22-årig somalier döms till 18 år för mord på somalier i Skellefteå

BROTTSLIGHET. Haned Mahamed Abdullahi, 22, medborgare i Somalia med tolkbehov på somali, döms till 18 års fängelse och utvisning från Sverige efter att ha mördat 25-årige Salman Ismail Ahmed på en fest i Skellefteå.

Ur åtalet: “Haned Mahamed Abdullahi har dödat Salman Ahmed genom att tilldela denneflera knivhugg mot kroppen. Genom våldet har Salman Ahmed tillfogats catio djupare stick och ett stort antal ytligare skador varvid han till följd avblodförlust och skador på lungan har avlidit. Det hände den 17 mars 2019 på Timmermansgatan 18, Skelleftehamn, Skellefteå kommun. Haned Mahamed Abdullahi begick gärningen med uppsåt”.

“Haned Mahamed Abdullahi har misshandlat Mohammed Igol genom atttilldela denne flera knytnävslag och slag med en stång mot huvudet och kroppen. Det hände den 17 mars 2019 på Timmermansgatan 18, Skelleftehamn, Skellefteå kommun. Mohammed Igol orsakades smärta, sårskada och underhudsblödningar. Brottet bör bedömas som grovt eftersom Haned Mahamed Abdullahi visat särskild hänsynslös och råhet genom att tilldela målsäganden upprepade slag mot huvudet med ett tillhygge. Haned Mahamed Abdullahi begick gärningen med uppsåt”

-Pettersson undrar varför alla dessa dårar släpps in i Sverige?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “22-årig somalier döms till 18 år för mord på somalier i Skellefteå

  1. Självsanering, två somalier som aldrig borde släppts in i Sverige från början! 18 år blir dyrt för skattebetalarna, han hör inte hemma här och borde utvisas tillbaka till Somalia direkt!

  2. det är alltså dyrare att mörda en somalier än en etniskt svensk
    vad är det för slisk klubbor till domare

  3. Här tycker jag verkligen att straffrabatt skall gälla, ju fler av samma sort ju lägre straff!

  4. Det kostar att döda en somalier i Sverige även för en somalier. Svensk domstol vill visa (falsk) handlingskraft. Numer beror domen på vilken etnicitet eller vilket kön åklagaren har. Partitillhörlighet inte att förglömma

  5. Och om offret varit en svensk då hade den svenska pajasdomstolen knappast ens tagit opp fallet. Och om dom hade gjort det, så hade det garanterat blivit en frikännande dom med sedvanlig hög goodwill ersättning till negern -och kanske också en hög plats inom socialist partiet som tack.

Kommentera