Syrier kastade sten på dansk politiker, får fängelse och utvisas sedan

BROTTSLIGHET. En 24-årig syrier kastade sten mot Rasmus Paludan, partiledare för invandrings- och islamkritiska uppstickarpartiet Stram kurs. Straffet blev 60 dagars fängelse och utvisning med återreseförbud på sex år, rapporterar danska SVT

Det var i samband med en demonstration den 13 april i år som Paludan träffades av en sten i huvudet. Tumult uppstod och polisen arresterade tre aktivister. En av dessa var den 24-årige syriern som bor i Viborg där incidenten utspelade sig. Han har erkänt att han kastat stenen och tar fängelsestraffet men har överklagat utvisningsdomen.

-Pettersson säger att utvisning borde vara näst intill obligatoriskt och eftersom vissa länder bara tar emot dem som återvänder frivilligt borde de som får uppehållstillstånd få garantera att följa svenska lagar och regler och om det missbrukas återvända frivilligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Syrier kastade sten på dansk politiker, får fängelse och utvisas sedan

  1. Danmark är ärligare än Sverige – det gäller allmänheten såväl som politiker! Det viktiga är trots allt inte att varje fall och detaljer faller var man på läppen, utan att allmänhet, politiker och myndigheter förstår överlevnadens svåra konst, eller snarare när angreppen mot nationens grundläggande villkor är dödande. Motsvarande åtgärder bör vidtas mot just angriparen/det angripande kollektivet/hotfulla system.
    UT bör få den def motsatta innebörden – Ut med skadliga element!

  2. Det är exakt sådana metoder som ska till för att dressera
    idioter som tror dom kan göra som dom vill, om det är så
    dom visartacksamhet mot värdlandet är det bara att
    slänga ut dem, det ger tydliga signaler till andra som tror
    att man kan bete sig hur man vill!

    Fast här i Mespropparnas land är det väl bara att
    önsketänka?

  3. Ta med resten av klanen, så kanske de kan lära sig hur man umgås i ett civiliserat samhälle.

Kommentera