Anders Lindberg borde skämmas

MEDIA. Anders Lindberg (S), Aftonbladets socialdemokratiske desinformatör befann sig i morse på Arlanda. Herr Lindberg med fru och tre barn ska ut i världen, det gör de rätt i men han borde tänka sig för när han skriver. Anders är en sådan som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Det kallas visst socialdemokrat.

Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Anders Lindberg borde skämmas

 1. se hur han skäms, stackars barn som måste vara med, tänk om Greta får reda på detta, hela deras liv kommer förstöras.

 2. Kan det vara bevisrt på att få människor engagerar sig i klimathotet men många hycklar om det?

 3. Ja det är inte lätt att vara kapitalist kommunist, vilken ben ska man stå på.

 4. Anders Lindberg tillhör uppenbarligen den inre kretsen av skamlösa hycklare, som klimataktivisten Greta Thunberg …

  https://images-i.jpimedia.uk/imagefetch/c_fill,f_auto,q_auto:eco/https://inews.co.uk/wp-content/uploads/2019/03/GettyImages-1133590582.jpg

  … i största hemlighet bestämt sig för att tilldela obegränsade dispenser.

  Därmed undgår gräddfils-hycklarna att bli utpekande som skamliga nedskitare och klimatförstörare av atmosfären runt hela vår Jord.

 5. Jag skulle kunna vara med och sponsra resan. Under förutsättning att det är en enkel och permanent resa till Nordkorea.

 6. För att kunna skämmas så måste man ha nån sorts moral och etik och det har inte denna kvinna.

 7. Anders Lindberg lever INTE som han lär men
  Det har (s)osse trollet ALDRIG gjort.

  • Martin, har du någonsin stött på en Sosse som lever som han/hon lär ??

   //Gunnar

 8. Dubbelmoral liktydigt med socialdemokrati.
  Anders Lindberg Sveriges egen Joseph Gobbels.

 9. Anders Lindberg kan inte vara speciellt smart, vräker man ur sig ”Folk som flyger borde skämmas”, så borde man inse att man därmed har gjort det omöjligt att själv flyga, om man inte vill bli totalt utskrattad, men så mycket IQ har inte Anders, förmodligen kommer hans IQ-nivå i bästa fall upp i nivå med ett medel begåvat Guppy.

  //Gunnar

   • Jag har absolut inget emot guppys, fridfulla fiskar, förstår om du blivit sur om skrivit att Anders IQ är högre än ett medel begåvat guppy, men jag försöker att inte ljuga.

    //Gunnar

 10. Ha ha den var bra tack vare en vaken medborgare, hamnar väl under rubriken ” det är ok när jag gör det” alternativt ” ni skall göra som jag skriver inte som jag gör”.

 11. Väskorna kostar 5000-6000 kronor styck; själv köper jag mina väskor på Lidl. Har han inte sagt nåt om EBTs handväska…??

  • Ja det är som ett lotteri härinne,men sen jag rensade min webbhistorik så händer det väldigt sällan.

   Tänk även på att en del ord fastnar i filtret.

  • Maja, försvinner kommentarerna direkt så är det Akismetsystemet som inte går att vara utan. Det plockar bort hundratals spamkommentarer varje dag, tyvärr en och annan felaktigt. Städa datorns regelbundet så blir det bättre.
   https://petterssonsblogg.se/2018/04/21/om-kommentarer/

   Ligger kommentarerna kvar en stund för att sedan försvinna är det jag som plockar bort dem. Anledningen kan vara ovårdat språk, hot, eller att inte reglerna följs. Någon person byter signatur varje kommentar och skriver en massa skit och de kommentarerna plockas.

   • Jag förstår att det inte går att skriva negativt om Anders , svar till Veronica som svarade till dig. Det minsta sanning man skriver här blir borttaget. Jag såg att några av mina kommentarer enligt facebook var opassande, ett där jag skrev att jag vill inte åka med m..ssar taxi hem. Så löjligt.
    Jag är medveten att det inte är du.
    Vill bara poängtera att vi är verkligen bevakade.

  • Fotografen är ursäktad för den dåliga bildkvaliten. Skärpan är ersatt av hemliga kameran när skarpt läge råder om och när Anders visar att han är som vanligt folk. Det vill säga bryr sig inte om varken socialismen (Löfven) eller miljöpartiet (Lövin).

 12. Skriver man att man skall skämmas om man flyger gäller det även Anders i det här fallet!
  Han bör föregå med gott exempel och ta tåget. Men det var inte roligt.

 13. Släkten utomlands….Det var det roligaste (dummaste) jag har läst.
  Du är en av dem som förstör för ditt land, allt annat går bort. Naiviteten har inga gränser.

 14. Så länge folk köper Aftonblaskan så har han jobbet kvar. Folk väljer och det här är vad de väljer och får.

 15. För Anders L et consortes gäller helt andra
  klimatregler än de som gäller “packet”. =De dom betalar. Packet åker lådcykel eller helst stannar hemma. Medans “eliten” flyger kors och tvärs.Arma land

Kommentera