Ungdomar kastade stenar på änder vid Lögarängsbadet

BROTTSLIGHET. Polis kallades till Lögarängsbadet i Västerås på måndagsförmiddagen. En grupp ungdomar ska där ha kastat stora stenar på änder. Flera änder ska ha träffats och skadats enligt anmälaren. En and ska ha krossats till döds. Anmälaren ska förgäves försökt tala ungdomarna till rätta men de ska inte ha lyssnat.

Enligt polisen uppvisar flera ungdomar på badet en dålig attityd mot de patruller som arbetar med händelsen. Inga misstänkta gärningsmän kan lokaliseras och i nuläget är det oklart angående anmälan.

-Pettersson undrar varför inte polisen tar in de ungdomar som visar “dålig attityd”, något skäl borde gå att hitta på, skyddande av brottsling exempelvis.

Lögarängsbadet verkar vara ett trevligt ställe…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Ungdomar kastade stenar på änder vid Lögarängsbadet

  1. “Prata med dom, vilket skämt!
    Hur kan man prata med underutvecklade varelser som fortfarande befinner sig på neandertalare stadiet och i stället för språk bara har ett stönande och skränande ljud? Och med ett utvecklat användande av “verktyg” såsom pinnar och stenar!

  2. Dessa stackars missförstådda vilsna och orättvist behandlade ungdomar, de och även deras traumatiserade föräldrar behöver naturligtvis hjälp !!!!!!!!!!
    Behövs mer svensk öppenhjärtlighet som Reinfeldt skulle ha sagt.

  3. Tala dom till rätta????Nej ut ur landet ,enkelbiljet.Tala med dom hjälper inte ,hård mot hårt punk slut.

  4. Hmmm…
    Den där färdigheten att stena levande till döds har dom förvärvat i sina hemländer.

Kommentera