Tar Greta Thunberg betalt?


DUBBELMORAL. Pettersson vet inte svaret på frågan i rubriken men Rebecca Weidmo Uvell påstår att Eko-Pippi Greta Thunberg tar betalt. Fröken Thunberg är ansluten till AAE-Speakers talarförmedling. Jag kan dock inte hitta Greta i listan så jag hoppas Uvell har rätt. 

UPPDATERAT: Greta Thunberg var uppsatt på AAE-lista utan sitt medgivande. Thunberg förnekar allt samarbete med dem. Hon säger dock att hon ibland får betalt men att dessa pengar skänks till välgörenhet.

Idag står dollarn i 9,28 när jag tittar det bli 92.800 kronor till 185.600 kronor och det är väl skapligt. På den nedre var Greta lite dyrare, men nu verkar någon blivit nervös och båda bilderna är borta. Länk. 

Det är inget fel att tjäna pengar eller ta betalt men vi har hört det många gånger av människorna runt Greta, organisationen arbetar ideellt, Greta tjänar inga pengar, hon gör det för klimatet, hon har ingen PR-byrå, hon har inte fått någon hjälp.

Helt plötsligt har hon bara en miljon följare.

Det kanske slutar som med Al Gore, att Greta flyger privatjet mellan föreläsningarna. Min personliga uppfattning är att det går samma väg med Gretas gissningar som med AL Gores, år 2007 flög Mr Gore runt och berättade att isen i Arktis skulle vara helt borta sommartid år 2014, han hade fel men han blev ännu rikare än han var och fick Nobels fredspris 2007 av norrmännen.

OBSERVERA att om detta är sant. Går det inte att skylla på Greta utan ansvaret har människorna runt henne. Greta Thunberg & Co dementerar bestämt att de tar betalt. Jag tror dem inte, någon måste finansiera resor och uppehälle och Teslan Greta med chaufför färdas i.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “Tar Greta Thunberg betalt?

 • anne b rat

  Dessvärre är det inte Greta som är den naiva och barnsliga, det är hennes
  s.k. följare till idioter som går på bluffen som är de naiva offren för århundradets största bluff !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tar mycket bra betalt ?
  Naturligtvis.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tar bra betalt ?
  Naturligtvis.

  Gilla

 • robbcos

  Greta borde så klart bli omhändertagen och få ett LVU boende borta från sina föräldrar som utnyttjar henne och tvingar henne att se ut som Pippi och lära sig att citera floskler. men det kommer inte att hända då de som skall göra det, batikhöxorna på Soc, de har bilder på henne som de tillber. När de skall äta sin vegan lunch med blomvatten så ber de bordsbön… vi tackar dig Greta för maten på faten, skapad av dig Greta, ja varenda beta.

  Gilla

 • Sea Gull

  Har all förståelse om arrangörer betalar Gretas resor etc. Hon talade i torsdags på Glastonbury Festivalen i UK. Tror att resan till Glastonbury med tåg/bil tog två dagar (?). Har stor tilltro till Rebecca Weidmo Uvell.

  Gilla

 • Torbjörn

  Koldioxid i atmosfären stiger EFTER att världshaven värmts upp av SOLEN. Världshaven släpper ut koldioxiden men detta sker med 1000 – 14000 år fördröjning efter uppvärmningen. Koldioxid är en ”lagging indicator” dvs det är något som kommer efter uppvärmningen, inte före. Nu har vi en hel värld som tror att sambandet är tvärtom samtidigt som vattenånga utgör 95% av växthuseffekten.

  Jag blir galen på allt klimattjafs varenda jäkla dag. Inte en enda människa verkar begripa att solen styr klimatet. Klimatbluffen och koldioxiden är den absolut största globala bluffen som någonsin skapats.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  I den annons för Greta Thunbergs ”kaos och panik tal om klimat”. Är kostnaden först satt till 20 000-30 000 dollar.

  Sedan tydligen ändrad till 10 000-20 000 dollar, innan annonsen togs ner helt, från AAE-Speakers lista.

  Gilla

  • messkalle

   Petterssons ord; ”OBSERVERA att om detta är sant. Går det inte att skylla på Greta utan ansvaret har människorna runt henne.”
   – För omyndiga barn har alltid föräldrarna ansvaret. Ingen pekpinne åt Tommy men väl åt Gretas mor och far.

   Gilla

   • anne b rat

    Detta måste ju vara ”mumma” för Magdalena Andersson, det blir väl ganska bra skatteintäkt för svenska staten, eller har hon kanske eget konto i något skatteparadis !?

    Gilla

 • Stenbock

  Någon som har tel-nummer till Greta ?
  Hörde just om en stad i Sachsen (Marienberg), som i dag hade dryga 30+. Det underliga var ju,att i går och i morse låg temperaturen kring ynka 1+ !!! Hur hade gått utan ”klimatuppvärmningen”,då fanns ju risken,att badsjöarna frös till istäcke,under Juni-nätterna !

  Gilla

 • Kungen

  Greta vem ?????????????

  Gilla

 • ossie

  Klart att ungen utnyttjas till max av dem som ligger bakom hennes aktioner.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Det är mycket synd om stackars Greta som blivit så enormt utnyttjad av i första hand sin knäppskalle till mamma
   Det har visats på TV att folk som varit mycket klarare i huvudet än vad Gretas mamma är har blivit fråntagna sina barn.

   Gilla

 • Bajen666

  Så länge det inte är Svenska skattekronor som betalas så kunde jag inte bry mig mindre.

  Vill nån rik idiot släng ut 200 000 papp på vilseledande undergångspropaganda så låt han/hon då göra så….nu börjar snart Formel1 på 10:an (21:00) och det är inga elbilar kan jag tala om för fröken Greta…:-)

  PS: Råkade slå på text-tv och fick då se vem som segrade….JÄKLAR.

  Gilla

 • Viktor

  Internet glömmer aldrig! Från Waybackmachine!

  https://web.archive.org/web/20190410063104/https://www.allamericanspeakers.com/speakers/436519/Greta-Thunberg

  Hon är alltså så fräck att hon tar betalt!

  Gilla

 • carl ekström

  Själv tror jag det handlar bara o pengar…
  Sen kan man flytta till någon lyxort på rivieran

  Gilla

 • turrim

  När sångrösten blir föråldrad så måste man hitta nya inkomstkällor. Jämför med agronomen och meteorologen som rider gott på skräckfantasier.

  Gilla

 • Tanten

  Tar hon eller föräldrarna mot pengarna?

  Skattar dom i Sverige?

  Gilla

 • Tanten

  Tar hon ut lön?
  Eller gör föräldrarna det?
  Skattar hon/dom i Sverige för det?

  Gilla

 • Johan

  Lite relevant är ju vad som görs för pengarna.

  Tjänar man 100-200 000 kr lätt ofta är ju normalt oddsen höga för att man lever med hög konsumtionsnivå själv.

  Fast för vänsterfolk gäller ju att det inte spelar någon roll vad man själv gör utan istället vad man kan tvinga andra till att göra så det är säkert helt ok med en herrgård, bilar och plan sålänge man tvingar andra att dra ner minst så mycket att det täcks. För miljöns skull är det ju givetvis bättre även om det var andra som fick göra uppoffringarna (vilket de ju iofs redan gör när medlena går till Greta istället för deras konsumtion.)

  Gilla

 • Kent

  Någon som är överraskad?
  Inte jag!

  Gilla

 • Maja

  Jag ruttnar när jag hör talas om henne! Klart är att hennes mor inte tillåter sin dotter att arbeta idéelt .Morsan älskar pengar!

  Gilla

 • Olof.p

  Alla vet att man är bara kommunist så länga man är fattig och vill då att alla ska dela med sig. Om personen ifråga råkar bli rik slutar hen genast att vara kommunist och blir kapitalist och tycker att det man har tjänat in själv ska man minsann få behålla själv utan att dela med sig.
  Det är väl samma med Greta. Det är bara att gratulera henne, och säg ett namn på en person som blivit rik genom hårt arbete utan att göra fulaffärer.
  Tänkte väl det, det är svårt att komma på någon.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Har inte ni fatat det ?, hon som allt annat med PK bara bluff och båg.

  Gilla

  • Stenbock

   Jo nog har vi fattat det men bevisen saknades….När man som Greta,skall krossa Atlanten ”klimatsmart”,är det hög tid för alarmklockorna…Såvida de inte ror över pölen !
   Nåja hon passar väl in i en värld,som dagligen blir allt dummare….

   Gilla

   • Pettersson

    Stenbock, man behöver inte krossa Atlanten. Transsibiriska järnvägen till östra Ryssland. Båt över Berings sund vidare genom Alaska, Kanada och USA.

    Gilla

   • G54

    Hon får väl vänta tills det fryser så kan hon ta sparken över.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: