Sex EU-migranter åtalas misstänkta för narkotikahandel


BROTTSLIGHET. Sex kvinnor åtalas för totalt 35 fall av narkotikabrott. De misstänks ha bedrivit droghandel under en längre tid på Drottningtorget i Göteborg, enligt Expressen

Polisen konstaterar att det pågått ”narkotikaförsäljning mer eller mindre helt öppet på torget mellan cirka klockan 10-20 dagligen”.

Åklagaren yrkar också på att samtliga ska utvisas.

TIDIGARE 2019-06-26. Polisinsats mot ”tiggare” – misstänks sälja knark

BROTTSLIGHET. Polisen har slagit till mot en grupp EU-migranter på Drottningtorget i Göteborg. Kvinnorna misstänks kvinnorna bedriva droghandel på platsen.

Under tisdagseftermiddagen – mitt i lunchrusningen – genomfördes en stor polisinsats på Drottningtorget i centrala Göteborg. Målet för insatsen var en grupp kvinnliga EU-migranter som vanligen uppehåller sig på just Drottningtorget. Grupperingen misstänks ha bedrivit droghandel i centrala Göteborg under en längre tid och tillslaget är resultatet av några veckors spaning. Kvinnorna har utgett sig för att vara tiggare och bland annat har förvarat droger i de muggar som de bett att få pengar i.

Läs mer på Expressen/GT…

-Nu fick Pettersson problem, Aftonbladet eller Expressen? Vem ska man lita på? Expressen säger att EU-migranterna/tiggarna/romerna/zigenarna ägnar sig åt organiserad knarkhandel medan Aftonbladet och Anders Lindberg påstår att organiserat tiggeri är som en råtta i pizzan, alltså en myt. Anders säger att tiggarna enbart tigger för att de måste och är fattiga.

Undrar hur många röster Sverigedemokraterna fått om media behandlat dem hederligt, opartiskt och korrekt.

När SD påstod att det förekom organiserat tiggeri så blev de fullständigt utskällda av PK-etablissemanget och nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Sex EU-migranter åtalas misstänkta för narkotikahandel

 • Realist

  Förlåt men när ska detta ”luranteri” ta slut ?
  Varför ska ”socialbidrag” från ”skattemedel” betalas ut till de som inte behöver det ?
  De överlever ”tydligen” bättre på att sälja alla sorters ”droger” !!

  Gilla

 • Kenrh Andersson

  Sex nya perfekta svenska importer som via skattemedel ska försörjas på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !

  Gilla

 • Tilli

  samma i Stockholm där jag sett ziggetanter sälja droger i skymundan på plattan 🙂 kunderna mest migrant och affar (afgher)

  Gilla

 • Nicklas

  Ja de får väll inte många kronor per dag då dumsvensken numera är sjukt trött på att ge bort pengar. Borde vara olagligt att ge pengar till eu tiggarna.

  Gilla

 • Realist

  Denna dokumentär från vårt grannland skulle Polis, media och politiker se och tänka efter …

  https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/2017/MDDP11000617/avspiller

  Gilla

 • Brasklappen

  Tyvärr lägger många svenskar pengar i de här muggarna, de har sannolikt dåligt samvete och tycker synd om….TYVÄRR tänker de inte längre än näsan räcker….!! En tiggare är inte ensam, de kommer i stora grupper och finns överallt runt våra köpcentrum!!! Det kommer från bl.a. Bulgarien, Rumänien….-är det inte dessa staters ansvar ??? Nej, uppenbarligen tycker svensken om att vara ”god” och lägger slantar i muggarna….Såg häromdagen en man skicka fram sitt barn för att lägga pengar i en tiggares mun…..HJÄLPER DET TIGGAREN ??? Nej, tvärtom, han blir sittande på sin plats så länge korkade människor ger pengar….Nej, ”svensken” vill ha dessa tiggare, 82% gissar jag, dessa 82% kommer att driva landet rakt ner i avgrunden inte bara på detta område!!!

  Gilla

 • Hajo

  Ååhh… Utvisning på G??.. Då kanske Jihad-Elin krälar fram igen och gör en fullbordad Aktivist-attack!

  Gilla

 • Maja

  Jag noterar att de har ofta flera muggar på varandra staplade. Vad göms det i de vet inte jag men högen är ofta typ 8 muggar .Nu föll polletten ner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: