Får Sverige och svenskarna att framstå som idioter i en internationell jämförelse…

ISLAM. Kampen mot Islamiska Statens utbredning och efterdyningar samt den våldsapologetiska islamismen skiljer sig åt i Europa. Där länder som Norge, Danmark, Frankrike, Storbritannien och Holland går hårt – och effektivt – fram segar stater som Belgien, Sverige och Tyskland efter.

Att Sverige segar efter har sin historia. En historia av lögner, svek och förnekelse det senaste seklet. En banal godhet i stundens ingivelse som idag biter det svenska folket i arslet och får Sverige och svenskarna att framstå som idioter i en internationell jämförelse…

Läs hela inlägget på Ledarsidorna.se…

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

…Däri ligger bland annat Stefan Löfvens skuld idag. En skuld han har alla möjligheter att reglera genom att börja tala sanning om den mörka historien. För att inte den ska återupprepas som Sverige nu gjort och hela tiden gör i fallen med yazidierna, shiamuslimerna och alla kristna som nekats skydd på flykt undan den värsta mördarsekt världen skådat.

För det är på det sättet att Sverige visar större sympati med IS-anhängarna i al Hol lägren och ger dem mer uppmärksamhet i media än alla de 100 000 tals offer som hade turen, eller oturen, att överleva IS barbari. Det är ingen slump att Sveriges Radios Cecilia Uddén väljer termen “IS-kvinnor” istället för “IS-anhängare”. Vi skall vara toleranta mot de kvinnor som frivilligt anslöt sig till mördarsekten i efterhand. Trots att många av dom, dock inte alla skall sägas, mer eller mindre entusiastiskt deltog i folkmord, tortyr och förtryck. Det ligger i svensk medias kultur att bädda in obekväma sanningar i bomull. Som en konsekvens av den politiska nivåns “double speak” och gummispråk.

Sverige – Landet för tolerans mot intolerans. Då blir det inte bättre än så här.  

4 thoughts on “Får Sverige och svenskarna att framstå som idioter i en internationell jämförelse…

  1. Jag tackar Johan Westerholm för en viktig artikel, som borde vara obligatorisk läsning för riksdagspartier och myndigheter. Myndigheternas tolerans mot intoleransen i Sverige är skamligt ovärdig och den trenden måste vända genast i anständighetens namn. En ansvarig regering måste konsekvent ta avstånd från och bekämpa kultur av intolerans, kriminalitet och terror. En kultur vi dagarna i ända riskerar importera tack vare den okontrollerade och förblindade asyl och anhöriginvandringen. Sveriges allmänhet förtjänar inte detta.

  2. Jo,om man nu ska föra krig mot terror,vilket är tanken,sen 9/11 $å MÅSTE det finnas terror???
    Finns den inte skapas den…
    Är det inte lite ”självspelandepiano” över det hela??
    Inga krig mellan länder längre för vem vill kriga mot en presumtiv kund/köpare+ självbevarelsedrift??
    Då krävs nya grepp för att hålla igång de ”” militär-industriella-spionella-komplexet”.
    Terror handlar väl i mkt om att skapa kaos….
    Såå,vad gör man??
    Skapar kaos på alla upptänkliga sätt!!
    Folk blir rädd och tillåter galna lagar som leder till en totalitär stat a-la DDR,vilket önskas.
    Varken EU eller FN har väl ngn transparens i toppen,värd namnet,va(NGO:s?)?
    De vill väl!?
    $ays who?

KommenteraAvbryt svar