22-årig somalier döms till 18 år för mord på somalier i Skellefteå


BROTTSLIGHET. Haned Mahamed Abdullahi, 22, medborgare i Somalia med tolkbehov på somali, döms till 18 års fängelse och utvisning från Sverige efter att ha mördat 25-årige Salman Ismail Ahmed på en fest i Skellefteå.

Ur åtalet: ”Haned Mahamed Abdullahi har dödat Salman Ahmed genom att tilldela denneflera knivhugg mot kroppen. Genom våldet har Salman Ahmed tillfogats catio djupare stick och ett stort antal ytligare skador varvid han till följd avblodförlust och skador på lungan har avlidit. Det hände den 17 mars 2019 på Timmermansgatan 18, Skelleftehamn, Skellefteå kommun. Haned Mahamed Abdullahi begick gärningen med uppsåt”.

”Haned Mahamed Abdullahi har misshandlat Mohammed Igol genom atttilldela denne flera knytnävslag och slag med en stång mot huvudet och kroppen. Det hände den 17 mars 2019 på Timmermansgatan 18, Skelleftehamn, Skellefteå kommun. Mohammed Igol orsakades smärta, sårskada och underhudsblödningar. Brottet bör bedömas som grovt eftersom Haned Mahamed Abdullahi visat särskild hänsynslös och råhet genom att tilldela målsäganden upprepade slag mot huvudet med ett tillhygge. Haned Mahamed Abdullahi begick gärningen med uppsåt”

-Pettersson undrar varför alla dessa dårar släpps in i Sverige?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “22-årig somalier döms till 18 år för mord på somalier i Skellefteå

 • heraldikern

  Konstigt bara att dom båda inte kallades för svenskar.

  Gilla

 • Brasklappen

  Självsanering, två somalier som aldrig borde släppts in i Sverige från början! 18 år blir dyrt för skattebetalarna, han hör inte hemma här och borde utvisas tillbaka till Somalia direkt!

  Gilla

 • Fjölet

  det är alltså dyrare att mörda en somalier än en etniskt svensk
  vad är det för slisk klubbor till domare

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Här tycker jag verkligen att straffrabatt skall gälla, ju fler av samma sort ju lägre straff!

  Gilla

 • Bosse S

  Det kostar att döda en somalier i Sverige även för en somalier. Svensk domstol vill visa (falsk) handlingskraft. Numer beror domen på vilken etnicitet eller vilket kön åklagaren har. Partitillhörlighet inte att förglömma

  Gilla

 • Tanten

  STÄNG våra gränser!!

  NU!!

  Gilla

 • Janne

  Och om offret varit en svensk då hade den svenska pajasdomstolen knappast ens tagit opp fallet. Och om dom hade gjort det, så hade det garanterat blivit en frikännande dom med sedvanlig hög goodwill ersättning till negern -och kanske också en hög plats inom socialist partiet som tack.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: