12 thoughts on “Pride for muslims

  1. Homosexualitet är inte mindre vanligt i muslimska länder. Att islamister inte accepterar homosexualitet innebär inte att muslimer i allmänhet tycker att homosexuella ska dödas.
    Det måste bli svårt för er som inte gillar pride när det framgår att ni har gemensam sak med islsmister och Putin. Skärpning gott folk. Fokusera på vad pride handlar istället för att hetsa. Håller dock med om att vänstern kapat pride och försöker göra politik av det. Hade varit nyttigt om tex SD gick längst fram i tåget och visade stöd för allas rätt till kärlek och acceptans.

  2. Vilka ”knallkorkar” dessa är, begriper ingenting om islam och dess böcker koranen/sharia!
    Förklaringen ligger i hjärntvätt från SVT, hatmedia, Socialdemokraterna/MSB med flera vapendragare för massinvandring!

  3. Jag ha bara en kommentar ”DIE DUMMEN SCHWEDEN” mild sagt.
    Finns bara äckel och förakt för dessa människor, inte för att de är Gay deras sak.
    Men deras uppträdande och hyllande av en kultur som skulle bjuda dom på Base jump utan fallskärm, 4-5 sekunder fritt fall. Kaknäs tornet skulle kunna användas

  4. Det säger väl mest om de som deltar i pride. Dom vet inte vad det handlar om alls. Om muslimerna fick bestämma skulle dom avrättas direkt. Kolla vad som gäller i deras länder

  5. Dessa vänster homo personer fattar inte att dom står högt på listan hos islamisterna för en luftfärd från 8e våningen rätt ner i gatan.

  6. Tror nog den tösen.(?) ska vara försiktig nästa gång hon stöter på en övertygad muslim att använda deras Alluha Akbar i ett homo-tåg är nog inte så populärt.

    Ibland undrar man hur dom vänterblivna får på sig kläder på morgonen…så jäkla tappade dom är.

KommenteraAvbryt svar