Underrättelsechef varnar för inbördeskrig

INVANDRING. Den stora invandringen av framförallt muslimer har lett till så stora problem att Frankrikes underrättelsechef nu menar att ett inbördeskrig kan stå för dörren.

Underrättelsechefen Patrick Calvar tror att utlösande faktorer kan vara ännu en terroristattack eller massiva sexattacker som de som skedde på nyår i Köln.

Calvar menar att reaktionen från invandringskritiska krafter kan bli enorm och att konfrontationen kommer förr eller senare, kanske redan om en eller två attacker till.

Patrick Calvars är inte ensam. I maj varnade den före detta chefen för brittiska underrättelsetjänsten MI6, Richard Dearlove, att massinvandringen kunde leda till uppror, och i Tyskland varnade säkerhetsexperter förra året för att landets medelklass håller på att radikaliseras till följd av massinvandringen.

Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa

Daily Mail

8 thoughts on “Underrättelsechef varnar för inbördeskrig

  1. Ja, det kanske är enda lösningen på problemet, och vårt dilemma. Men då gäller det att veta var vi kämpar står, och vad vi kämpar för. Inte bara nåt flum, utan verkligt goda värden. Annars är vi förlorade, när kriget kommer.

  2. Tror också att Usa går mot inre oroligheter.
    De har en tuff och erfaren poliskår men de är för få. Dessutom, någon gång måste det till slut smälla när det är så kraftigt överbefolkat.
    Samt är så hög neger/arabinfiltration.

  3. Vad fan har vi i Irak att göra med Militär, när vi lämnar hela
    Gotland åt sitt öde? Vi måste absolut ha världens största
    praktarsle till beslutsfattare, för dessa fårskallar har mer
    omsorg om mena länder som har krigat i tusentals år,
    och kommer att fortsätta med det lika länge till, än den egna
    befolkningen.
    Nu syns tydligt verkningarna över det värsta skadedjur som
    Sverige upplevt någonsin, nämligen Kvarts negern, som
    även fått en efterföljare som med sin Stupiditet fortsätter
    på den inslagna vägen att slå i sönder landet?

  4. Med facit i hand det är alltid krig där det finns muslimer Vi i Sverige kommer inte heller att slippa krig tack vare den förbannade 7klövern…..

  5. I USA är inbördeskriget det snart en realitet trots alla försök från MSM att bagatellisera! Att det var illa i Frankrike har man förstått men skulden har man försökt skylla på Le Pen i stället för alla muslimska immigranter som ställer till kaos och terror. Länder med kollapsande ekonomier som USA och Frankrike ligger s a s före Sverige i förfallet men det kommer dessvärre att drabba oss också om inget görs skyndsamt. Inget tyder dock på insikt bland politikerna eller så är det så illa att man har en agenda att skapa kriser för att kunna inskränka demokratin och ta från folket den lilla makt man har kvar.

Kommentera