Åtta stackars föräldralösa ensamkommande barn har fått föräldrar och syskon!

INVANDRING. Ibland är livet som en saga, det är knappast så man tror det är sant. Åtta “ensamkommande ungdomar” som sagt att de gått från Afghanistan utan ett öre på fickan och tappat alla sina id-handlingar men inte sina mobiler har hittat sina döda föräldrar och syskon vid liv och enligt reglerna för anhöriginvandring, ska dessa nu få komma hit och dessa ska också få någonstans att bo. 

Kommunstyrelsens utskott för integration och arbetsmarknad beslutade på sitt senaste sammanträde att de nya Kalmarborna ska få tillgång till nyproducerade lägenheter i Kalmar kommun.

-Pettersson blir tårögd och gråtfärdig, vilken saga gånger åtta i Kalmar, kanske gånger 8000 i hela landet, de stackars föräldralösa ensamma barnen har fått föräldrar och syskon!

ja, ja, svenskar har säkert inte råd att bo i de nya lägenheterna ändå…

Östra Småland

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Åtta stackars föräldralösa ensamkommande barn har fått föräldrar och syskon!

 1. Nu mera kallas de sällan för “ensamkommande BARN” i msm.
  Nu kallas de för “ensamkommande ungdomar”…. snart kallas dom “svenskar”, i synnerhet om brott föreligger.

 2. Måste vara mycket enkelt att fastställa id på dessa sk barn. Dna från deras föräldrar och syskon. Visar det sig att detta inte stämmer så utvisas samtliga inblandade. Sen ser vi hur många som kommer gå i god för dessa små barn i skägg

 3. Svenska etniska ungdomer får inte den trygghet som de har lärt enligt all förnuft ska till: Bostad, säker jobanställning m.m. Då bildar de inte familj.
  Annerlunda är det med människor från mena länder; Är det värst tänkbara förhållande ska de iallafall skita fram barn efter barn.
  Snart nackskott till alla vita etniska svenskare också nära dig.
  Kanske bara EVOLUTION, Mena länders folk vill fram och svenskerna vill utrotas.
  De bästa, de mest ärliga och mest interligenta får stå åt sidan när idioter trumler fram; Inte konstigt att världen sér ut som den gör.

  Något som man snart sagt ochså höra flesta människor använda i fras är uttrycket: ” Om jag ska vara helt ärlig “…………..Ja ! det tror sjutton att du ska vara ärlig; Och när du måste pointera det, frestas jag att tro att du annars vanligtvis bara ljuger om allt.

 4. Stackare! Men bara för MigV att betala biljetten för resp ensamkommande dit de anhöriga finns. HIT HAR DE INGET ATT GÖRA!

  Eller är de “anhöriga” helt enkelt “de högstbjudande” av dem som vill smugglas in i egenskap av “anhöriga” till en ensamkommande. Många ensamkommande lär bli mångmiljonärer av detta.

 5. HURRA FÖR IDIOT-SVERIGE 7 KLÖVERN OCH DERAS TRYGGA OCH NAIVA VÄLJARKÅR !
  Ska bli såååå skönt att framöver emigrera från sitt fosterland som man numera känner sig som en främling i.

 6. I många länder runtom i världen vet man och känner till att tusentals och åter tusentals av alla de sk ensamkommande vuxna barnmännen från fjärran länder är vuxna kriminella ,knarkande soldater,(jag har sett flera videos där dessa bedragare säger att de är soldater och har drogproblem men svenska journalister ställer aldrig några följdfrågor på detta uttalande,)vilket Sveriges regim och regimtrogen media vägrar erkänna offentligt och därför får dessa lögnare och bedragare asyl i Sverige utan äkta id hadlingar och noll krav, och de får barnpension för levande föräldrar i hemlandet som de säger är döda.Granskning Sverige gjorde en mycket avslöjande intervju med en chef på pensionsverket angående detta,,hon sa direkt att det är självklart att de stackars barnen får efterlevande pension trots att de inte kan styrka sin ålder ,att föräldrarna var döda, identitet med äkta id handlingar, de skulle tas på orden sa den aktivistiska chefen som struntade helt i Svera rikes lagar,tyvärr har de antidemokratiska och yttrandefrihetshatande mörka krafterna stängt ner hela Granskning Sveriges youtubekanal med över två års arbete/intervjuer som gått förlorade.Detta är världens största asylbluff och bedrägeri,regimen tvingar svenska folket att betala för denna grovt kriminella verksamhet som bedrivs i Sverige.Förskingring,grov stöld av svenska folkets pengar ,trolöshet mot huvudman,landsförräderi plus mycket annat sataniskt som sjukklöverligan bedriver mot svenska folket och fosterlandet.Varför vill Löfvenregimen(tidigare Ruinfeldt regimen) ha in dessa bedragare i landet,vad är deras syfte och mål ? Endast i det mycket sinnessjuka Sverige kallar man vuxna utländska id lösa män för barn och tvingar befolkningen att acceptera den groteska lögnen annars väntar repressalier från staten och deras odjur till fotsoldater som är mycket brutala.

 7. Märkligt!
  Nu har jag läst alla kommentarer och
  INGEN kopplar det som Pettersson
  berättar om till det största
  LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige i
  modern tid!

  Det att socialdemokraterna alltjämt har
  kontraktet med Muslimska Brödraskapet
  gällande.
  Det säger att S ska bidraga till att Sverige
  blir en stat under islam.

  Kackla om konsekvensen,men ingen bryr
  sig om den egentliga orsaken!

  Rädda Vårt Fosterland!
  Anmäl LANDSFÖRRÄDARNA!
  – men inte till SÄPO för SÄPO ”bryr sig
  inte om” LANDSFÖRRÄDERIET?
  Varför ……………?

 8. Magdalena ska höja bensinskatten nu igen. Hon har fräckheten att skylla på att befolkningen blir allt äldre. Vilken fräckhet, att kasta skit på den generation som krattat vägen för de bortskämda makthavarna som fördärvar vårt land. Men pensionärerna tillhör ju inte längre såssarnas kärnväljare, utan dem finner man ju numera i eller i moskéernas omedelbara närhet. Såvida hon inte avser de bidragstörstande desertörer som invaderar vårt land. Dessa har ju en förmåga att vara äldre än vad som uppgetts. 25-åriga 17-åringar, 30 / 40-åriga 17-åringar. Har t.o.m. läst om en som var runt de 80, som lyckades lura i myndigheterna att han var en ungtupp.

 9. Enligt EU miniminivå för migranter kan ensamkommande över 16 år år bo i baracker med andra vuxna män bara det är en “skälig nivå”….

  EU:s miniminivå för migranter är på så låg nivå så ni hade dött om ni läste lagstiftningen. Det är FRIVILLIGT för länder att ge mer….men det rekommenderas inte så asyler ska välja det landet som ger mest…

  När det är massinvandring finns särskilda regler som har ännu lägre nivå än de “vanliga” miniminivåerna.

  EUROPAPARLAMENTETS OCH RÅDETS DIREKTIV 2013/33/EU
  av den 26 juni 2013 om normer för mottagande av personer som ansöker om internationellt skydd

  RÅDETS DIREKTIV 2001/55/EG
  av den 20 juli 2001
  om miniminormer för att ge tillfälligt skydd vid massiv tillströmning av fördrivna personer och om
  åtgärder för att främja en balans mellan medlemsstaternas insatser för att ta emot dessa personer
  och bära följderna av detta

 10. Enligt EU lagstiftade miniminivå för migranter kan personer över 16 år (ensamkommande) bo i skäliga kollektiv baracker med andra vuxna.

  Sverige ger en sådan lyxnivå INGET annat EU land ger!

  Det finns en miniminivå för att veta vad du MINST kan ge……Sverige ger saker som ens inte står med i EU lagen. Bonus/lyx!!!

  EUROPAPARLAMENTETS OCH RÅDETS DIREKTIV 2013/33/EU
  av den 26 juni 2013 om normer för mottagande av personer som ansöker om internationellt skydd (omarbetning)

  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/PDF/?uri=CELEX:32013L0033&from=SV

  Vid MASSINVANDRING…….gäller en ännu lägre miniminivå i EU.

  RÅDETS DIREKTIV 2001/55/EG
  av den 20 juli 2001 om miniminormer för att ge tillfälligt skydd vid massiv tillströmning av fördrivna personer och om åtgärder för att främja en balans mellan medlemsstaternas insatser

  https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2001:212:0012:0023:SV:PDF

 11. Hillevi Österbos är en snäll barnkär fantastisk förstående samhällskär byråkrat kärring som hjälper vårat folks barn och barnbarns rätt att utvecklas och får rätt till bo , arbete och någonstans att leva i sitt eget färdenland.
  Jag är ledsen att jag måste utala fakta men denna förbannade LANDSFÖRÄDARE
  Jag önskar att denna kärring får minst 30 år, kommer ej hälsa på inte mina barnbarn heller😠🌸

 12. Sedan 2016 har Norge bett id lösa afghaner att gå till Afghanistans ambassad och begära ut id kort och pass innan de söker asyl i Norge. för detta är DIGITALT tillgängligt !!!!. I norge är det afghanerna själva som måste bevisa sin ID och i Sverige ligger bevisbördan på Sverige !?!

  Ingen man i Afghanistan är utan ett “”Tazker”” ID kort. Utan detta ID kortet får du inte ärva, ingen sjukvård, ingen skolgång etc i landet och du riskerar att bli utvisad som illegal om du inte kan identifiera dig.

  Allt detta är digital info som kan begäras ut…….om ma kräver det…..

  Så regeringen har LURAT oss alla om hur baaarn är vuxna och att vi måste tro dem…..

  https://lifos.migrationsverket.se/dokument?documentAttachmentId=45515

 13. Ja tänk som det kan ordna sig bara man kommer till landet
  fyllt med Mjölk o Honung.
  Detta trots att landet är fullt av idioter som röstat fram ännu större idioter?

 14. hahaha
  Den stora svarta lögnen
  Och nu gråter hela sveriges blåögda politiker av Glädjefnatt, så sött!!
  Det rätta borde vara att:
  till de ensamkommandes glädje, bör de förpassas/utvisas hem till sina fd döda föräldrar som nu mystiskt åter uppstått i sitt hemland med en stor räkning för logi och uppehälle som stort tack för den tid som de uppebarligen ljugit sig fram här i Sverige.

 15. Den enkla frågan. Varför?

  Den svåra frågan. Vad har hårt arbetande svenskar gjort för att förtjäna detta?

 16. Sverige är nu så sjukt, så sinnessjukt, så man undrar om det är så att man lever i en dröm, en mardröm….så här sjukt kan inget vara !

  Vet att det finns människor som saknar förstånd och eget logiskt tänkande…dessa kallas i folkmun för idioter….men detta är långt, långt utanför gränsen för idioti….det borde tas fram ett nytt ord, när inte ordet idioti räcker till !

  Tacksam för förslag !
  Någon nämnde socialdemokrat….men, så långt långt bort, en sån ytterlighet menade jag inte 😳

  Låt dessa som önskar mer av detta sönderfall, terror och total apati inför vad som sker, få betala, och se till att dessa skäggbarn med släkt får bo hemma hos dom som vill ha hit dessa, för försörjning och underhållning, med sina egna barn / tonårsdöttrar.

  Sjuk – Sjukare – Socialdem…

  • ”Leif”!

   – men det är väl inget problem för den
   klassen av individer!
   De våldta en kvinna i taget och gör den
   stackarn med barn – så är de plötsligt
   en svensk far till ett svenskt barn!

   = = = så var det fixat!

 17. Ja undrens tider är långtifrån förbi… Här i Abzurden får våra egna ungdomar,stå i bostadskö årsvis. Redan döda beduiner av islamskt slag kan importeras,och får omgående en bostad på önskad ort !!
  Så tycker de 80 %-en är riktigt,i detta dårarnas land,

 18. Jag bor i Svalöv och där bygger bostads bolaget nya bostäder .
  Där en mindre trea går på närmare 10 000 kr i månaden.
  Där kan inte jag flytta in på min skit pension.

 19. Dessa uppenbara lögner kan bara en fullständigt hjärndöd stats eller kommunal tjänsteman tro på!

 20. När det gäller dessa så kallade “ankarbarn”har dom ju uppgivit att dom är ensamma utan föräldrar , skulle det då visa sig att dom har ljugit finns det bara ett alternativ enkelbiljett hem med återbetalningskrav för flygbiljetten . Nu vet man ju att den möjligheten aldrig kommer att användas på grund utav ett politikerskrå som alltid vet bäst , men vad man då borde göra nu då “ankarbarnens” nära och kära kommer , så vore det minsta man kunde begära vara att ta och dna testa hela gänget så att man verkligen får vetskap att dom alla tillhör samma familj för annars är nog risken stor för att det slinker med individer som kanske har köpt sig en plats som anhörig .

 21. De som blivit av med sina föräldrar DÖDA, har säkert kvitterat ut pension efter sina döda utländska föräldrar som vi bidrar med till etniska svenska barn, vars föräldrar betalat in denna barnpension. Men varför i herrans namn skall etniska svenska skattebetalare stå för kalaset för lögnare från MENA länderna som påstår att de är barn och föräldralösa. När sanningen snarare är 20-40 åringar som kallar sig barn.

 22. Vad är det för tankegångar hos alla dessa kvinnor i övre medelåldern som slåss för sina skyddslingar, ”barnen” som i mer än 9 fall av tio inte ens är barn?!
  Är de själva bortskämda små flickor som vill känna sig behövda? -Som tvingar samhället att skära ner på allt för att ge gräddfil åt ekonomiska emigranter.
  Betala ur egen ficka, kärringar!
  (Jag är kvinna, men dessa tanter måste se vad de vill se.)

 23. Dessa satans kriminella parasiter till politiker som verkställer detta! Och 82% idioter röstar för mer av samma i val efter val!!

 24. Hoppas allt elände brabbar dig Hillevi, eller ska vi säga hoppas du blir fattigpensionär
  Men det är väl ingen risk med parti boken och rätt värdegrund.

Kommentera