Dagens andra20 responses to “Dagens andra

 • grunehetgrot

  Ta en titt på bilden ovan så ser ni en bild av Jönssonligan x 100.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Man mår illa ner man ser på dessa psykotiska missfoster, Fy faaaan.

  Gilla

 • Tony

  Samhälls förstörare regimen?

  Gilla

 • turrim

  Är du stolt nu Ebba Busch Thor när du ställer upp för dem på bilden med ökad invandring? Jag hade hoppats bättre av dig!

  Gilla

 • Erling

  Sällan har en bildtext varit så exakt passande för bilden!

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Det är inte ofta man ser så mycket inkomputens på samma bild. Bra jobbat. Ser flera ansikten än jag behövde göra, för min mentala hälsas skull.

  Gilla

  • Janne

   Gå in på kommunkontoret på Din ort och se Dig om så får Du förmodligen ännu en överdos..

   Gilla

   • Anders Karlsson

    Nja, behöver ingen hjärtattack, skulle jag behöva det är kommunala kontoret en ide. Du vet som kommularbetare sa då han hämtade en spade, skall du arbeta, nej jag skall slå ihjäl snigeln som gått efter mig hela dagen 😉

    Gilla

 • Blodsven

  Ingen vacker syn…

  Gilla

 • Dagens andra – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: ”Demokrati är den sämsta statsformen, bortsett från alla de andra”. Winston […]

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  ”Demokrati är den sämsta statsformen, bortsett från alla de andra”.
  Winston Churchill
  Den här s k regeringen har missbrukat demokratin å det grövsta. Annie Lööf är den person som stöttat och sett till att deras politiska dekadenta beteende har fått skada Sverige som nation.

  Gilla

 • Sten i Gatan

  Med tanke på hur dessa digitala odjur startar egna trollfabriker, stryper yttrandefriheten och lagför obekväma opinionsbildare:

  ”Sällan har väl så få förstört så många för så lite på så kort tid”

  Gilla

 • ossie

  Man vill spy när man ser dessa Quislingar.

  Gilla

 • Eboy

  Personerna på bilden jobbar inte för Sverige eller svenskarna utan är idag simpla ombud för FNs ambitioner att slå sönder Europa inkl Skandinavien.
  FNs mål är att få bort nationsgränser – istället vill man ha One World där FN ska fungera ungefär som EU-kommissionen gör idag med enväldig makt. . Hela FNs globala projekt beskrivs i UN-AGENDA 21-30 och som numer kallas sig för Sustainable Development vilket låter oskyldigare….
  Riksdagen jobbar alltså indirekt för punkter som:
  1.få bort nationsgränser-och ha fri invandring i princip
  2.avfolka landsbygden-för att satsa på jättestäder med minibostäder
  3 barnen ska ägas av staten osv osv mer finns att läsa om projektet på nätet

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Vad många inte vet om är att Hitler inte startade andra världskriget ensam. Han hade god hjälp av Stalin genom Molotov-Ribbentropavtalet i vilket Polen och Baltikum delas upp mellan Nazityskland och Sovjetunionen. Utan avtalet är det tveksamt att han anfallit Polen.

  Kommunismen har vi i Sverige fortfarande inte gjort upp med som med nazismen. Skälet till det torde vara att många befinner sig långt ut på babords sida och vill för sitt liv inte erkänna kommunismen är samma andas barn som nazismen men inte lika effektiv fast uthålligare. De få som är anhängare av nazism har nog inte förstått vad den verkligen är samtidigt som förstadiet till kommunism börjar att åter göra sig påmind.

  Till och med i USA finns det valda företrädare som propagerar för socialism. Det enda land där kommunismen fungerar är Kina med det beror på att Deng Xiaoping införde kapitalism som ekonomiskt system.

  Ibland brukar jag fundera över ett glas whisky om det verkligen hade blivit sämre om de allierade hade förlorat kriget. Överstatlighet, oligarker, globalister, klimatalarmister, plastskräck, islamisering, identitetspolitik och all sköns annan skit som väller över oss var nog inte vad Churchill tänkte sig när han tog sig an Hitler. Samtligt var det Hitler som skrämde iväg Frankfurtskolan till USA och Columbiauniversitetet i New York vilket gav kulturmarxisterna fäste där.

  Gilla

  • Tore

   Självklart var det den onda sidan som vann, och idag skriver historien helt efter egen fantasi som skrönan om lampskärmar och tvål som Simon weiEnthal center erkänt att den just bara var en skröna.

   Gilla

 • Janne

  Glöm inte dessa ansikten, dom skall alla stå inför domstol för landsförräderi den dag vårt land är befriat!

  Gilla

  • grunehetgrot

   Tanken är god, men det är tyvärr alldeles för sent. Massmördarna i världen har redan tagit över Sverige och flyttat in i riksdagshuset.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: