En knapp vecka, sedan började Aftonbladet tycka synd om mördaren…

BROTTSLIGHET. På kvällen den 26 juni mördade Ahmad Nazari den 69-åriga Ingrid Guldbrandsson i sitt hem. Nu efter en knapp vecka drar Aftonbladet igång ett snyftreportage, inte om afghanens mördade offer eller om alla andra offer för gruppen ”ensamkommandes” framfart utan om de ljugande vuxna afghanerna i Kil som samhället behandlar som barn. 

Den ”ensamkommande” afghanen Ahmad Nazari, som erkänt mordet på den 69-åriga kvinnliga asylaktivisten från Kil fick ett avslagsbeslut i sitt asylärende redan 2017, han har överklagat och ärendet ligger fortfarande hos migrationsdomstolen i Göteborg som ett pågående mål.

Ahmad Nazari och Ingrid Guldbrandsson. Foto: Facebook

-Pettersson undrar när Aftonbladet ska göra ett reportage med en berättelse om alla som mördats, misshandlats, våldtagits och rånats av ensamkommande genom åren och samtidigt berätta hur många som kommit från Afghanistan med en identitet och ålder som är tveksam.

De 11.000 ensamkommande som omfattades av gymnasielagen…

  • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
  • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
  • 99,4 procent är män.
  • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
  • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
  • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
  • 52 av de c:a 11000 är kvinnor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 thoughts on “En knapp vecka, sedan började Aftonbladet tycka synd om mördaren…

  1. Nu har Merkel lyckats halvvägs att dupera EU. Plötsligt föreslår hon en av Tysklands största nollor,till chefsposten i EU !!!
    Går parlamentet på att denna von Layen,en avdankad och den nuvarande Försvarsminissan i Deutschland.
    I och för sig en lämplig person,för denna digra samling av föredettingar…

  2. I eftermiddag har Aftonslasken gråtit tårar över,att inte Socialisten Timmerman från Holland,får efterträda alkoholisten Junker i EU.
    Jo det hade passat de röda !!
    Denne man som skymfat och pratat skit kring f.d. Östländerna,inbillade sig att detta var glömt.
    Såg att den lille skitstroppen från Paris,stod och beklagade sig över,att man inte lyssnade på Merkel o. honom !
    Den Abzurdske svittsaren påstås vara försenad,och missar besök i Ullared p.g.a att den styrande ”eliten” inte kan enas.’
    Då är det lättare hemma med alla ja-sägare enl. Jeanders blogg:
    https://1.bp.blogspot.com/-YbZr-Joo8ZU/XRoU9sTABjI/AAAAAAAAHWI/chGNJEodiE8WB6H7eLQ4JubWL6uq3qCiQCLcBGAs/s640/Lo%25CC%2588fven%2Bbadalow.jpg

  3. Hurra jublar dom på Aftonslasken, vi har återigen lyckats göra den sämsta artikeln någonsin, dom är absolut bäst på att vara sämst.

  4. När skall svenska myndigheter och det sovande folket vakna?, hade Eritrianen utvisats hade IKEA morden aldrig hänt, hade Akilov utvisats hade terrordådet på Drottninggatan aldrig hänt, hade afghanen utvisats hade mordet i Kil aldrig hänt. Samtliga dessa gärningsmän hade avvisningsbeslut. Hade xxxx utvisats hade kommande yyyy morden aldrig hänt……………………. osv osv osv.

  5. Pakistan lyckades skicka iväg hem flera hundra tusen 2018 av dessa hazarer varav de flesta tycks komma ifrån grannländerna omkring Afghanistan och i princip 0 skydskäl. I en dokumentär av SVT om dessa ensamkommande män för några år sedan så visade sig det att ingen hade mist livet när de anlänt flygplatsen i Kabul där de oftast möttes av tjocka släkten och andra togs sig vidare hem själva……
    Tyskland har skickat hem ganska många av dem redan vad jag vet…
    De som jobbat med dem i förläggningar i Sverige har sett ur pryl och märkestokiga dessa män är ..

  6. Den dagen när lögn/sensationsblaskorna slutar med sina ”Sport o. tipsbilagor”,kommer deras upplagor att minska katastrofalt.
    Nu det märkliga hur man utnyttjar spelbolag som betalar dem dyra annonskostnader,detta när deras brödspalter på alla sätt,förklarar spel för det onda ! Tala om falskhet o. lovorda mammon,men blunda för fan !!

  7. Jag hade en kompis som köpte aftonbladet varje dag, till sist var jag tvungen och säga ifrån.

    Han valde aftonbladet….och jag slapp reta gallfeber på mig själv…win win i alla fall för mig.

  8. Det är som vanligt. Snyftreportage om förövaren samtidigt som offret inte betyder någonting för dessa tidningar. Vänstern är ond.

  9. Man förstår ju varför det går knackigt för dessa skräptidningar 90% av det de skriver om är ju rena rama propaganda och lögner.

KommenteraAvbryt svar