Stäng

Många tycker mångkultur berikar vårt samhälle, varför?

MÅNGKULTUR. Hur många har vi i Sverige och Europa som lever lever bland oss och som kommer från denna kultur och håller med om detta beteende är bra? Vänsterliberalerna välkomnar sådana samhällen och säger att vi behöver denna mångfald, det berikar vårt samhälle. 

-Pettersson undrar varför röstar vi inte bort detta?

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Många tycker mångkultur berikar vårt samhälle, varför?

 1. När våra makthavare säger ”mångkultur” verkar det som dom menar islam, för islam är väl i stort sett det enda jag ser av mångkulturen (känns enformigt). Förutom att det svenska verkar ha blivit oönskat.

  Men skulle någon få för sig att ta efter något från en främmande kultur (islam undantaget?) så bli man istället anklagad för ”Cultural Appropriation” och det är visst lika illa som att vara rasist…

 2. Läste att medelålders kvinnor är missnöjda med sitt sexliv, de får för lite sex helt enkelt. Därför kan man kanske öppna statliga bordeller för kvinnor och anställa unga sexhungriga afghaner som servar kvinnorna.

  1. Varför inte låta dom sexhungrande haggorna jobba på bordeller så kan dom tjäna en slant som omväxling.

 3. Måste det inte vara flera kulturer representerade för att ett samhälle ska vara mångkulturellt?
  Som jag ser det är det huvudsakligen kristna och muslimer i detta landet. Och muslimer blir en större och större andel av befolkningen.

 4. Det jag ser och upplever är att land och rike översvämmas av muhammedism.

  Muhammedismen syns alltmer tydligt i samhället och detta kan jag inte se som en berikning, snarare är det en avskyvärd syn.
  -Grova brott -våldtäkter -halal kött -slöjbeklädda flickor och kvinnor -djuriska och respektlösa beteenden, gratis omskärelse på skattebetalarnas bekostnad etc. etc.

  Det pågår obönhörligen en islamisering i raskt tempo i Sverige.

  Muhammedanerna kräver sina religiösa rättigheter vilket våra pk-ister accepterar -dom stoppar ju huvudet i sanden bara.
  Härvidlag så kommer det att se mörkt ut för Sverige den närmaste tiden.

  Mitt råd till svenska folket är att bekämpa denna så kallade ”berikning”.

 5. Men vår feministiska regering har intet att säga. Icke heller den hord av högljudda extrema feminister i alla sammanhang. Normalt knappast behäftade med någon större blygsel.

  Om dylikt som denna scen avslöjar är tystnaden total. Ögonbindlar och hörselskydd tycks välanvända.

  Eller också är de på jakt efter någon vit man som för några år sen lade sin hand på ett otillbörligt ställe!

 6. https://www.nyatider.nu/bilderbergmotet-inleds-idag/
  I Nya Tider läste jag nu att Bilderberger-gruppen idag samlas i Schweiz,för att söka finna nya möjligheter,att förinta oss inhemska. Detta genom att på alla sätt påskynda importer av Islamister,och afrikanska niggrar.
  Som min gamla mormor brukade säga,”di rige di kan”…
  Från Abzurdien finns Ulf Kristersson,som representant för de välbärgade !

  1. Du vet vilka som håller i taktpinnen på dessa möten? Det är dom som vill utrota oss.

 7. Det vi kan lära oss är judehat, hat mot homosexuella, överfallsvåldtäkter, hederskultur, kvinnoförtryck m m. Så kan vi berika vår kultur!

 8. Det exemplet är något överdrivet för Sverige.

  Ett bättre exempel är SVT reportage om nystartad friskola i Göteborg i ett industriområde, i olämpliga lokaler.

  Skolinspektionen säger att ”..vi litade på huvudmannen att det finns tillstånd..”
  Ja!
  Så som man gör i Sverige.
  Fram till nu.

  När det är andra kulturer som exponeras så tilliten långt ifrån självklart längre. Den kan vi glömma! Se bara bidragsfusket.

  Kan det kallas för ett fungerande samhälle eller ett raserande samhälle?

 9. Folk tycker ju inte så innerst inne. De har blivit inlärda att tycka så av media. Makten över folks åsikter är fullkomlig.
  Foll är rädda för att tänka själva då de skulle upptäcka att de tänker fascistiska tankar.

 10. Det berikar INTE, att hela Europa arabiseras! Berikning, är INTE, att ta ifrån ett folk dess identitet. Berikning är det när en lite dust når fram, INTE när allt och alla dränks i den. Mestadels berikar ett folk sig själva bäst, om de lämnas ifred. DÅ NÅR STÖRST UNIK UTVECKLING, SOM INTE FINNS NÅN ANNANSTANS.

  Att likforma och likrikta världen, berikar den inte, utan UTARMAR DEN!

 11. Multikulturen gör onekligen vårt liv mer ”spännande”, dödsspännande för att använda ett ungdomligt uttryck. Den är också ”häftig”, som i ”häftigt att betala skatt” (Måna Muslim).

  ”-Pettersson undrar varför röstar vi inte bort detta?” Svaret är enkelt, man måste först veta om och sedan acceptera ett problem innan man kan börja åtgärda det. Ledande politiker och massmedia är tillsammans inblandade i ett gigantiskt ponzibedrägeri. Man sopar hela tiden problemen under mattan för att undanhålla allmänheten informationen. Det är trots allt en liten den av svenska folket som än så länge drabbats personligen.

  Genom vänner och bekanta får jag allt oftare höra om personer som tidigare hyst åsikten ”det är inga problem, Sverige är stort, vi har råd” som efter att yrkesmässigt upplevt multikulteren nu är av åsikten ”alla ska ut”. Det är överväldigande andel kvinnor vilket får mig osökt att tänka på ”Hell hath no fury like a woman scorned”.

  Bedrägeriet är så diaboliskt utformat att det tog mig många år att upptäcka det. Man har inte tid, man är inte intressera och hälsan tiger som sagt still så det behövs en särskild händelse för att man börjar nagelfara potemkinkulisserna. För mig var det Inger och Landskrona för nästan tio år sedan som öppnade ögonen och sedan dess är inget sig likt.

 12. Inte så konstigt att vi kan komma att få mer och mer problem i Sverigeistan!

  Många av dom som kommer hit ser ju tusentals kvinnor som hade blivit piskade i deras hemländer varje gång dom går ut här!

  Lycka till i framtiden, alla kvinnor och tjejer som har tvingat oss alla att köpa hit detta, på avbetalning dessutom! Det kan ni behöva!

 13. Inga problem!

  Det var säkert en svensk kvinna som stod där frivilligt för att visa oss ”rasister” att det är fredens religion!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: