S-politiker med kokain i snusdosan göder de kriminella gängen…

BROTTSLIGHET. Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) påstod i mitten på augusti att det är de rikas knarkande som göder gängkriminaliteten.

-Pettersson inser att Löfven för en gångs skull har rätt, rikare knarkare än S-politiker finns väl knappast. Kokain i snusdosan, de är listiga de där sossarna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “S-politiker med kokain i snusdosan göder de kriminella gängen…

 1. Inte ens den mest nergångne knarkaren är så äcklig att han säljer sitt land till muhammed och soros.

 2. Den nya överheten/adel stavas politiker, har Lövfen inte koll på sin personal. Vanliga svenskar har inte den pengen att avvara till de sättet att leva men politiker som lyfter 100-tusen, fritt boende och många andra förmåner har ju råd med det. Det som känns för djävligt är att det är våra skattepengar som politikerna lever upp.

 3. Sosse med kokain i snusdosan, då kan det inte gälla den store välkände för han föredrar väl ett par helrör explorer och dem får man inte ner i en snusdosa.

 4. Den lille svetsaren kan fundera på vad det gör när 30 000 ljugande unga män kommer till Sverige från landet Afghanistan, som är världsledande på att producera opiater och cannabis.

 5. Aha, det är för att de använder kokain själva som de antar att andra också gör så….. 🙂

 6. Delcitat från sverigesradio.se:

  “Som människa kan man fela. Det var midsommar. Vi är människor och kan göra fel tänker jag, säger politikern till tidningen.

  Den socialdemokratiske politikern hade flera kommunala uppdrag i en västsvensk kommun, bland annat i en socialnämnd. Några veckor efter midsommar begärde politikern om att avsäga sig alla kommunala uppdrag.

  Politikern säger att skälet för att han nu avgår från alla uppdrag är ett annat än att han tagits med kokain.

  Personen erkänner brottet men säger att narkotikan förvarades åt en vän.”

  Slut delcitat

  Länk:

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?artikel=6765064

 7. Att politiker går, som katten kring het gröt och aldrig talar klarspråk förstärker bara problemen och de kriminella växer i styrka år efter år. Tyvärr har dessa politiker en mäktig svans av journalister och “vetare” bakom sig, som relativiserar allt i utanförskapsproblem. De har i alla år tydligen alltid kastat mer bränsle på elden men ingen myndighet tycks se det.

Kommentera