Aftonbladet gillar inte SD men hyllade massmördarna Hitler och Mao

MEDIA. Aftonbladet lät inte Sverigedemokraterna annonsera i tidningen i samband med valet 2018, värderingarna dög inte åt den socialdemokratiska redaktionen. Nu kan man visserligen säga att nedanstående om AB är gamla saker men desinformatören Anders Lindberg brukar ta upp 1930-talet när han skriver om SD som bildades 1988.

-Pettersson tror och hoppas på att det inte har varit aktuellt att lägga några pengar på en tidning med så utpräglat nazistiska rötter och en kvinnosyn som hör hemma i Medeltiden...och det är det lilla.

Ni vet väl att ett exemplar av Aftonbladet kostar 25 kronor utan bilaga. Det gör 9.125 kronor om året…

Mao Zedong ledde Kina i 27 år och han räknas som 1900-talets värste diktator och massmördare med mellan 40 och 70 miljoner liv på sitt samvete.

Den mannen skull säkert få annonsera i Aftonbladet…

En annan av Aftonbladets idoler var herr Adolf Hitler, som dödade runt 11 miljoner människor i sina dödsläger varav 6 miljoner judar. I andra världskriget tog kanske 60 miljoner människor.

Om Hitler skrev Aftonbladet…

”Det av västmakterna inringade Tyskland har sprängt sina bojor och går nu med fri och ökad styrka till sin europeiska, sin världshistoriska mission att krossa den röda regimen som utgjort ett ständigt hot mot själva frihetens princip.

Hitler och Stalin hade slutit en fredsöverenskommelse “Molotov-Ribbentrop pakten”, så ryssarna var helt oförberedda. Hitlers anfallskrig mot Sovjet ”operation Barbarossa” startade kl 03:15 den 22 juni 1941 med att över 3 miljoner tungt bepansrade soldater bröt igenom gränsen och påbörjade ett flerårigt utrotningskrig, mot dom ryska “undermänniskorna”. Detta var alltså “Europas frihetskrig” enligt Aftonbladet.

Längre ner i artikeln fortsätter Aftonbladet: “Nu har Tyskland tvingats att först göra rent hus på den servilt styrda kontinenten…”

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Aftonbladet gillar inte SD men hyllade massmördarna Hitler och Mao

  1. Varför är inte SD 2019 Sveriges i särklass största parti, vad fattas ?

  2. Lindberg själv är en riktigt fascist. Och ordet använder jag nu inte som stigmatisering, men i dess bokstavliga form.
    När det gäller hela förintelse-historia, så kan jag bara rekommendera att läsa på lite mer. Och undvik gärna de vanliga källor….

  3. AB kostar 9 000 kr om året. Tänk så mycket kul man kan ha för de pengarna. Om man sparar dem så kan man köpa en bra begagnad bil efter tio år.

    • Eller så kan man flyga på en charterresa till medelhavet varje år och samtidigt ge fingret åt all j-a klimatångest.

  4. Vad har Aftonbladet inte gillat, tvånsgstereliserinar, rasbiologiska institutet. Mäta samers skallar, tyska invensionen. Bad inte Helin om ursäkt för ett par år sedan. Nu är han på SVT…..

  5. SDs över 1 miljon väljare kan man väl kalla vänner. En sån som Anders Lindberg tror jag inte har många vänner utanför skitblaskan om ens där.

Kommentera