Migrationsverket skriver ned prognos, men…


INVANDRING. Migrationsverket skriver ned sin prognos av antalet asylsökande med 1000 personer till 21.000 personer som kommer att söka asyl i Sverige i år. 

Migrationsverket beräknar att de sammanlagda utgifterna för migration och mottagande av nyanlända i landets kommuner fortsätter att minska från ungefär 26 miljarder kronor i år till ungefär 16 miljarder kronor år 2022.

Migrationsverket säger också att säkerhetsläget i Syrien har blivit betydligt bättre. En ”flykting” förväntas enligt FN:s flyktingkonvention återvända hem då läget lugnat ned sig.

-Pettersson säger att denna prognos får tas med många nävar salt. Det gäller antalet asylsökande, inte anhöriginvandrare eller kvotflyktingar med flera.

Migrationsverkets period gäller 2019-2022.

 • Asylinvandring 84.000 (21.000/år) totalt under åren 2019-2022.
 • Anhöriginvandring 171.000 samma period.

Det innebär att vi under 2019-2022 kommer att motta 255.000 nya ansökningar om asyl- och anhöriginvandring. Det kallas EU:s miniminivå, stängd gränser, ordning och reda med mera. Det är fortfarande massinvandring som pågår.

Räkna även med 200.000 arbetstillstånd under perioden, varav många är rena bedrägerier av folk som tar hit släktingar/klanbekanta och människor som betalar för arbetstillståndet och sedan får betala med slavarbete för detta.

Räkna med totalt 120.000 uppehållstillstånd 2019

Kostnaderna, 26 miljarder är för Migrationsverket. Kommunerna med flera har mångdubbelt större utgifter för migrationen. Dessutom är arbetstillstånden i stora delar fejkade, släktingar, klaner, slavarbetare osv. Ytterst få är personer som behövs i Sverige.

Hela prognosen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Migrationsverket skriver ned prognos, men…

 • Ett nytt Malmö på fyra år, dags att börja utvisa volymer… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] För lite över en månad sedan släppte Migrationsverket sin juliprognos, vilket var den fjärde av fem prognoser som de lämnar till regeringen varje år. Antalet […]

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hurra, vilken lättnad efter drygt 40 år totalt okontrollerad massinvandring !
  Är Folkhemmet räddat nu ?
  PATETISKT.

  Gilla

 • Kungen

  Lägg ner migrationsverket helt. Vi kommer att spara många sköna miljarder i månaden….

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Härligt! Precis sådana nyheter som dumsvensken vill höra! Nu kan hen lugnt sova vidare!

  Propaganda och hjärntvätt som gör att Nord Korea sneglar avundsjukt på oss. Det hittas någon liten detalj i någon prognos, alltså inte ens i verkligheten och det slås på stora trumman. Sen att allting annat ökar nämns inte med ett ord!

  ”Kostnaderna minskar från 26 till 16 miljarder” basuneras det ut, sen att dessa kostnaderna bara har lagts på kommunerna istället nämns naturligtvis inte!

  Gilla

 • mojan

  asyl ska väl sökas i närmaste land och inte 10tals länder ifrån eller ifrån en helt annan kontinent….. och ja.. asylstatus ska inte generera PUT utan är endast tillfällig vistelse i skyddslandet då ett grannland…..att asylsurfa till de högsta bidragsländerna är totalfel

  Gilla

 • Tony

  Men även om dom flyttar hem igen så fortsätter väl Dum
  Sverige att ösa bidrag över dem i sitt hemland?

  Gilla

  • Md

   Många av de här migranterna har åkt hem igen på långsemestrar-ibland årsvis och med nya fina VISA-kort som fylls på varje månad rejält så att de kan leva som kungar hemma i hemlandet. I en del fall så har de lyckats med multi ID-alias dvs med fler identiteter i olika kommuner och på så vis kan dubbla eller trippla bidragen……..inga kontroller göres på migranter,…..det skulle behövas ID faställa dem med fingerprints-irisscanning+DNA så kommer Sverige spara miljardbelopp i felaktiga utbetalningar. Och vem vet en del kanske tom lyfter bidrag ifrån Tyskland och då i annat namn ev

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: