Har idiotin nått en gräns nu

IDIOTI & GALENSKAP. Om de anlagda bilbränderna i Lund: Ingela Kolfjord, rättssociolog och lektor i kriminologi vid Malmö universitet, tror att det handlar om unga gärningspersoner. – Jag tror definitivt att det här är ungdomar som inte hittat sin plats i samhället. Som känner av att de inte accepteras, att klimatet har hårdnat och att de ständigt blir sedda som ”de andra”. Bilbränder är inte bara ett sätt att visa sitt missnöje utan ett sätt att visa att man är frustrerad, förtvivlad och förbannad, enligt Expressen.

Kolfjord menar att det är extra viktigt att ungdomar har saker att göra under sommaren. – Det bästa vore om alla som ville kunde erbjudas ungdomspraktik och få åka kollektivtrafik gratis. Många lever i familjer där det inte finns pengar att köpa busskort eller åka på semester. 

Ingela Kolfjord är inte säker på att det är rätt metod av polisen att åka ut och göra kontroller på platser där ungdomar brukar träffas.

Twitter

-Pettersson undrar om folk har blivit tokiga. Mina föräldrar kunde inte roa oss barn ett helt sommarlov och vi hade inte råd med semester alla år men att elda upp grannars bilar i frustration fanns inte på kartan. Vi ägnade oss åt gratisnöjen, fotboll, brännboll, bad och annat. Hade man sönder något fick farsan betala, det blev en vinge och utegångsförbud samt indragen veckopeng som inte var stor. Det kallades uppfostran.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Har idiotin nått en gräns nu

 1. Tyvärr är det inte så, när man tror att så är fallet så kommer det något ännu värre.

 2. När man ser till var kvinnorna lagt sina röster kan man påstå att en majoritet stdödjer asylinvandringen, några negativa konsekvenser har de inte kunnat se..
  När det blir bevisligen negativa konsekvenser då måste de hitta en orsak, och de kan inte se den rätta orsaken att det var helt fel att importera människor som det inte finns något behov av på arbetsmarknaden.
  Alla länder har alltid en grupp som har svårt att komma in på den öppna arbetsmarknaden och de behöver stöd , med jobb som kan vara subventionerade.
  Det Sverige har gjort är att de importerat massor med människor som aldrig kommer in på arbetsmarknaden, och där finns det stora problemet.
  Det som borde göras är att spalta upp de kriminella som begått brott från vilket land de kommit, då får man en klar bild vilka som begår brotten i landet.
  Det som myndigheterna gör är att kalla alla som invandrare som gör att statistiken blir missvisande.
  Problemen med invandrare finns bland asylinvandrarna och deras anhörighetsinvandring.

 3. På tal om idioti pågår just nu i Bryssel ”de långa knivarnas natt”,när en efterträdare till alkoholisten Junker ska ske. Fem kandidater känner sig kallade till denna välbetalda (miljontals kronor i årsinkomst) tjänst.
  Från München kom en CSU-man som med Merkels hjälp,redan kände sig som den utvalde. Men tji fick han,när f.d. Öststaterna avvisade honom som ledare.Nu får vi se vem som i natt blir den nye frälsaren för EU !

 4. Lektor i kriminologi- är det samma som kriminolog? Det verkar vara ett jobb som går ut på att försvara kriminella och deras handlingar på brottsoffrens bekostnad. ”Mer pengar till fritidssysselsättningar och utsatta områden” har satsats konstant sen 1970-talet och det har i n t e blivit bättre utan tvärtom. Lär av New York hur man bekämpade kriminalitet med nolltolerans och fick det att vända! Men kriminologerna verkar inte intresserade av det utan vill bara se kriminella som offer!

 5. Att Sverige åker mer och mer utför är inte konstigt när universiteten i Sverige befolkas av mer tokiga människor än det finns i samhället i övrigt.

 6. Möjligt att toppen nåtts i Abzurdistan men i Deutschland fortsätter det i oförminskad takt.
  Skrev ju i går en kommentar kring kvinnliga ”smuggel-kaptenen” vid Lampedusa.I dag är denna tyska nyheternas största o. första nyhet.
  De ”godhjärtade importörerna av afrikanska niggrar” har snabbt samlat samman en summa,motsvarande 5 miljoner SEK. Nu försöker de köpa henne fri från ett långt fängelsestraff. Tårarna flyter på nyhetsuppläsarna av ren medkänsla.
  Tja anarki och ren laglöshet råder som ni ser,inte enbart hos oss i Abzurdien.
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2019/06/gutenabend.jpg
  Ett foto från PI,visar upp NDR´s (Hamburgs) nyhetsankare som är en av dem,som dagligen fyller tittarna med propaganda och lögner.

 7. I Sverige skiter polisen i alla vardagsbrott, det pangas rutor
  repas bilar och eldas upp bilar, polisen bryr sig inte,
  man kör inte ut ens en gång för att samla bevis, eller
  för att en enda gång arrangera en fälla?

  I det område där jag bor har det slagits in rutor på bilar
  i tio års tid, för Turister, kyrkogårdsbesökare o s v,
  och jag ger mig fan på att det är två personer som
  har sitt levebröd av dessa stölder, en sitter startberedd
  i bilen och en agerar med hammare, någon gripen?
  Nej nej, polisen kör inte ens ut, ring försäkringsbolaget
  är det besked man får? Ja det är ju kul för en turist
  från södra Europa att få detta besked, och tänk så
  fin reklam det är för Sverige?

  • Tre turistungdomar blev bestulna på sin mobil på Södermalm.De kom ända fram till porten där mobilen fanns, men när de ringde polisen och bad dem att komma till undsättning fick det ett svar; Gör polisanmälan ,vi har inte tid.
   De kunde lokalisera mobilen till en viss adress, men hjälp fick de inte.

 8. Jag vill ju inte påstå att denna donna är en träskalle,
  men nog fan borde hon dra ner hatten ifall där är en
  hackspett i närheten, som säkerhet!

 9. Ja, bränn en bil så blir Du accepterad, bränn två och Dina anhöriga blir också accepterade, bränn tre så får Du ta hit hela Din stora släkt som också dom får ett automatiskt acceptanscertifikat!
  Sverige är storsamlare och världsmästare på drägg och avskum!

 10. I Polen är det mer klart för brännaren, minst sex års fängelse väntar.
  Inget daltande.

 11. Visst, men vi har ju accepterat ”mångkultur”!

  D.v.s. de stackare som kommer från en kultur
  med färre bilar (i djungeln) försöker ju bara
  anpassa sin nya miljö till den de växt upp i.

 12. Måste man bli så frustrerad att man eldar upp bilar för att man bör anpassa sig till det land som tar emot en, försörjer en och ser till att man får en utbildning

 13. Danske psykologen Nicolai Sennels skrev en bok som heter ”Helig vrede” som handlar om hans tid på ett danskt ungdomsfängelse. Där arbetade han under tre års tid och gjorde djupintervjuer och iaktagelser av inhemska killar jmf med killar från Mena-bakgrund. Denne bok blev möjlig p g a ett avgångsvederlag han fick från Köpenhamns kommun som inte delade hans värdegrund. Han fick sparken. T o m Danmark som inte är så politiskt korrekta och har ett annat debattklimat än Sverige tyckte att han var för kontroversiell. De danska resp de kriminella från MENA hade olika sätt att förhålla sig till sitt brottsliga förehavande. Även dessa menaiter som var födda i Danmark hade en helt annan mentalitet än sina danska medfångar. Det är en förklaring till varför det inte går allmänt att skylla på bristande ekonomiska resurser och etniskt/socialt utanförskap

  • Mentaliteten är att man kommer för att ta över. Världen skall islamiseras. Det är varje muslims uppdrag. Det är i deras ögon inget fel att begå brott i kristna länder eller mot kristna eller sekulariserade. Därför kommer detta bara att intensifieras. Och alla medel är tillåtna. Kostar det Dig livet så blir Du rikligt belönad i Paradiset..

 14. Den lektorn avlönar vi med våra skattepengar och hon ska lära studenterna. Tacka fan för att det ser ut som det gör i landet. Är alla lärare i dag tidigare elever till Sarnecki som dessutom är måttstock hos Justitieministern?

 15. Nej..idiotin i Sverige är gränslös…när man tror att nu är det topp nivå för idiotin, så lyckas idioter få fram nått än mer sjukare…
  UNIVERSUM KANSKE HAR EN GRÄNS, MEN IDIOTIN ÄR GARANTERAD GRÄNSLÖS.

 16. Fritidsgårdar och gratis kollektivtrafik är vänsterliberalernas lösning på allt, fan jag blir mer förbannad på dessa som ska ursäkta och tycka synd om dessa terroristers grova brott än på terroristerna.

  Hoppas hon får sina bilar uppbrända och att hennes försäkringar inte går igenom….då blir jag en glad kille.

 17. Bilbränning och andra mycket grova brott som begås av en av socialistregimen inbjuden ockupationsmakt är krigshandlingar.Punkt!

 18. jag är ingen rättssociolog men jag anser att alla bränder och skadegörelse skall betalas med de bidrag vi ger till våra nya. Minska bidragen allteftersom brotten ökar.

Kommentera