Ett nytt Malmö på fyra år, dags att börja utvisa volymer…


INVANDRING. För lite över en månad sedan släppte Migrationsverket sin juliprognos, vilket var den fjärde av fem prognoser som de lämnar till regeringen varje år. Antalet asylsökande väntas vara fortsatt stabilt med 21 000 sökanden per år fram till 2022, skrev man i pressmeddelandet, som sedan vidarebefordrades i olika medier. Ett par rubriker var: ”Färre väntas söka asyl i Sverige” och ”Färre söker asyl – men kostnaderna kan öka”, skriver Ivar Arpi i en ledare i Svenska Dagbladet. Tyvärr bakom betalvägg, Ivar Twittrar också

Tekniskt sett var det inte en lögn, något måste man kalla det när man glömmer att nämna att prognosen för anhöriginvandring ökade, och nu beräknas bli 225 000 under samma period. Sammanlagt blir det över 300.000 asylsökande och anhöriga som väntas komma till Sverige fram till 2022. Det är nästan ett helt Malmö på fyra år. Två Örebro, fem Östersund eller sex Borlänge. På fyra år.

-Pettersson vill till detta lägga runt 50.000 personer i lågkvalificerad arbetskraft som är förtäckt asylinvandring per år så blir det 200.000 till på fyra år. Alltså 500.000 människor på fyra år som ska ha bostäder, skolor, sjukvård, parkeringsplatser, el, ja allt som ingår i ett samhälle och som vanlig görs ingen konsekvensanalys…

-Pettersson menar att hade Ivar skrivit detta för ett par år sedan så…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Ett nytt Malmö på fyra år, dags att börja utvisa volymer…

  • ruben

    Man undrar ibland om inte Sverige drabbats av en allvarlig kollektiv mental kollaps. Det krävs extraordinära åtgärder för att lyfta Sverige på fötter igen. Efter den långa höga konjunkturen borde Sverige ha laddat länge i ladorna för uthållighet l något års ekonomisk nedgång. Varför så envist hålla fast vid den orimligt höga mängden asyl- och anhöriginvandringen? Var är konsekvenstänket? Det finns mänskliga rättigheter för svenska invånare också. Frågan är om inte regeringen passerat den gränsen.

    Gilla

  • Kenth Andersson

    Malmö anno 2019=Lilla Syrienkriget !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: