Stäng

Pensionsräddare i arbete

INVANDRING. – Pettersson vill med bestämdhet säga ifrån om att pensionsräddarna skulle vara arbetsskygga. Det är illasinnade rykten. Titta på videon från Tyskland så ser nu hur mycket en enda arbetsam yngling höjer BNP.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Pensionsräddare i arbete


  1. …skymf mot Apan i gemen, vilka icke
   är illasinnade…den här primaten är
   värstingen i apsläktet, den s.k. Niger-
   apan…jättedum i huvudet dessutom
   …så de så, se så han bär sig åt

 1. Den dag en politiker får sin älskade bil vandaliserad eller grillad, då blir det ett annat tonläge.
  Den dag en politiker får sin älskade dotter våldtagen av vårt importerade drägg, då blir det ett annat tonläge.
  Den dag en politiker inte beskyddas av säpo men ändå måste ge sig ut i verkligheten och blir mångfalds-berikad så blo´n sprutar, då blir det ett annat tonläge.
  Den dag en politiker måste sänka sig till våran nivå och nedlåta sig till att begagna sig av landstingets ansträngda verksamhet och köa pga. skrikiga mussar, då blir det ett annat tonläge.

  Den dag då de skyldiga landsförrädarna får löpa gatlopp inför pöbeln, då blir det INGET tonläge alls !

 2. Har ställt frågan förut,varför släpper vi in dom?Vad gör dom här?Varför slängs dom inte ut?Varför gör man inte något åt invandringsrelaterade skadegörelse?VAKNA SVERIGE.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: