Stäng

Hur långt bort är ett krig mot muslimer i Europa?

ISLAM. Finns det något muslimskt land som gjort sig kända för att ha en välutbildad och arbetsam befolkning? Visa mig det i så fall. Visa mig en enda sak som de uppfunnit och som varit bra för mänskligheten. Kamelsadeln räknas inte för den är äldre än islam.

…men säger ni, de flesta muslimer är bra människor.

Det är möjligt säger jag men varför ska vi frivilligt importera problemen som muslimerna för med sig. Vi får politisk islam, vi får kvinnoförakt, homofobi, åsiktsförtyck, brottslighet, antisemitism, kravmaskiner som aldrig får nog.

Överallt där muslimer slår sig ned blir det bråk med andra. Se på Thailand, Singapore, Sri Lanka, Egypten, f.d. Jugoslavien, Ryssland, Kina, Nigeria, Cypern, Indien, Indonesien, Israel-Palestina, Kashmir, Uzbekistan, Komorerna och många fler platser.

Muslimerna bråkar med hinduer, buddister, sikher, kristna, judar, ateister men mest av allt bråkar de med varandra. Titta på muslimska paradis där nästan 100 % av befolkningen är muslimer som Somalia, Jemen, Pakistan osv. överallt mördar de varandra i Allahs och fredens namn.

Om vi nu behöver arbetskraft, varför inte erbjuda sjuksköterskor från Ukraina arbete eller välutbildade greker och portugiser att komma hit.

…men säger ni då, vi måste väl ta vårt ansvar för dem som har det svårt.

Givetvis ska vi det, men de människor som har det svårast i vår värld är inte de som har råd att betala människosmugglare hundratusentalskronor för att komma hit och råka tappa sina id-handlingar vid gränsen. Det är bättre att vi hjälper de riktigt fattiga på plats i respektive hemland eller närområdet med skolor, vatten, bostäder och handel för u-hjälp är ingen lösning på sikt.

Islam fungerar inte, varken tillsammans med andra samhällssystem eller ensamt. Det är bara att slå på teven, radion eller öppna en tidning så har vi facit.

Varför ska vi vara toleranta mot de intoleranta när det finns så många andra, bättre alternativ undrar Pettersson?

Fredrik Morenius twittrade: Muslimsk massbön vid romarnas tusenåriga landmärke Colosseum i Rom.
En absurd syn att se denna ideologi, vilken är antitesen till västerlandets, manifesteras i vår civilisations vagga. Svårt att ta detta på allvar, det är bara för svagsint. Följderna kommer inte att bli vackra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Hur långt bort är ett krig mot muslimer i Europa?

 1. Jag kommet från ett muslimskt land och ärligt talat känner inte till något mer korkad folkslag än svenskar. Totalt handsfallenhet mot största hotet mot Sveriges existens, so sorgligt.

 2. Detta krig pågår redan men i den heliga skriften Bibeln står det om ett slutgiltigt heligt kriget mellan kristna och muslimer vilken alla utanför begåvningsreserven vet och förstår kommer att uppstå framöver !

 3. Ni har givit ett verktyg ovanpå sexuell var kvinnorna ber för sexuella tjänster av MENA män,
  Mjuk eller hårt makttagning.
  Jag var anklagad för kränkning. Jag fick inte arbeta en enda timme i maj. Igår träffar dem som jag kränkte på NETTO. De jobbar i fullfart. Jag har frågat om dem är sura på mig. Nej. De blev av med mig och fick mycket pengar samt arbete under sommaren.
  Jag måste ansöka om socialbidrag på Måndag. Sjuk land som behöver försvinna. Och sjuk gammal system som behöver arkiveras.
  – Man loggar i hos adressändring och låser sin adress då får man sms, mejl om MENA har folkbokförs sig samt ingen kan flytta er. Jag var förflyttat utan min vilja för 10 år sedan flera gånger. Någon ordnade post eftersändning och så vidare. j Jag är nu på min vakt nu. Varken Staten eller Polisen fungerar längre. Polisen tittar bara om det finns blod.

 4. Ja inte är det mycket de bidragit till omvärlden. Krig och elände är de ju världsbäst på.

 5. Tänker på den enskilde muslimen på ett djup-psykologiskt sätt. Vad är det som rör sig i deras själsliv. Varför ”ärver” man sina föräldrar sätt att tänka? Många menar på att det är brist på utbildning som bidrar till att bli fanatiskt religiösa. Nonsens. Dessa fanatiska muslimer som körde rakt sina plan rakt in i World Trade Center 2001 kom från de mest prominenta familjerna i Egypten. En släkting till mig förvisso inte muslim men väckelsekristen var välutbildad och beläst. Han lyssnade till söndagsandakten på radion varje söndag. Men när det var en kvinnlig präst som skulle hålla i gudstjänsten stängde han av radion och menade på att en kvinna inte skulle besitta ett sådant ämbete. Den senaste stora attacken på Sri Lanka var det också välutbildade personer med pengar och ställning som låg bakom attentaten.

 6. Historiskt perspektiv

  Stamfader till araberna anses vara Ismael. I första Moseboken sägs om denne:

  ”Han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.”

  Verkligheten och bl a Petterssons beskrivning styrker profetians uppfyllelse!

  I a f som jag kan förstå det.

 7. Sekulära humanister menar att alla individer har rätt till största möjliga frihet så länge det inte går ut över andras rättigheter, inklusive framtida generationer och mänskligheten som helhet.

  Humanism bejakar demokrati och mänsklig utveckling och vill bygga samhället på självständiga, ansvariga, samarbetande individer.

  Sverige som sekulärt land med religionsfrihet är faktiskt inte konsekvent längre när det gäller frågor om olika trosinriktningar och samfund. Tyvärr så låter man religiösa grupper få både styra och utöva för mycket, över det offentliga rummet. Där det ska var fritt från religiösa påbud.

  Helt klart en oroväckande utveckling. Som många politiska partier är ansvariga för och inte tar på allvar.

 8. Jag har länge frågat varför vi måste vara toleranta mot deras intolerans, nu är det dags att fråga när och hur skall vi reagera?
  Byta regeringen är ett måste!

 9. Varför kallar dom sig för rättrogna.???Dom andra religioner är inte rätt??Vem ger dom rätten att deras religion är den bästa för världen?Vakna svenskar dags att städa upp göra Sverige lagom igen.Sverige åt svenskarna och dom som anpassat sig till våra värderingar och inte svetsarns multikulti smörja.AVGÅ SVETSARN OCH ÅK HEM TILL NORRLÄNSKA SKOGARNA.

 10. Syftet med den fruktansvärda planen är att förstöra länderna för alla VITA folk. Då vill man inte att det ska komma hit t ex Boer eller Ukrainare och hjälpa eller t o m lyfta Landet. Man vill heller inte att det ska födas VITA Svenska barn vilket tydligt visade sig i början av 1990- talet då man skapade en ”kris” för att få en förevändning att försämra de då starkt växande SVENSKA barnfamiljernas ekonomi.

 11. Det finns däremot ett land som gjort sig kända för att ta emot analfabeter och sen kallar dom för tillgång.

 12. En Medeltidsreligion kan o kommer aldrig att passa in i
  ett modernt samhälle, samla alla Muslimer i ett stort
  ökenland och stäng in dem där.

 13. Bara en liten fundering. Kan kristna eller andra religiösa utövare arrangera bönemöten framför sevärdheter i muslimska länder? Någon som vet, någon som sett, någon som hört?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: