Separata badtider är bra

Kommunfullmäktige i Västerås bestämde igår att man ska fortsätta med separata badtider för män och kvinnor.

Roger Haddad (L) hade lämnat in en motion om förbud mot separata badtider i kommunfinansierade badanläggningar.

Motionen från Haddad lämnades in i februari 2017 och kan laddas ned i sin helhet här.

Motionen fick igår avslag och socialdemokraten Maria Kesselring motiverade detta med ett hänsynstagande för jämställdhet. Hade Maria varit lika tillmötesgående om svenska män krävt att få egna badtider i Lögarängsbadet? Tror inte det va? Fast nu verkar muslimer ointresserade av att integrera sig med andra, så beslutet är bara ett i raden av beslut som går stick i stäv med de krav som både regering och riksdag strävar efter.

SR (unvislänk)

Motionen avhandlades den 23/8 och i detta kan man utläsa orsakerna till att den tillkom och avslogs.

Det handlar givetvis om religion, en viss religion, precis som allt oftare i det svenska samhället. I februari snyftade en kvinna vid namn Fozia Ebrahimi och menade på att hon inte kan bada om inte separata tider för kvinnor tillåts. Med följande ord säger Ebrahimi mer än hon förmodligen tror.

“Vi är många kvinnor från olika länder som på grund av religion och kultur inte får simma tillsammans med män”

Ständigt denna religion som genomsyrar snart alla beslut som tas och regler som skapas. Vilka partier som står bakom separata badtider i Lögarängsbadet kan ni se i artikeln.

SR (unvislänk)

Kan inte låta bli att visa de hygienregler som Lögarängsbadet satt upp.

19 thoughts on “Separata badtider är bra

 1. De islamistiska invasionsstyrkorna, ty nota bene, något annat är det icke frågan om, exploaterar samtliga välfärdsförmåner med regimens goda globalistvilja, och allt de kommer i kontakt med försämras, förfaller och förgås, oavsett vad PK-maffian hävdar.

  Det existerar knappast en samhällssfär inom vilken de otaliga infiltratörerna underlåtit att göra sig bemärkta, förnumstigt påpekande alla de brister det övergenerösa och suicidala värdlandet uppvisar.
  Här kan vi verkligen tala om ett oheligt inklinationsparti mellan den så kallade feministiskt profilerade regimen och det utpräglade barbariet.

  Till den dagen randas då ordet åter står fritt och gemene man äntligen insett att Sverige befinns under ockupation, kommer vi också att få erfara att den ordinäre normalhygglige medborgaren i allt fler sammanhang tvingas retirera inför den islamistiska agendans organiserade och omättliga kravmaskineri.
  Andreas.

 2. Det är inte längre det Sverige som jag möte 1977, Sverige börja bli ett främmande land för mig, liksom Tyskland mitt forna hemland så jag känner mig främmande där med. I min Hemstad Düsseldorf fick jag gå till de gamla bryggeri utskänk. Där fann jag mit gamla Tyskland igen Gubbar som rökte cigarr medan de läste tidning eller spelad kort medan de drack sitt glas Altbier, och åt en sk. Mettbrötchen. Men så fort jag lämnade oasen (Frankenheimer) befann jag mig igen i en för mig plågsam främmande värld. av Mellan östern stuk. Där det förut fanns “meine Kneipe” finns det nu ett Turkisk café, fullt med Turks sörplande sitt tee. och en plansch med Erdogan på väggen. Jag kände mig tomt och vilsekommen.

 3. Ja och kommunrepresentanter som kan visa på att ha en ryggrad är
  också bra, men det blir färre sådana för varje dag, hoppas att någon kan föra register över alla svikare som finns i samhället idag, för att så småningom kunna visa upp namnen på¨alla så att deras barnbarn kan gå till deras grav och spotta åt dem som gjort livet till ett helvete för dessa.

  Det är väldigt många idag som borde känna oro över vad deras kommande generationer ska tänka om dem!

 4. Jag skulle för allt guld i världen inte kunna förmå mig att bada i en allmän simbassäng!
  Om folk i allmänhet bara kände till en bråkdel av vad som vid analyser hittats i bassänger, så skulle dom inte ens doppa stortån! Dom skulle inte ens gå i närheten av denna stinkande sörja!
  Och i och med massinvandringen så har snusket ökat mycket drastiskt
  av både organiskt material samt massvis av olika bakterier som vi knappast ens hört talas om! En gigantisk smittorisk.
  Allt finns med i denna allmänna cocktail som vissa människor gladeligen och kanske ovetande simmar, dyker och tar kallsupar i! Skål o tack!
  Janne

 5. Tyvärr börjar snusket med att inte duscha och tvätta sig innan man hoppar i bassängen bre ut sig mer och mer. På många turisthotell ser man ofta skitiga och svettiga turister som kommer från diverse utflykter i värmen hoppa direkt i badet!

  Jag simmar ibland och då brukar det vara vattengympa samtidigt och grupperna består av idel etniska äldre svenskar, där bara ett fåtal duschar! Konstigt att inte dessa har bättre vett, då dom precis som jag borde ha lärt sig hur man gör i skolgymnastiken!

 6. Undrar om de individer som röstat för detta klagar ??? Eller njuter dom av att få bada i detta smutsiga vatten ???

 7. Jag har noterat att MENA-folket inte duschar innan de går till bassängen, på sin höjd går de in i duschen enbart för att ge sken av att de duschat, men de tvättar sig inte.

  Bara flamsar runt och babblar.

  Även om de kommer snustorra ut till bassängen, och uppenbarligen inte har tvättat av sig, så är det ingen personal som törs säga från.

  Jag besöker inte simhallen längre.

  Det ska f-n dela badvatten med allt det där snusket!

 8. Skulle aldrig mer bada i det skitvatten som numera finns i våra badhus, och som jag finansierar. Svett, skitiga porer från invällarnas bylten som de klär sig i istället för att skrubba sig rena, spermer, urin, fekalier.

 9. Det är en fin gammal svensk tradition med separata badtider och har INGET med Islam att göra hälsar FI, Feministregeringen och kommunist Jonas. Det kostar inget heller.

 10. Dom här förordningarna har nog varje badanläggning numera.Det bad jag besöker har haft enorma problem med nyanlända som inte duschar före simanläggning och bastu.Och att dom har kalsonger och underkläder under badkläderna.Fy fan vad äckligt och en stor fara för smitta.

 11. Vi Svenskar kan få egna badtider så vi slipper alla äckelmuslimer i bastun.
  Lämna in motion på det.

 12. Nyanländ tar direkt kommando över kvinnorna i hyreshuset…
  ———————————————————-

  “En ensam kvinna utomhus verkar vara provocerande på något sätt nuförtiden”

  Plötsligt hör jag en röst bakom mig som säger: “Bor du ensam?”
  Jag tittar upp ur mina papper som ligger på bordet framför mig. Jag sitter i trädgården vid vårt hyreshus och jobbar med en text.

  Där står en nyinflyttad granne som jag sett bekanta sig med omgivningen genom att promenera runt kvarteret då och då. Hans fru har jag sett ute en gång, hans två söner har redan anslutit sig till barnen som leker på gården.
  Jag bjuder honom att sätta sig vid bordet medan jag försöker utröna om det är vänligt frågat och början på en givande grannrelation. Eller ytterligare en av dessa ”kvinnokontroller” som jag råkat ut för under senare år. En ensam kvinna utomhus utan barn verkar vara provocerande på något sätt nuförtiden. Jag får lite tunghäfta när jag inte direkt kan bestämma vilket det är.

  Han sätter sig faktiskt vid bordet och börjar uppfordrande titta på mig. Inget leende, ingen vänlighet, bara två ögon som iakttar mig. Han bär shorts, kortärmad tröja och på fötterna flipflops. Vi befinner oss i de sista dagarna av svensk sommar. Så tittar han på mina papper på bordet och börjar fingra bland dem som om han letar efter något. Kanske är han bara nervös.
  Jag försöker stoppa honom genom att dra blocken till mig och börjar svara lite snabbt:

  – Ja, jag bor ensam.
  – Är du lärare? Varför bor du ensam?

  Fortsätter förhöret. För nu har jag bestämt att det är ”inre passkontroll” tills vidare. Jag väljer att svara ur repliklåda A som jag använder när jag utsätts för dessa närgångna förhör. Jag sitter ju ute och skriver ensam på olika platser runt om i staden.

  – Min man dog, mina föräldrar dog, min bror bor i Afrika, min faster är 89 år. Min mage kan inte få barn. Då måste man bo ensam i Sverige, svarar jag och hoppas på ett medkännande ögonkast men jag ser inget.

  Allt jag säger är ju också sant men med den skillnaden att jag som HSP:are behöver min ensamhet för att hämta mig från vardagslivets hårda puckar av idag. Och för att kunna skriva. Men detta är ju inget jag kan förmedla till en nyanländ svensk med dåliga språkkunskaper sådär i ett första andetag. Jag bestämmer mig för att ta situationen med ro och se hur grannsämjan utvecklas. Jag frågar vad han heter och han svarar.

  I samma stund som jag räcker fram handen och ska säga mitt namn är han redan uppe på benen och på väg bort. Jag tänker att nästa gång ska jag berätta vad en HSP:are är för något och vad jag skriver om.

  Om han är intresserad.

  Ingvor Sabina Le John

  Saxat ur https://www.hd.se/2017-09-08/en-ensam-kvinna-utomhus-verkar-vara-provocerande-pa-nagot-satt-nufortiden

  • Dagens spya! Så nedlåtande att i Sverige behöva uppsökas av sharia-polisen och dessutom sänka sig till deras ljug-nivå för att rädda sitt skinn. Så bottenlöst sorgligt.

  • Det är ett misstag att de har så mycket ledig tid. De skulle sysselsättas i nån verksamhet som tröttar dem och som ställer krav på dem. All ekonomisk tillförsel skall begränsas till motprestation.

   Idag betalas de för att kunna gå runt och bedriva egen “moralpolisiär” verksamhet. Oombedda och oönskade. Men inkompetenta politiker förser dem med både tid och pengar att kunna utföra sina högst otrevliga och missanpassade agendor.

   • Indragna bidrag och beredskapsjobb istället kommer antingen att göra att de inte har tid och ork eller så tynar de bort av hunger.

Kommentera