Stäng

Polis kallade arabjävel för arabjävel, döms för olaga hot och förolämpning

INVANDRING. Händelsen inträffade i april 2016. Handläggningen har sedan dragit ut på tiden av olika orsaker. I dag meddelade Kalmar tingsrätt dom. Polismannen fälls för olaga hot och förolämpning. Ur domen: ”Tingsrätten finner att N N:s uttalanden har innefattat hot om brottslig gärning och att hotet varit ägnat att hos Ahad Nobakhti framkalla allvarlig fruktan för egen säkerhet till person. Tingsrätten finner vidare att N N:s uttalanden varit smädande och kränkande.”

Ahad Nobakhti, märkligt att araben inte döms för att kalla polisen nazistsvin och inte lyder polisen utan börjar tjafsa. Foto: Privat. 

Påföljden blir 40 dagsböter, sammanlagt 15.600 kronor. Polisen döms också att betala 40.000 kronor av kostnaderna för försvar och målsägandebiträde till staten. Polisens personalansvarsnämnd har tidigare uttalat att polismannen får behålla jobbet även om han skulle dömas.

-Pettersson tycker att Polisförbundet ska ta polismannens böter och i fortsättningen anmäla alla arabjävlar som skriker svennejävel, svennehora, svennefitta och liknande åt poliser och andra…

TIDIGARE 2017-03-08. Polis som skrek arabjävel åt arabjävel åtalas

INVANDRARVÅLD. En polisman i Kronobergs län åtalas för olaga hot och förolämpning efter att ha kallat en man ”jävla arabjävel” i samband med ett bråk på ett asylboende. Mannen, som vid tillfället hade omhändertagits av polis, spelade in polismannens utbrott, där han bland annat sa: ”Åk hem, jävla arabjävel”, ”Åk hem till ditt jävla land” och ”Jävla pack”. Händelsen inträffade i april förra året. Polisen var även misstänkt för misshandel men det är nedlagt. 

-Pettersson tycker åklagaren ska lägga ned denna utredning också, alternativt åtala alla arabjävlar som skriker svennejävel, svennehora, svennefitta och liknande samtidigt…

Noabakht Ahad, som araben heter, hade inget på asylboendet Hotell Amigo att göra. Han har den senaste tiden piskat upp stämningen bland de asylsökande, men det nämner naturligtvis inte hatmedia…

TIDIGARE 2016-11-24. Polis skrek arabjävel åt arabjävel

INVANDRING. En polis i Småland misstänks för misshandel, olaga hot och förolämpning. Under oroligheter på ett asylboende i Emmaboda i våras kallade han en man som omhändertogs bland annat för ”jävla arabjävel”. Enligt mannen, som lyckades spela in en ljudfil av händelsen, ska polisen även slagit honom. Polisen förnekar brott, rapporterar Smålandsposten.

-Pettersson undrade naturligtvis vad hatmedia dolde för jag trodde inte en sekund på att en polisman spöar upp och behandlar oskyldiga ”arabjävlar” på detta sett så vi använde vi bloggens sökfunktion och skrev Emmaboda då dök detta upp  och det vore intressant om hatmedia berättade vad araberna kallade poliserna  för naturligtvis spelade araben in det också eller…

Dessutom hade Noabakht Ahad, som araben heter, inget på asylboendet Hotell Amigo att göra. Han har den senaste tiden piskat upp stämningen bland de asylsökande. Till medier och har Ahad uppgett att han var inbjuden för att dricka kaffe på boendet då han har vänner där. Personal och vakter upplever något helt annat och berättade att mannen med stor sannolikhet är den person som ligger bakom den hårda stämningen på asylboendet den senaste tiden.

– Vi som jobbar här är ganska trötta på honom. Han går omkring och berättar, eller som han själv menar, att han “upplyser” de asylsökande. Han har sagt att de ska klaga på maten, att de ska klaga på den dåliga servicen och att Sverige är ett dåligt land som behandlar alla invandrare dåligt. Detta exploderade i förra veckan och det blev hetsigt i matsalen och det kastades en del stolar då vi nekade en man att ta med mat till sitt rum.

– Det har cirkulerat ett rykte om att alla kommer få snabbare asylprocess om de visar missnöje och ryktena verkar komma från den här utpekade mannen. Det snabbar absolut inte på någon process om de beter sig så här, säger källan.

17 reaktioner på “Polis kallade arabjävel för arabjävel, döms för olaga hot och förolämpning

 1. Det mest tråkiga med detta fall är inte vad araben egentligen sa utan rättsväsendets inställning till det hela. Gissar att den aktuella polismannen nog är ganska van vid sådana här bemötanden. Den här dagen kanske det blev en arab för mycket.
  Det som jag tycker är allvarligt är att det faktiskt är lika mycket ett angrepp på rättsstaten. Polisen ska ha respekt. Det är de som ska upprätthålla våra lagar och regler. Lagar och regler som faktiskt finns för att vi människor ska kunna leva i någotsånär samklang med varandra.

  Man ska inte acceptera att sådana här parasiter får bete sig hur som helst. De är inte och ska inte heller få vara kungar på stan.

 2. Han säger vad många tänker….
  Jämför dock med polisen i USA med sitt välkänt artiga tilltal: ”Sir/Mam, is it any problem”? – vilket innebär att du inte ska tro att du kan tjafsa och jiddra och komma undan med det!

 3. Hets mot folkgrupp? Varför kom han undan det? Sen; baseball ligan inom Stockholmspolisen! Nu hade dom behövts mer än nånsin!

 4. De är väl de gooooda som skriver lagen och likasinnade dömer. Ljugande, lismande goooodhetsivarare. Som mina grannar.

 5. Tycker det är väldigt, väldigt kränkande stt kalla någon Arab, inte bra, inte bra.

 6. Dan Eliasson lyckades tydligen inte att ”plocka” bort alla poliser med eget tänkande.

  Förstår polisens agerande, ren frustration och agerande i tumultet.
  Samtidigt är arabjävel inget förnedrande, är du arab och ställer till med djävulskap, så blir det arabjävel.
  Lika för svenskar, då blir du svennejävel…
  ”En spade är en spade”

  När ska Sverige få tillbaka sin ryggrad !?
  En svensk tiger…..nej… En svensk knähund.

  Ps. Det finns toppen poliser 👍

 7. Helt galet att polismannen blir dömd när araben kallat polisen för nazistsvin och förolämpad polisen på andra sätt! En djupt orättvis dom, araben borde dömts och utvisats från Sverige, han behövs inte i Sverige! Vi kan ta hit litet fler duktiga judar, finns många bra läkare, it tekniker med mera….Som vanlig Svenson blir jag orolig, polisen finns ofta inte där när svenskar attackeras och utsätts för grova brott….82% borde vakna och fundera över hur vår gemensamma framtid kommer att bli!

  1. Provocerar och bandar, att inte Sverige har stake nog att avvisa dessa vid gränsen är SKANDAL!! Nu har politikerklassen beställt några 100.000 bidragsparasiter till s.k. anhöriginvandrare….!! Idag finns DNA – en nära anhörig har minst 20% gemensamt DNA – kommer våra myndigheter att använda tekniken???? VARFÖR ska vi betala för att få hit dessa???? 82:an VAKNA!!!! STÄNG GRÄNSEN!!!!!!!!!!!!

 8. Vilken hyllningskår till Kling och Klang i fältet, samma poliser som trakasserar griper och hotar Sverigevänner som har fel tröja/flagga eller skriver nåt elakt om invandrare på nätet….HMF ni vet.

 9. Äntligen en polis som rakt ut,säger sin hjärtans mening !!
  Det tjocka arabsvinet på bilden….blev han inte dömd för något ?

 10. Redan vid ankomst behandlar de svenskar som pest. UT! Tycker synd om svensk polis.Bara kolla bilden och man förstår inte vad han kan tillföra Sverige.

 11. Jag förstår inte problemet. En spade är väl en spade och en arabjävel är en arabjävel!
  Tänk om vi svenskar skulle lagföra alla utlänningar som dagligen missfirmar oss med mycket värre öknamn -för att inte tala om alla deras vidriga gärningar!
  Begriper Ni nu att den svenska ”lagen” inte är till för att skydda oss svenskar, utan den är till för att fälla oss för allehanda bagateller!
  Så agerar bara tvättäkta landsförrädare!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: