Ryska trebarnsfar som flydde till Polen kommer inte att överlämnas till Sverige

INVANDRING. ”Domstolen beslutade att den europeiska arresteringsordern utfärdad av de svenska myndigheterna bryter mot Denis Lisovs medborgerliga friheter och mänskliga rättigheter …”, säger domare Dariusz Łubowski och tillade att ”han satts i en omöjlig situation, ett verkligt dödläge.

Hans barn togs ifrån honom samtidigt som han stod inför omöjliga förhållanden under vilka de inte kunde komma tillbaks eftersom han inte fick rätt till permanent bosättning. De svenska myndigheterna garanterade inte honom rätt att kontakta sina barn. Den valda fosterfamiljen bodde ett betydande avstånd från sin bostad. ” 

Enligt familjens advokat var det faktum att barnen placerades i en muslimsk familj av libanesiskt ursprung trots att de är uppväxta med kristen tro också en viktig faktor i Lisovs beslut att fly från Sverige och ta dem dem med sig.

I april fängslades Denis Lisov och hans 12, 6 och 4-åriga döttrar av den polska gränsen på Warszawa flygplats medan de var på väg till Ryssland.

Mer på Polandin…

-Pettersson vet naturligtvis inte hela bakgrunden men det låter som de svenska myndigheterna än en gång klantat till det…

TIDIGARE 2019-04-04. Rysk familj flydde från Sverige till Polen

INVANDRING. Enligt polsk media har en rysk man och hans tre barn flytt från Sverige till Polen där de nu söker asyl. Skälet är att socialen ville ta de tre döttrarna från mannen och familjehemsplacera dem hos en muslimsk familj.

Orsaken till att barnen skulle tvångsplacerades var att mamman fick schizofreni och blev inlagd på sjukhus. Pappan fick inte ha barnen för han bedömdes sakna försörjningsförmåga, då han som läkare höll på att ordna formaliteter för att få börja jobba.

Pappan tog då sina tre döttrar och flydde till Polen, där en polsk domstol nu har gett pappan interimistisk rätt att få behålla sina barn. De lär också få asyl i landet, då de svenska myndigheternas agerande att skicka barn till miljöer med helt främmande kulturer strider mot mänskliga rättigheter.

Muslimen, Mohammed och företrädare för den svenska socialtjänsten åkte till Polen, men fick nobben av domstolen.

TVP.info

Länk

-Pettersson kan inte detaljerna i fallet men om försörjningsförmåga är skäl att ta barn från föräldrar så finns det många tusen muslimska föräldrar som inte borde få behålla sina barn…dessutom är pappan läkare och dem behöver vi tydligen inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Ryska trebarnsfar som flydde till Polen kommer inte att överlämnas till Sverige

  1. Äntligen en bra nyhet….det är man inte bortskämd med om man läser här inne…….Förbannat bra gjort Polen.

    Bara för detta så ska jag ta mig en tur till Polen nästa helg och spendera lite Svenska kronor…har bara två kilometer till Polenfärjan.

  2. En muslimsk företrädare för den svenska socialtjänsten. Hur i h-e har detta kunnat ske. Man måste väl orientera sig ordentligt om en persons mentala allmäntillstånd innan man anställer dem i det offentliga. En starkt troende muslim, att jämställa med en islamist kan knappast betraktas som i besittning av ett gott mentalt allmäntillstånd.

  3. ”Sakna försörjningsförmåga”.
    Majoriteten av somalierna i vår stad saknar försörjningsförmåga.
    Majoriteten av araberna i vår stad saknar försörjningsförmåga. (Förutom vissa knarkförsäljare)
    Hur är det egentligen med alla människors lika värde.
    Vissa är tydligen mer värda än kristna ryssar

  4. Att tvångsplacera barn från kristen familj i en muslimsk familj måste nog ha setts som ett övergrepp mot religionsfriheten, som ett ”omskolningsläger”, i alla fall av oindoktrinerade icke-svenskar.
    Och undrar vad socialen betalade värdfamiljen för att ta hand om barnen, för jag gissar att det inte var tal om att ge det ekonomiska stödet (eller annat ekonomiskt stöd) till barnens riktiga familj.

  5. Vilken glädjande nyhet!! Tack och lov att pappan och de tre döttrarna kom ut ur det mycket sjuka och barnfientliga Sverige som alltmer liknar en totalitär diktatur.Man har ju hört otaliga hemska historier om hur illa barn har farit i olämpliga fosterhem,många barn har i Sverige tagits ifrån sina föräldrar på helt felaktiga grunder och det har gått riktigt illa.Man har experimenterat med många barn i Sverige på olika sätt ,och jag kan utan överdrift säga att det osar dr mengele light i ett okänt antal fall,och det här fallet verkar vara just ett sådant otäckt fall där man placerat de kristna ryska barnen i en migrantfamilj från tredje världen där man praktiserar islam som är en ideologi med religiösa inslag som inte har förändrats på över 1400 år.Att slita värnlösa barn från en bra förälder och tvångsflytta dem så långt från föräldern som möjligt i en främmande otrygg och olämplig miljö är sadistiskt och ondskefullt.Sverige är som vanligt världsledande i denna svenska statens paradgren att ta barn från föräldrar och förstöra dem i olika experimenthem.
    Hur många förädrar,särskilt ensamstående kämpande mammor har inte blivit skrämda med att socialen kan komma och ta barnen om man är för fattig,sjuk eller handikappad etc.Jag har hört alltför många ensamstående föräldrar säga just detta genom flera decennier.

  6. Sverige är ett mycket sjukt land som inte längre har något gemensamt med Europa.
    Är så glad att jag lämnade detta rövhål för många, många år sedan.

Kommentera