersson, Elmsäter-Svärd, Ullenhag, Ek, Lööf, Svantesson.

  “Föredragande: statsrådet Engström.”13/14:154) från regeringen Reinfeldt läser vi inledningsvis:

  “Fascinerande att svensk politik under Alliansen fann vägen till FN och nu ska diktera migrationspolitiken för medlemsländerna. Ännu mer fascinerande är det att Moderaterna klagat över att riksdagen inte fått information från regeringen. Det var ju faktiskt deras egen Alliansregering som lade grunden för det hela och presenterade det för riksdagen den 13 mars 2014.

  Läs och ladda hem skrivelsen här.

  https://www.svegot.se/2018/12/05/allianspolitik-under-reinfledt-lade-grunden-till-fns-migrationsavtal/

 2. Ja moderaterna är inkompetenta och hycklare så tyvärr alla moderater, ni är minst 40 år försent ute !
  Jag kommer aldrig att lita på moderaterna som tillsammans med den mångkulturälskande 7 klövern förrått sitt eget land.
  Är bara så vidrigt.

 3. Moderaterna har tydligt visat att de INTE är att lita på. De har bidragit till det kaos vi har nu och kan därmed ALDRIG vara en del av lösningen.

 4. Den individen tycker jag är en skitstövel..
  Slickat uppått.för egen vinning.
  Ska M överleva måste han bort.
  Hanif måste bli partiledare.
  För mig är det AfS som gäller

 5. Dagens situation grundlades av M med Reinfelt i spetsen och Kristersson som en lydig vovve, Sen kom svetsaren och kommunisterna och miljötalibanerna som bara fortsatte på den inslagna vägen. Det enda riksdagspartiet som varnat för vad vi ser idag är SD. En stor fet ursäkt är på sin plats och sen ett mänskligt och civiliserat uppträdande mot SD.

 6. Hanif Bali vågade minsann kritisera Kalle Bildt. Om nu sprattelgubben Ulf K. verkligen menar något men “att agera”, så vore väl det minsta man kan begära att han berättar för Reinfeldt att han är grundorsaken till haveriet.

 7. Reinfeldt ville slå ut socialförsäkringen i Sverige. Schlingmann var med och la upp riktlinjerna. Ingen moderat protesterade, inte ens Hanif Bali. Milhouse (Kristersson) var en av pådrivarna för Reinfeldts politik. Moderaterna är falska, titta bara på Stockholm, vi skall förbjuda tiggare. Men nej, Miljöpartiet ville annorlunda…

KommenteraAvbryt svar