Stäng

Många poliser med invandrarbakgrund är inblandade i kriminell verksamhet

BROTTSLIGHET. En hemlig rapport har skickat skakningar genom Nederländerna. Rapporten pekar på att betydande delar av nederländsk polis har kopplingar till organiserad brottslighet.

Rapportens innehåll har publicerats av den nederländska tidningen Algemeen Dagblad (AD).

För resten av Europa är det slående att något sådant här händer i ett land som brukar betraktas som ordnat och lagligt.

Poliser med invandrarbakgrund verkar spela en särskilt viktig roll i den brottsliga verksamhet. Det framgår bland annat av den brittiska tidningen The Guardian, som vanligtvis är extremt politiskt korrekt.

Dussintals poliser har blivit avskedade för korruption, oaktsamhet, brott mot säkerheten och missbruk av polisens datorer.

Chockrapporten drar slutsatsen att dessa uppenbarelser endast kan vara ”toppen av isberget”! Över hela landet har polisen blivit infiltrerad av kriminell verksamhet.

Läs mer på Den Korte Avis…

-Pettersson är inte förvånad, vi har importerat klansamhällen och där går familjen och släkten före allt annat. De kriminella infiltrerar polisen, politiken, samhällets tjänstemän (alkoholtillstånd, bygglov osv). Södertälje är nog kommunen där detta har dragits längst i Sverige. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Många poliser med invandrarbakgrund är inblandade i kriminell verksamhet

 1. Det här med invandrar poliser kommer bli ett gigantiskt problem, om en polis med rötterna i Libanon ska anhållna en kriminell libanes kommer det inte sluta med ett rutinuppdrag.
  Polisens familj kommer hotas polismannen själv kommer hotas och till slut kommer
  Han ge efter och se mellan fingrarna
  med sina kriminella landsmän.

 2. Tyvärr, finns det en anledning till varför alltför många polisanmälningar läggs ned, i Sverige.
  Ifrågasätter starkt, hur det överhuvudtaget
  får vara möjligt, att polisutredare medvetet
  mörkar bevismaterial och med avsikt, även gör allt för att påverka seriösa vittnen, från att lämna vittnesmål, som därmed skulle stärka tidigare polisanmälningar..
  Detta handlar om den omfattande kedja
  gällande narkotikahandel, som har sitt säte i Nybro, Kalmar, med omnejd.Lägg därtill
  till bedrägerier, människorov..

 3. Det var så Adolf Hitler gjorde. Han skickade ut mullvader i alla länder i milliontals förkläda som turister, studenter, lyckosökare m.m.m.m.
  Dessa skulle infiltrera, destabilisera, avhumanisera, demoralisera, degenerera och i allmänhet förstöra så mycket som möjligt i resp. länder, så att de på alla sätt blev ordentligt svaga.
  Sedan var det enkel match att angripa och ta över resp. nationer. Med andra ord: ”Söndra och Härska”.
  Denna arbetsmall är gammal och genomtestat och kallas även strukturen: ” PROBLEN-REAKTION-SELUTION”.
  Redan när problemen skapas av eliten känner de redan till den reaktion som komma skall, och har förståss också redan The Selution klar att ivärkställa.
  THE NEW WORLD ORDER som redan har bekantgjorts genom Agenda 21 resp. Agenda 2030; Eller : EIN REICH- EIN FUHRER-EIN FOLK.
  Winston Churchill sa engång: ”Kommer ondskan/Niazismen/Kommunismen någon gång tillbaka igen i stor skala, kommer den i förklädnad av antifasism, kärlek, tolerance, venstre-liberalisme etc.
  Runt hela detta maskineri samlas sedan också alla de nyttiga idioter såsom naiva venstre fjoller, HBTQ, m.fl.
  Både de röda clownerna såväl som de blåa clownerna stimlar up runt GULDKALVEN.
  Jag tror inte på att Hitler dog i 1945 och vet hans favorit namn på en ev. dotter var och skulle vara ANGELA.
  Med dessa slutliga ord hoppas jag att den vakna själv kan lägga 2+2 sammans om olika maktindivider och ex. Socialdemokraternas m.fl. partiers verkliga färg på byxorna.

 4. Förmodligenn likadant inom försvarsmakten.
  Ju mer avvikande sökande dit desto bättre enligt dagens agenda
  Så går ett oblodigt övertagande av ett land till

  1. Just det. Abu…. Waberi…..Försvarsminister i Moderaternas Regering under Reines tid.
   Här skriver en kvinna från Iran en artikel i GP

   https://www.gp.se/varf%C3%B6r-har-m-en-medeltidsprofet-i-riksdagen-1.862424

   ”Dagligen plågas jag av minnena från min ungdom i Teheran. Efter shahens fall fick jag som flicka lära mig att inte leka med pojkar, inte klättra i träd och inte cykla för att skydda min oskuld. Jag lärde mig att hata mig själv för att jag föddes till kvinna. Som tonåring blev jag en dag stoppad av sarallah (moralpolisen) mitt på gatan och två kvinnor i svarta chador tog mig in till polisstationen för kontroll. I min väska hittade de en omoralisk västerländsk ”kärleksfilm” (Robin Hood) som fick de skäggiga mullorna att utdöma mitt straff; femtio piskrapp.”

   Jag önskade att Pettersson skulle ta det här som en egen artikel till sidorna!

 5. Vad säger att det skulle vara bättre i Sverige, men ingen kommer att avslöja det.

 6. Det är nog likadant i Sverige!
  Hur skall maffiaorganisationer annars kunna slå till på pricken när det är lämpligast på både värdetransporter och andra mål? Jag bara undrar ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: