Thailändare våldtog 13-årig flicka på väg till skolan – utvisas inte


BROTTSLIGHET. Den 22-årige Chalermkiat Phimjong döms till sex och ett halvt års fängelse efter att ha våldtagit en 13-årig flicka i Huddinge söder om Stockholm i våras. 

Ur åtalet: Chalermkiat Phimjong har haft flera vaginala samlag och ett oralt samlag med Sekretess A som var 13 år gammal. Det hände den 25 april 2019 i närheten av Lyckåsvägen i Skogås, Huddinge kommun.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom Chalermkiat Phimjong har
– använt våld vid gärningen genom att ta tag runt målsägandens hals med sin
arm och dra in henne i ett närliggande skogsparti, lägga ned målsäganden på
marken, hålla för hennes mun och hålla fast hennes handleder – använt hot om våld mot målsäganden genom att uttala att han hade en kniv
och att han skulle döda henne om hon inte var tyst och hade sex med honom
– visat särskild hänsynslöshet genom att vara maskerad vid gärningen, angripa
målsäganden när hon gick ensam på en enslig väg samt genom att ta tag i
målsäganden när hon försökt springa från platsen och på nytt tvinga ned henne på marken för att genomföra ytterligare ett vaginalt samlag.
Chalermkiat Phimjong begick gärningen med uppsåt. Chalermkiat Phimjong
var åtminstone oaktsam beträffande omständigheten att målsäganden var
under 15 år.”

-Pettersson menar att myndigheterna är medansvariga till att en 13-årig flicka våldtogs på väg till skolan. Bara veckor innan våldtäkten hade herr Phimjong  avtjänat ett straff efter att ha misshandlat en gravid kvinna med ett metallrör i Årsta i Stockholm.

Då blev han inte utvisad, denna gång begärde åklagaren inte ens utvisning.

Phimjong är thailändsk medborgare men folkbokförd i Skogås. Han figurerar sedan tidigare i belastningsregistret för bland annat grov misshandel, sexuellt ofredande, rån, hot mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd, narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Vad gör en livsstilskriminell thailändare i Sverige?

TIDIGARE 2019-06-25. Thailändsk våldtäktsman överföll 13-åring: ”Hotade döda henne”

BROTTSLIGHET. Den 13-åriga flickan var på väg till skolan. Då slog den maskerade våldtäktsmannen till. Han slet in flickan i ett skogsparti och våldtog henne flera gånger. Nu åtalas en 22-årig man för grov våldtäkt mot barn.

Expressen hjälper till med en pixelskalle från Thailand

Chalermkiat Phimjong, 22, har erkänt våldtäkt mot barn och har genom sin advokat låtit meddela att han är ångerfull och vill be flickan om ursäkt. Han nekar dock till rubriceringen grov våldtäkt mot barn.

Phimjong kom till Sverige från Thailand 2004 men har inte lyckats etablera sig i samhället. I stället har han ”fört en vagabonderande tillvaro kantad av missbruk och kriminalitet”, står i utredningen.

Kvällen innan överfallet mot skolflickan hade mannen varit på grillfest. Där hade han, enligt egen utsago, ”intagit stora mängder narkotika.”

Polisen

TIDIGARE 2019-04-30. Thailändare gripen för våldtäkt mot minderårig flicka i Huddinge

BROTTSLIGHET. En man, född 1997, har anhållits och begärts häktad misstänks för grov våldtäkt utomhus mot en minderårig flicka i Huddinge kommun söder om Stockholm, skriver flera medier. Våldtäkten ska ha ägt rum i torsdags och mannen har varit efterlyst i sin frånvaro. Han kunde gripas under söndagen efter tips från allmänheten.

Chalermkiat Phimjong, medborgare i Thailand, är sedan tidigare dömd flera gånger, däribland för narkotikabrott, grova våldsbrott och sexualbrott. Han har exempelvis misshandlat en gravid kvinna med ett metallrör samt onanerat utanför en skola.

Mannen har tidigare genomgått en rättspsykiatrisk undersökning, men utan att bedömas lida av någon allvarlig psykisk störning. Han ska nu genomgå en ny rättspsykiatrisk undersökning.

Herr Phimjong dömdes för rån 2014, men utvisades inte. Han har kostat samhället enorma summor, är dömd vid Stockholms, Södertörns och Uppsala Tingsrätt. Den biologiska pappan bor i Thailand. Han har gått i skola för barn med särskilda behov, bott på Lövsta och Hassela Vänge. Chalermkiat är ett levande bevis på ett misslyckat samhälle.

-Pettersson undrar varför denna person går lös i Sverige??? Fast thailändare i dessa sammanhang är väldigt ovanligt,

TIDIGARE 2019-04-25. Minderårig flicka utsatt för våldtäkt utomhus

BROTTSLIGHET. En minderårig flicka överfölls och våldtogs i Länna, Huddinge kommun söder om Stockholm på torsdagsmorgonen. Polisen söker efter en misstänkt gärningsman i området. Larmet kom in klockan 07.35 efter att ett vittne hört skrik, uppger polisen

Det verkar farligt att gå i skolan, flickan var på väg till sin skola när våldtäkten skedde, de som klarar sig från våldtäkt riskerar att bli rånade på vägen hem, det nya Sverige är spännande…

Bagdad-Bob…

-Pettersson hittar inget signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Thailändare våldtog 13-årig flicka på väg till skolan – utvisas inte

 • Kungen

  Enkel biljett hem till thailand

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det skulle vara intressant om alla åklagare som vägrar yrka på utvisning vid grova våldsbrott kunde berätta deras skäl – om det tex finns en kultur hos åklagarmyndigheten som många åklagare inte vågar gå emot, eller om det är att
  dessa åklagarna faktiskt riktigt vill att gärningsmännen ska vara kvar i landet.
  Det skulle behövas en granskning av åklagarmyndigheten så att allmänheten fick mer information om myndigheten.

  Gilla

 • Brasklappen

  Offret som miste ett ben efter terrorattentatet på Drottninggatan fick inte nåd och ska utvisas!
  SOCIALDEMOKRATERNA och puckot Stefan Löven och gänget runt honom stiftade tom en speciallag för att de kriminella Afghanhannarna ska få stanna i Sverige! Vilken nytta har vi av dessa knarklangare, mördare och våldtäktsmän från Afghanistan ?? Jag förstår inte hur dessa MILJÖPARTISTER, CENTERPARTISTER OCH SOCIALDEMOKRATER TÄNKER!!!
  Naturligtvis utvisar en sund stat kriminella, i det här fallet en thailändare, i Thailand resonerar de som så att om inte en kriminell individ/utlänning varit där så hade brottet aldrig hänt! I FLATHETENS LAND spelar detta politikerfrälse ”GODA” men låter folket betala med enorma kostnader och mänskligt lidande!
  UT MED KRIMINELLA SOM INTE SKA VARA HÄR!!!

  Gilla

 • Hajo

  Hoppas att han får duktig med stryk på kåken…

  Men man vet aldrig.. fängelserna idag måste vara fullkomligt överfulla med våldtäktsindivider.

  Tillochmed komiker våldtar i Sverige idag..

  Gilla

 • Billy Boy

  Den här personen …

  … har i årtionden förespråkat att importerat avskräde som Phimjong är mycket berikande för Sverige.

  Ledtråd: Personen på bilden ovan har påstått att det är häftigt att betala skatt … men det gäller inte personen själv … utan bara alla andra.

  Gilla

 • Mm

  Vilka rasister vi har inom rättsväsendet. Det går bra att behålla asiaten trots att han förstört livet för en flicka. Den vita Ukranska kvinnan som helt oförskyllt varit på fel ställe vid fel tillfälle och delvis fått sitt liv förstört. Skulden ligger helt hos rättsväsendet som inte klarar att utvisa kräket som skulle ut. Istället jobbar kräket svart hos Bergsturken. Fina invällare som tillåts bryta mot lagar och det blir ingen påföljd.

  Gilla

 • SVENSK

  Internering på obestämd tid tills utvisning på livstid kan ske.

  Gilla

 • maja

  Svinp..äls.
  Utvisning och inget annat .Ett barn har fått livet förstört, samt familjen.

  Gilla

 • Fjölet

  ”var åtminstone oaktsam beträffande omständigheten att målsäganden var
  under 15 år.”
  Värsta dravel jag läst på länge !!
  han våldtog en tjej på 13 år och förstörde hennes liv, punkt slut
  Om hon varit 23 vad skit hade de då skrivit att var aktsam pga hennes ålder???

  Gilla

 • Maya

  Ut med fanskapet omedelbart !! Hur tror ni detta flickebarn mår ? Ska hon resten av sitt liv vara livrädd för att träffa på denna avvart av människosläktet ? Nej ut och det fortare än kvickt !!!

  Gilla

 • Mike E

  De som styr Sverige, dvs. media/vänstern/liberaler, föraktar etniska svenskar (dock inte sig själva) och vill fylla landet med dysfunktionella icke-Européer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: