Grupper med män i Sunne misstänks för rån och ofredande mot kvinnor, polisen har signalement men…

BROTTSLIGHET. En kvinna på cykel överfölls och rånades av en grupp män, en annan kvinnan blev förföljd av en grupp skrikande män som hon lyckades springa ifrån. Nu söker polisen vittnen till de båda händelserna i Sunne, rapporterar SVT. 

SVT:s rubrik var först ”grupper av män” som ändrades till män.

Enligt polisen ska den första händelsen ha skett lördagen den 25 maj mellan klockan 22 och klockan 24. Kvinnan gick över Sundsbron i Sunne och mot Torvnäs när hon märkte att fyra unga män i 20-årsåldern följde efter henne.

Hon upplevde det obehagligt och ökade farten och började sen springa. Männen sprang efter henne och skrek nedsättande uttryck. Efter cirka 500 meter, vid Prästgården, hade kvinnan lyckats skaka av sig männen. Händelsen är rubricerad som ofredande.

Dagen efter, på söndagskvällen den 26 maj vid 20-tiden, blev en cyklande kvinnan överfallen i höjd med Strandcaféet i Sunne. Tre unga män i 20- årsåldern ska ha fått med sig kvinnans ryggsäck och ett paket. Det är oklart om kvinnan skadades. Händelsen rubriceras som personrån.

Polisen är angelägen om att få komma i kontakt med personer som har sett något eller som kan lämna uppgifter som kan identifiera männen och kan leda utredningsarbetet framåt.

– Vi har signalement men vi går inte ut med det, säger Stefan Wickberg, pressinformatör vid polisregion Bergslagen.

-Pettersson undrar varför polisen inte går ut med signalementet. Vill de inte skydda befolkningen och gripa gärningsmännen?

Märkligt också att SVT ändrade rubriken från grupper av män till män vilket syns i adressen…

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/grupper-med-man-misstanks-for-ran-och-ofredande-polisen-soker-vittnen-i-sunne

Bagdad-Bob…,trycker på snooze och somnar om. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Grupper med män i Sunne misstänks för rån och ofredande mot kvinnor, polisen har signalement men…

  1. ”Vi har signalement men det går vi inte ut med” =100% ickesvensk.
    När polisen går ut med signalement är det ”ljushårig och talar svenska utan brytning”. Sker typ 2-3 ggr om året.

  2. polisen vill inte hjälpa brottsoffer så man lämnar inte ut signalement, då vet svenne direkt att det är z… are, n…..r eller mohamedaner, Signalement lämnas bara ut om man är vit o jätte svensk.

  3. Ja vilka uppträder alltid i grupper på ca 5-10 man när dom
    våldtar, eller misshandlar en ensam vandrare??
    Fega Polischefer har på order av Sosseregeringen fått direktiv
    om att hålla inne signallament på feghetsarmen!

  4. Ett av problemen tror jag att det saknas förvar för dessa blattar som begår brott . Samhället är inte uppbyggt för dessa blattar som hela tiden inte kan hålla fingrarna i styr och som den naive Löfven har släppt in . Sverige har blivit en otäck plats att leva på pga dessa naiva vänster politiker.

  5. -Pettersson undrar varför polisen inte går ut med signalementet. Vill de inte skydda befolkningen och gripa gärningsmännen?

    Därför att det är långt viktigare att INTE gripa gärningsmännen än att skydda befolkningen.

    En helt osannolik slutsats som tyvärr visar sig vara sann.

    Undrar om det kan ske i något annat land än vårt?

  6. Som så många gånger innan inget signalement är också ett signalement. Bara att välja mellan negrer eller araber eller afganer.

  7. Det kan ju vara bra få reda på om de pratade ren svenska eller hade norsk, dansk, finsk brytning? Ungefär, som förr i tiden när samhället ville sprida kunskap just för att skydda de skötsamma medborgarna. Idag vill man skydda kriminella, som i princip utför hatbrott mot svenska medborgare. Vad är det för samhälle och vad sysslar myndigheterna med? Värdighet?

KommenteraAvbryt svar