12 thoughts on “När invandringen kom till Kil

 1. Tyvärr är det nog så att många Svenskar lever efter devisen att så länge man inte berörs personligen så gör man bäst i att varken höra ,se eller tala.När eländet hamnar för nära så drar man bokstavligen täcket över huvudet och hoppas att det ” obehagliga ” ska försvinna !! Var tog vår svenska stolthet vägen , och när ersattes den av detta mespropperi ,??

 2. Herre min skapare…..
  Svenska män::::tycker inte om när du k….r. min dotter…..hon är bara 13år….Ta. min fru i stället…Please

 3. Tack för att ni valde Sverige!
  När skall folket resa sig? Tänk om man kunde få en lista på allt ont våra unga och äldre har råkat ut för.
  Vad säger Lövén och Reinfeldt om det här?

  • Löfvén och Reinfeldt bryr sig inte. Om de så hade gjort, hade landet sett helt annorlunda ut och vi hade inte alls haft de problem som vi har idag.

 4. Apropå slutorden från den eminente kent ekeroth…….
  Denna och liknande filmer kommer aldrig ut till dom som inte vill veta dvs medieetablissemanget.

 5. Både när det gäller riksdag- och kommunalval i Kil, så ligger de båda muslimpartierna (c) och (s) bra mycket högre än genomsnittet. Detta alltså gällande valet 2018 ! Då effekterna av dessa skojares närvaro redan sedan länge blivit uppdagade. Självklart är detta helt åt h-e, men hur tänkte väljarna på valdagen. De hade ju redan facit.

 6. Sluta gnäll i Kil som röstat för mångfalden! Jag grattar istället eftersom Ni nu tydligen kan njuta 24/7!
  Ni har fått exakt det Ni ville ha inget annat.

 7. Är detta sant vilket jag tyvärr tror så är det skrämmande. Polisen har ju förmodligen order uppifrån att inte bry sig så länge gärningsmännen är blattar. Man kan ju få rasiststämpel på sig. Och politikerna tycker att allt är som det ska. Vad som behövs är ett beväpnat medborgargarde som rensar ut skiten som beter sig som svin. (ursäkta svinen). Ska bli intressant att se Lamotte som kommer dit i morron.

  • Vi saknar civilkurage fullständigt. Nästa gång kan det vara ditt barn eller du själv, som kan råka illa ut!
   jag undrar vad som krävs för att svensken lyfter sin rumpa och går ut för en demonstration och kräver att vi inte skall behöva vara rädda för att släppa ut våra unga i natten , vilket de bör ha all rätt till !

   • Jag håller fullständigt med dig, men tyvärr så föredrar svensken att sitta och gnälla istället för att agera. Själv hade jag önskat att det funnits mera civilkurrage hos det svenska folket och mindre undfallenhet.

   • Demonstration, ja det verkar vara dumsvenskens främsta vapen.

    När samhällssystemet lägger sig platt för våldsverkarna så finns det bara ett sätt, bemöta våldet med just våld.

    Men dumsvensken är så otroligt feg och ryggradslös så det kommer aldrig att inträffa. Nej, demonstrationer och uppror tror han är botemedlet mot allt, typ Bensinupproret. Så patetiskt och löjeväckande.

    När invånarna i Kil och andra kommuner som har fått smaka på mångkulturens fula try inte gör något handfast och konkret för att stävja våldet, och som dessutom röstar för det, så varför gnäller ni så förbannat.

    Det finns ingen ångervecka på sitt röstande, utan det gäller att tänka lite innan.

    Det är ju inte dumsvenskens starkaste sida, För det var ju Palme som startade avprogrameringen och som verkar ha fungerat.

Kommentera