Vilket Sverige vill du ha, Stefan Löfven?

BROTTSLIGHET. Ingen ska behöva begrava sina barn. Vi vet alla att det inte spelar någon roll om barnet är fem, 23 eller 43 år. Stefan Löfven, vilket Sverige vill du ha, skriver pappan till Rozh Shamal, 23, som mördades i Blackeberg den sista juni. Förra året mördades hans andra son, Rozh Shamals storebror.

Expressen Debatt

Stefan Löfven, vilket Sverige vill du ha?
Vi som Rozh föräldrar kräver att du, Stefan Löfvén, ser till att våldet stoppas NU. Vår sons mördare måste få ett straff. Hur ska vi kunna ha ett fungerande samhälle om mord på öppen gata inte ska straffa sig? Om man inte ska kunna gå ut med sin hund i sitt eget bostadsområde.

Dessa frågor ställer vi till dig Stefan Löfven, vilket Sverige vill du ha? För oss är det för sent nu. Två söner har gått förlorade och nu finns det inte längre någon mer hjälp att be om. Men för de andra föräldrar som vänder sig till samhället, till socialtjänsten och till polisen. För dem är det inte för sent.

Något måste ändras, annars fyller vi våra gravplatser snabbare än vi hinner med. Ingen ska behöva begrava sina barn.

Av Rozh Shamals pappa som har förlorat två söner i olösta dödsskjutningar.

-Pettersson säger att Stefan Löfven har ett ansvar men det har även Rosh Shamals pappa, det är han som uppfostrat sina söner. Alla kriminella som skjuter, eldar bilar, kastar sten, säljer knark med mera har haft chansen och gå i skolan på skattebetalarnas bekostnad och skaffa sig utbildning och arbete. Det är föräldrarnas ansvar.

Pappa Shamal, vad har du gett din son för värderingar, varför gillade ni er sons musik som handlade om vapen, pengar, bilar och våld? Varför sätter du och andra pappor inte stopp för era söners livstil i ”orten”.

Rozh Shamal – Dras till problem

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Vilket Sverige vill du ha, Stefan Löfven?

 1. Stefan Löfven är säkert nöjd med sakernas tillstånd annars hade han gjort något eller erkänt att han inte klarar av jobbet och avgått

 2. Hade du stannat hemma så kanske dina söner levt nu…….har du tänkt så långt.?

  Jag försvara på intet sätt idioten Löfven men nån jävla måtta får det väl vara på gnället ifrån den kriminella nyadeln.

 3. Det som påbörjades av Palme m.fl. har börjat ge frukt nu och görs inget snart så är Sverige ett test på hur ett fredligt samhälle där det fanns tillit har förvandlats till ett samhälle med sorg och fruktan. Grattis sossar som fortfarande röstar för sin egen och era efterkommandes förintelse. Globulisterna måste vara överlyckliga att ha sådana lydiga drängar.

 4. Det går bra att gnälla nu,det kanske varit bättre att uppfostra sina barn.Var var pappan när pojkarna umgick med kriminella .Hadde han satt stopp för att umgås med kriminella skulle dom kanske ha levt idag .Att skriva brev till svetsarn gör varken till och från,han förstår ändå ingenting.

 5. Alla kriminella offer för skjutningar har varit världens snällaste, inte gjort en fluga förnär, varit förebild och fotbollstränare för barn, slutat att knarka, på väg lämna det gamla livet, osv, osv, osv. Tja det var nog bara otur det som hände?

 6. vi måste värna om svensk kultur kommer man hit så måste man respektera svenska seder o lagar det är inte vi som ska rätta oss efter invandrarna utan de måste respektera svensk kultur men kommer man hit och gör en brottslig handling ska man direkt bli utvisad då behöver vi inte bygga ut fängelserna men det fattar inte Stefan löven och de andra två partierna som han sammarbetar med lyssna på SD och kd och svenska folket istället.

 7. Inte ens ärkenötet och förrädaren Löfvén kan ha undgått den dagliga rapporteringen om undersåtarnas verklighet. Flera skjutningar varje dag och mord och våld hela tiden. ”Vi ska knäcka gängen”- jo du, du har inte knäckt ett enda på flera år. I stället blir de bara fler och fler. Det borde väl inte vara så himla svårt, ens för dig, att inse förhållandet mellan orsak och verkan. Så illa som det är nu var det inte för 10-15 år sen. Och orsaken inser nog alla innerst inne – så även du !

 8. Tja skottskador och död bland pensionsräddarna,sker ju dagligen. Vad som förvånar mig är det ringa intresse för ”knivstick”,som även sker dagligen.Bland min startsidas korta rubriker,är det ikväll fyra (4) av totalt sju nyheter.
  Knivskurna spridda över landet med en gemensam nämnare,förövarna tillhör de nyinflyttade. Detta förutom orterna för dåden kan man läsa mellan raderna. Hur mycket kostar o. belastar dessa berikare sjukvården ?

 9. Dessa människor har PÅTVINGATS Sveriges befolkning och det började för c:a 50 år sedan med psykopaten Olof Palme! På SWEBBTV berättar f.d. byrådirektören på Sjöfartsverket och Sjökaptenen Stefan Torssell (tror jag han heter) intervju nummer 39? Stefan berättar och dokumenterar SOCIALDEMOKRATERNAS samarbete med muslimska brödraskapet och deras gemensamma onda kriminella plan att islamisera Sverige! Sossarna har lagt grunden till att Sverige numera är ökänt över hela jorden och speciellt Malmö för skjutningar, mord och våldtäkter….! MEN Stefan Löven är STOLT och kallar de som varnat för utvecklingen för ”rasister”….! Stefan har förhandlat med Liberalerna och Centerpartiet om fortsatt massinvandring av dysfunktionella individer som familjen Shamal! Slödder som aldrig borde fått sätta sin fot i Sverige!!! Det samhälle Stefan Löven vill ha är det vi ser idag, det är politikerklassen som 82% valt som ytterst är ansvarig för utvecklingen! 7klövern har välkomnat människor från dysfunktionella muslimska U-länder med löfte om allt GRATIS och inga krav, livstidsförsörjning på bidrag samtidigt som dessa importerar vapen och knark….Det är genom brott, främst narkotikahandel dessa berikar sig, någon vilja till att försörja sig hederligt har de aldrig haft!! SIGNALPOLITIKEN från Stefan Löven & Co. har gått fram till dessa muslimska U-länder….-de tömmer fängelser och mentalsjukhus och skickar dem till Sverige, de behöver inte ens pass eller ID för att få asyl, tom en speciallag stiftas för de kriminella Afghanerna som kallas ”baaarn”…..Vi lever sannerligen i ett DÅRHUS!!!

  • Jag måste säga att jag är innerligt trött på ordet ”sjuklövern” på samma sätt som alla som förknippar SD med järnrör. Personligen skulle jag nu istället vilja säga femklövern (S/MP/C/L/V). M har t ex börjat föra samma politik som SD och KD har trots anhöriginvandringen t o m börjat samtala med SD. Sjuklövern känns därför väldigt förknippat med förra mandatperioden även om man kan förstå frustrationen.

   • 7klövern är en korrekt beskrivning då de samtliga är för massinvandringen och röstade ja till ”gymnasieamnestin” för de kriminella Afghan-hannarna! Jag tillhör den s.k. ”arbetarklassen” och har tom röstat på Socialdemokraterna, tom på Mona Sahlin!! Sista gången jag röstade på sossarna var Göran Persson dess ledare! Jag har framgångsrika släktingar, vissa avlägsna men mänsklighetens ledare, några judar även om jag inte är av judisk etnicitet, men de är framgångsrika professorer, hjärnkirurger, raketforskare och liknande….Jag är det inte!! MEN kanske gör det så att mina GENER har gjort så att jag tänker utanför boxen, jag tänker kritiskt……!!! Rent känslomässigt skulle jag aldrig rösta på dessa fjantpartier du nämner, moderaterna och kd…..! Att sossarna blivit framgångsrika beror på att de sett människors problem på djupet, nu är det andra tider, andra frågor är viktiga….-massinvandringen är viktigast för den s.k. ”arbetarklassen” när deras söner misshandlas och deras döttrar våldtas av rasfrämlingar….!!! Det är de som är 20-30 år idag som kommer att leda utvecklingen om Sveriges befolkning skall resa sig, kanske finns grunden i det nybildade Alternativ för Sverige, de har starka bra företrädare och i viss mån även SD!!! Bara en riktigt allvarlig kris kan få den fega konflikträdda svensken att resa sig, kanske att Kommuninvest går i konkurs, lågkonjunktur osv….Stora samhällsförändringar kan komma när folk vaknar till liv men det kanske tar 10 år till….Moderater, Kristdemokrater och Socialdemokrater kommer inte att vara en del av lösningen, de är själva problemet – ja, hela 7klövern är en olycka för Sverige!!!

Kommentera