Stäng

Hizbollah hotar Israel med iranska precisionsvapen

MELLANÖSTERN. De israeliska försvarsstyrkorna, IDF, verkar bekymrade över att Iran förser Hizbollah i Libanon med avancerade vapen. Hizbollah, är en shiamuslimsk organisation i Libanon, bestående av en politisk, en militär och flera sociala grenar.

Den följer en islamistisk shia-ideologi inspirerad av ayatolla Ruhollah Khomeini, ledaren för den islamiska revolutionen i Iran. Hizbollahs militära gren är terrorklassad av USA, Storbritannien, EU med flera. Sedan 2012 deltar Hizbollah i kriget i Syrien på president Assads sida. Hizbollah anser att Israel är en illegal statsbildning som bör avvecklas.

-Pettersson misstänker att Israel funderar på hur och när de ska slå ut Hizbollahs raketer och de iranier som ligger bakom satsningen.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Hizbollah hotar Israel med iranska precisionsvapen

 1. Att förenkla diskussionen om dispyten mellan dessa aktörer genom att konsekvenslöst klandra hizbollah är tämligen arrogant. Konflikten är betydligt mer komplex än så.
  Tror verkligen denna högerfalang av följare verkligen på att Israel har rent mjöl i påsen? Hizbollah är givetvis att klandra, men att blunda för en olaglig ockupation och blint skylla på hizbollah är jävligt dumt.

 2. Det är den sekten som vårt regeringsparti, socialdemokraterna,
  LANDSFÖRRÄDARNA, har kontrakt med sedan 1999 och som
  är alltjämt gällande!

  S P R I D D EN U P P G I F T E N !

  Vårt Fosterland är hotat av vår regering (- och SÄPO ?) så länge
  de inte tar avstånd från kontraktet och går ut till svenska folket
  med att de avslutat samarbetet med muslimerna om att göra
  Sverige till ett muslimland!

  SÄPO måste också förklara varför de inte agerar mot detta
  LANDSFÖRRÄDERI !

  Känner du dig trygg?

 3. Dags för Isarael att göra Gazaremsan till en asfalterad P-plats bara för Israeler !
  Palestiniernas helgon M.Wallström lär protestera men det bryr sig naturligtvis inte Israel sig om vad en f.d snabbköpskassörska gnyr om.

  1. Och det är svenska hederliga skattebetalare som betalar för dessa vapen, krig och terror mot israelernas medborgare…och Socialdemokraterna som öppnar Sveriges plånbok för detta helvete !
   FY FAN ! 😡 Sveriges regering bidrar till än mer våld/terror mot oskyldiga människor….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: