En vänsteraktivist uppvaknade

När jag gick med i den utomparlamentariska vänstern på 1990-talet så var, förutom polisen, vår huvudfiende de så kallade rasisterna, det vill säga Sverigedemokraterna”

“Vid samma tid argumenterade jag också för öppna gränser med fri invandring och trodde på allvar att Sverige skulle kunna ta emot hela världens befolkning”.

Så skriver Elise Rydahl i vänstertabloiden Proletären. Så här säger hon idag.

19 thoughts on “En vänsteraktivist uppvaknade

 1. Ett mycket bra tal av Elise Rydahl och modigt av henne att erkänna att hon hade fel! Det borde fler av dagens vänsterextremister göra.

 2. Ja om det bara hade varit en nyttig idiot, men det finns
  10.000 tals av dem, och flera av dem rena skadedjur som
  helhjärtat går in för att förstöra landet.

  Men ändå är det välkommet att någon vaknar upp ifrån
  vänsterträsket och inser hur fel dom varit ute.

 3. Beskriver detta inte alla vänsterblivna? Ung och utan insikt om att man är dum, äldre får insikt om att man varit dum inte att man fortfarande är det!

 4. Hur kan man erkänna att man trott Sverige skulle kunnat ta emot all världens patrask utan kolapps.

  • Ja, gör man det så erkänner man per definition att man är total jubelidiot så snacka om psykologisk kraft att med all sin energi ända in i kaklet försvara sitt totalpsykotiska vansinne..

   • En roddare i all sin prakt men vi glömmer inte i första taget hennes historia.

 5. Jag försökte verkligen hitta nån form av ironi i ditt inlägg, men sorgligt nog hittade jag ingen.

  Är det så jävla illa ställt med dig alltså att du verkligen tror på det där?

   • Bry er inte om Titti, hen har hundra alias och lika många åsikter om samma sak. Det är en sjuk idiot som bara är ute efter att förstöra och har troligen glömt att ta sin medicin.

    //Pettersson

   • Pettersson, det går att skriva han eller hon. PK ord kan få stanna där de hör hemma, eller?

 6. Ja- Sent ska syndaren och superidioten vakna.
  Kom bara ihåg lilla damen : “Skadan är nu redan så stor att landet Sverige inte längra går att rädda- och om du i framtiden tänker att fly ur landet kommer vi som varnade inte att tillåta ditt lämnande av Sverige”.
  Kom också ihåg lilla dumma damen : ” att när lidelserna kommer i stort är det du och dina som har varit aktiv7aktiva och medvetet förstört riket, som ska lida absolut värs t”.
  Vid ev. inbördeskrig tänker jag bara att försvara dem av mina och mig själv, och förvänter att du tillsammans med dina tidigare trosfälder kommer att kämpa till sista blodsdroppen och in i döden för mig och mina; Detta kan då bli din renande proses så att vi kan förlåta dig.

 7. Det finns gott om nyttiga idioter inom PK-maffian som har målat in sig i det numera överbefolkade hörnet. Några har, likt Elise, kommit till insikt när verkligheten kommit ikapp, men långt ifrån alla har krupit till korset. Knappast någon alls, faktiskt. -Minns Fredrik´s buktalardocka Ulf Kristersson när han kom med sitt fullständigt horribla budskap : “Jag kör hellre landet käpprätt åt skogen, än talar med SD”. Somliga kommer nog krypande när våldet kryper dom in under skinnet, eller när den egna plånboken drabbas. Men vad hjälper det då ? Barnbarnens dom kommer att bli stenhård.

Kommentera