Statsminister Stefan Löfven (S) är mer orolig för muslimerna i Norge än svenskarna i Sverige

INRIKES. Efter en vecka med mord, sprängningar, våldtäkter, knivrån, misshandel, skjutningar, bilbränder och annat elände i Sverige och en statsminister som har hållit sig undan så dyker han då äntligen upp, vår handlingskraftige statsminister Stefan Löfven (S) och fördömer hotet mot muslimer i Norge.

Tryggheten för muslimer i Norge är viktigare än tryggheten för svenskar i Sverige.

Statsminister Stefan Löfven (S) fördömer moskéattacken i norska Bærum. Han har också erbjudit Norges statsminister Erna Solberg ”svenskt stöd i olika former av behov”, skriver Löfven enligt TT/OMNI.

Löfven menar att extremistiskt hat och våld måste bekämpas med samhällets samlade kraft.

”Jag förstår och delar oron hos muslimer i både Norge och Sverige, inte minst som den muslimska högtiden eid al-adha just inleds. Det är en grundläggande och självklar mänsklig rättighet att kunna utöva sin religion i frihet och trygghet”, skriver Löfven.

-Pettersson säger att det som hänt i Norge är beklagligt men som en piss i Mississippi jämfört med allt som händer en vanlig vecka i Sverige och då är statsministern tyst. Friheten och tryggheten för svenskar är inget värd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

73 thoughts on “Statsminister Stefan Löfven (S) är mer orolig för muslimerna i Norge än svenskarna i Sverige

 1. Ännu ett dumt uttalande från vår så kallade statsminister. Är mycket bättre om han håller käften och avgår. Han och hans gäng skiter fullständigt i Sverige och dom riktiga svenskarna. Är så jävla trött på den skiten och hans dumma uttalande. 🤬🤬😵😝

 2. Har han överhuvudtaget tänkt på Sverige och svenska folket? Nä våra förfädrar som byggt upp detta land snurrar i sina gravar nu när de ser vad som händer i vårt en gång vackra land. Mord, rån, överfall, hemlösa svenskar, långa vårdköer, äldre har inte råd till tandvård, kvinnor vågar inte gå ut för de är rädda för att bli våldtagna m.m. ändå är Löfven och majoriteten av svenska folket nöjda med landet 😥. Man skäms mer och mer över hur samhället ser ut 😡.

 3. Statsminister Stefan Löfven är den sämsta. Hanns prioriteringar är helt fel och han vägrar inse att han misslyckats totalt med Sverige. Istället håller han sej undan och är allmänt feg. Vi behöver en statminister som bry sej om folket i landet sverige och tryggheten här.
  Statsminister Stefan Löfven väljer att inte se dom riktiga problemen. För feg för att uttala sej och för feg för att göra nåt.

 4. ”Det finns ingen anledning att förvånas över att den misstänkte moskéskytten i Norge är miljonär. Terrorism är ett fenomen som i allt väsentligt emanerar ur de välbärgade klasserna.”

  Detta skriver ”Vajsing Kantarell” på Aftonslasken idag.

 5. Rubriken talar om någon som kallar sig statsminister. det måste röra sig om något annat and än Sverige, för i Sverige har vi ingen statsminister.

 6. Inte ett ord till de judar i Malmö,där hundratals judar blivit attackerade av Malmös muslimer.löfven väljer verkligen vad som är bra för Socialdemokraterna sen stoppar han. Huvudet i sanden,närjuddar o vanliga blir attackerade av muslimska män.

 7. https://samnytt.se/stor-demonstration-mot-regeringens-politik-planeras/

  I kölvattnet av den senaste tidens skattehöjningar och samhällsbesparingar har så kallade upprorssidor på nätet både ökat och vuxit. Den 20:e september gör Bensinupproret 2.0 gemensam sak med några av de mest kända på Facebook, och demonstrerar på Sergels Torg i Stockholm mot den förda politiken i vad man hoppas blir ”Sveriges största massdemonstrationen någonsin mot systemfel”.

 8. En teori varför Stefan Löfven undvek Almedalsveckan och varför han konstant undviker att beklaga utvecklingen i Sverige.

  I Almedalen hade han varit tvungen att svara på obekväma frågor och därför fick han rådet av partiledningen att hålla sig borta. Han är ju inte den skarpaste av debattörer direkt.

  Att han är tyst om våldets Sverige beror på att han annars skulle tvingas belysa kriminaliteten inom de grupper som numera utgör partiets väljarbas.

  Bara en teori som sagt.

 9. Fy fan och han ska vara statsminister för svenska folket han är ett stort skämt han och annie kan packa och dra till syrien kan dom passa på och åka till mecka åxå han verkar inte fårstå att han sviker sitt eget land han verkar ha en egen agenda JAG ÄR JÄVLIGT OROLIG FÖR MINA BARN OCH BARNBARN för framtiden isverige som han och dom andra förstört att inte fler vaknar och förstår att sossarna verkligen byter utt svenskarna mot muslimer och dom har hållit på med det sen 80 talet jag hoppas dom självs blir drabbade som många svenskar blir dagligen rån våldtäckt mishandel .mord drabbar oss dagligen TACK VARE SOSSARNAS VANSINIGA INVANDRING TACK SÅ JÄVLA MYCKET STEFAN LÖVEN SÄGER BARA FY FAN förädare det är vad ni sossar är

 10. Litet nattlektyr

  Centerpartiet vill dölja sitt förflutna. Deras grundprogram var år 1933;
  ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverka invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. ”
  Deras konsul Otto Wallen är den enda riksdagsman som öppet sagt sig vara en stolt antisemit!

  Socialdemokraternas Hjalmar Branting och högerledaren Arvid Lindman undertecknade motionen om inrättandet av Statens institut för rasbiologi.
  En av raslärans främsta förespråkare var Bengt Lidfors, sosse, som varnade starkt för rasblandning.

  SS generalen Reinhardt Heydrich blev på svenskt initiativ utnämnd till ordförande i den internationella polisorganisationen 1938!
  Det håller sossar tyst om.

  • Han vill vara världssamvete för alla andra förutom sina egna. Här får det brinna, mördas, våldtas, rånas men han gör inget åt eländet.

   Mina grannar hade inbrott i natt. Tjuven ( måste ha varit väldigt liten då de har krossat en liten ruta ovanför dörren och krupit in.)
   Tursamt nog kom de inte ut med någonting alls då det inte gick att stjäla stora tavlor mm , när delvis dörren var ordentligt låst och väktarna kom när larmet gick.
   Detta i Stockholms innerstad.

   • Vanligt förekommande hos ett visst parasiterande folkslag, är att använda sina barn vid inbrott så att när dessa väl har tagit sig in så kan de släppa in mamma och pappa.

 11. Ja det borde va en mänsklig rättighet för gamla människor
  att känna trygghet på ålderns höst, att kunna unna sig något
  men allt sådant har du och din infantila regering berövat dem.

  Stefan Löfven är den största nationella katastrof som drabbat
  landet genom tiderna, och det värsta är att han inget själv
  begriper ? Att visa sympati för Muslimer till och med i ett annat
  land när problemen här hemma är himmelsvida visar på vilken
  usel eller urusel ledare för landet han är, att då fegt inte lotsas om
  alla mord och våldtäkter och annat djävulskap som är kopplat
  till hans generösa invandring är enormt ynkligt.
  Bort med landsförrädare!

  • Allting började med Palme och har eskalerat.
   Reinfeldt och Olofsson, Maria Wetterstrand medräknat är de som gjorde allt för att få hit alla ”pensionsräddare”
   I och för sig kunde listan göras lång, Lövén härmar de stora talangerna som har rattat landet åt h-te.
   .

   • Instämmer med dig Maja !
    Bara att höra dessa namn gör att det vänder sig i magen.

  • Det begriper ni väl att det är mycket svårt att begripa något när man bara har EN hjärncell.

 12. Oj hoppsan där! Har faktiskt aldrig hört statsministern önska svenskarna ”god jul” ”glad påsk” eller liknande. Aldrig hört honom säga att det är en mänsklig rättighet att få fira kristna eller andra religiösa högtider utan utan rädsla för hot. Varför är det bara de hotfulla och hatfullas religion han framhåller så här….? Röstköp?

  • Det sägs att Sverige skulle inte klar sig utan invandrarna. Detta är FEL.
   Stefan Löven skulle inte klara sig utan den importerade invandringen skall det vara.

 13. Tore

  11 08 2019 at 20:31
  Det tog 30år av parti och tre val för SD att få 18%, hur lång tid tror du det då tar för afs?
  Svensken är helt enkelt för dum för afs.
  Tyvärr! ”

  Tore. AFS måste få en chans. Det finns plats för två Sverigevänliga partier, snart behövs det flera när muslimer registrerar eget parti 2022.

   • ”Uppväxt och studier

    Gustav Kasselstrand växte upp i Valdemarsvik i Östergötland.[5] Mellan 2006 och 2010 studerade Kasselstrand nationalekonomi och tyska vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och vissa delar av utbildningen skedde i Tyskland och Singapore. Kasselstrand har en masterexamen i ekonomi med finansinriktning från Aalto-universitetet i Helsingfors.[6]”

    En duktig välutbildad ung man. Dessutom väldigt sympatisk.
    Vi skulle behöva flera av den sorten in i Riksdagen.
    Minus är förstås att han är litet väl utbildad bland pöbeln i Riksdagen.

  • Ja nu var det inte meningen att kalla afs:s väljare för utvecklingsstörda afs:sutan slask partiernas sympatisörer.
   Men visst afs har betydligt bättre politik än sd men om inte sd lyckas hur ska då afs lyckas.
   Men för 82% av Sveriges befolkning är varken sd:s eller afs politik lockande.
   Vi har dom politiker vi förtjänar och vi har dom sämsta av dom sämsta.

   • Ja det är ju bevisat att 82% av den Svenska valmanskåren verkar ju älska våld av alla slag, helst då riktat mot Svenskar.

 14. Ja visst ska fredliga människor få lov att leva i fred i en rättsstat och demokrati. Vem tycker något annat? Vad skedde efter de två hatmorden mot mor och son på Ikea i Västerås? Har inte hört något konkret. De blev mördade för att de såg ut som svenskar. Inga radikala förslag eller åtgärder hör jag för att säkra upp i samhället mot underdimensionerad polis, vård och skola samt ökande bränder, mord, rån, hot och våld på gator och torg. De enda åtgärder, som sticker ut är skattehöjningar. Det skulle räcka med relevanta utvisningar. Saknaden av konkreta och brådskande åtgärder måste förklaras.

  • De C:a 1,5 miljoner Svenskar som finns i Sverige idag borde ta lärdom a de demonstranter som visats på TV från t.ex Frankrike och Kina. Det ända man kan lägga till är att Svenskarna bör se till att dom är riktigt beväpnade.

 15. ”Kenth Andersson

  11 08 2019 at 20:01
  Som efterbliven röstade jag på AFS det enda partiet som vill ha Swexit och talar om äkta återvandring i valet 2018 och i senaste EU-valet !
  Är det inte oroväckande tyst från SD numera, partiet som väl ska rädda Sverige från månkulturell undergång ?”

  Helt OK för mig. Gillar Kasselstrand och Hahne med flera kloka unga män i partiet.
  En till ung man som är uppskattad , han som har skrivit en bok. Vad heter han?
  En duktig retoriker.

 16. En galning i Norge leder till ökad bevakning av moskéer i Sverige. Är det Johansson och Damberg som har beordrat efter krav från Muslimska Brödraskapet? Varifrån tas de resurserna?

 17. En skadad muslim är värre än 10 döda svenskar. Så psykopatiska är personerna som styr Sverige via media och politik.

 18. Han är inte min Statsminister.
  En svag individ som inte klarar av sin uppgift.
  Är vad jag tycker

 19. Den mannen bryr sig om allt annat än vanliga svenskar. Han är en stor skam. De som röstar på honom är antigen okunniga eller stendumma.

 20. Säga vad man vill, men terror-mussar brukar scora mycket högre när de agerar. Så rent statistisk är jag nog lite mer orolig för mussar som utövar terror.

 21. Lövén bör avsättas omedelbart men hur?
  Demonstrationen den 20 september skall bli spännande för nu har det kokat över hos folket.

 22. Vad tror Dåren att han skulle kunna bistå Norge med ? Dialogpoliser insvepta i pride-flaggor ? Det bästa är nog att han håller sig så långt borta som möjligt. Från både den norska och svenska befolkningen.

  • Fråga den mångkulturälskande majoriteten av svenska väljarkåren hur länge vi måste stå ut med Steffe och den övriga landsförädiska 7 klövern !
   Sådana väljare sådana politiker, svårare än så är det inte.

   • Vi får nog stå ut med SOCIALNAZISTERNA så länge det finns helidioter i Sverige som röstar på dom tyvärr.

 23. Är väl ingen nyhet att landsförrädare Steffe och hans likasinnade och mångkulturälskande anhang i 7 klövern och det övriga etablissemanget bara bryr sig om Mussar och övriga importerade arbetsskygga icke äkta infödda svenskar !
  Landsförrädare i ledarställning har alla tider struntat i sitt eget folk.
  En dag är det slut på sötebrödsdagarna ljugandet hånet och föraktet mot det egna folket för landsförrädarna, ingenting varar för evigt och då blir straffet får man hoppas MYCKET HÅRT, det kan historien vittna om att det brukar bli.
  Tanken på detta får en att må något lite bättre.

 24. ”svenskt stöd i olika former av behov”. Jaja , lova går ju bra,(särskilt innan valen), men hålla sina löften är det sämre med , det vet vi svenskar allt för väl.

 25. Var det någon som väntade några kloka ord från våran sk statsminister.
  Har han någonsin sagt något klokt ord?
  Kan det kanske vara så att han inte är så klok.

 26. SJUKASTE SJUKT !!!

  Sveriges kvinnor och små flickor blir gruppvåldtagna, och landsförrädaren tycker det är synd om EN VINST FÖR SAMHÄLLET i Norge.
  Man tror inte det är sant….SÅ SJUKT FÅR INTE ENS SOCIALDEMOKRATERNA VARA !

  LANDSFÖRRÄDERI…

 27. Hur står det till herr ”statsminister”, har du blivit religiös på gamla dar ?
  Tänker du omskola dig till Stormufti ? 🙂

 28. Varför skulle han bryr sig om svenskarna, det är ju knappt några svenskar som röstar på S längre. När sedan muslimerna öppnar eget parti så är det hela över för S.

   • Som efterbliven röstade jag på AFS det enda partiet som vill ha Swexit och talar om äkta återvandring i valet 2018 och i senaste EU-valet !
    Är det inte oroväckande tyst från SD numera, partiet som väl ska rädda Sverige från månkulturell undergång ?

   • Det tog 30år av parti och tre val för SD att få 18%, hur lång tid tror du det då tar för afs?
    Svensken är helt enkelt för dum för afs.
    Tyvärr!

Kommentera