Europas självmord genom mångfald


INVANDRINGEN. Vi har hört det i snart 40 år. Integrationen måste fungera, men det gör den inte och ingen politiker törs uttala den självklara frågan, vad händer på lång sikt när integrationen inte fungerar och muslimerna blir tillräckligt många? 

-Pettersson har i många år insett att en asylinvandring av detta slag, i denna mängd och i den pågående hastigheten inte fungerar, inte kommer att fungera vad politiker och deras medlöpare journalisterna än säger.

Det är enkelt. Flyttar man Mellanöstern och Afrika till Europa blir Europa som Mellanöstern och Afrika.

Frankrikes 18:e president Charles de Gaulle sa nedanstående, tyvärr lyssnade inte fransmännen och ingen annan heller.

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle, 1959

Idag, den 14 juli 1789 inleddes stormningen av Bastiljen och den franska revolutionen.

Frankrikes nationalsång ”Marseljäsen” är en blodig historia…

Så här sjunger fransmännen om det så är krig eller en damfotbollsmatch…

Kom landsmän i vårt fosterland

Nu nalkas Ärans stora dag

mot oss tyranniets hand

Vi höjer vårt blodiga standard

Hör ni över fältens krater

dessa grymma soldaters rop

de tränger sig inpå vår hop

de mördar våra söner och livskamrater…

Och just då, när faran är som störst ­ropar fransmännen:

Till vapen, frie män

Ställ upp på raka led!

Framåt! Framåt! Låt fiendens blod nu flyta på vår jord.

Låt matchen börja!

Svenskarna är lite annorlunda med ”Du gamla du fria”

”Du tysta du glädjerika sköna” sjunger vi. Jag vet inte hur tystnad kan vara glädjerikt men det är skönt. Sedan fortsätter vi ”Du tronar på minnen från fornstora dar då ärat ditt namn flög över jorden. Jag vet att du är och blir vad du var …”

-Pettersson funderar då och då vilka dagar som avses med ”då ärat ditt namn flög över jorden” Var det när vi de danskarna i slaget vid Brunkeberg 1471 eller slaget vid Breitenfeld år 1631 då katolikernas långa rad av segrar bröts av nederlaget mot Gustav II Adolf och Sverige etablerades som militär stormakt i Europa eller slaget vid Lund 1676 eller…

Nåväl, vi sjunger inte om då vi skövlade och ödelade stora delar av Europa, jag hoppas vi slipper göra det en gång till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Europas självmord genom mångfald

 • Olof.p

  Annika Strandhäll vår socialminister som vill bygga sossarnas politik på TV-serier skulle titta på Babylon Berlin på SVT, så fick hon se vad mångkultur gjorde med Tyskland på 30-talet. Och ändå hade de inga afrikaner, araber eller musliner där då.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Kvinnor kan!

  Detta konstaterande efter att ha lyssnat på
  Mireille Mathieus nationalsång.

  Gilla

 • Nizze

  jag tror det förekommer stavfel i nationalsången det ska vara som följer; då ärrat ditt namn flög över jorden! Flathetens stamort på jorden.

  Gilla

 • Kent

  Att intrigationen inte fungerar är illa nog men resultatet är en fulländad katastrof för Sverige.

  Gilla

 • Argus

  Jag håller inte med generalen. Frankrike anses betyda ”Frankernas rike” och franker är en hop germanska stammar. Blott de som har släktskap med dessa stammar kan kallas fransmän. Det har naturligtvis över tid skett en uppblandning av nordmän och andra folkgrupper men det har bara varit en utökning, inget utbyte. De andra är franska medborgare vilket INTE behöver betyda vare sig fel eller försämring.

  Gilla

 • Leif Lindberg

  Standar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: