Stäng

”Så här ser det ut i Svenska skolor nuförtiden”

Från Joakim Lamottes Facebook: När Lamotte la ut den här filmen kom genast hot om våld om han inte tog bort den. Uppenbarligen är det vissa som inte vill att folk ska få se vad som pågår på svenska skolor.


Lamotte kommer givetvis inte ta bort filmen bara för att några snorungar hotar honom. Däremot hoppas Lamotte att så många som möjligt kommer fortsätta att dela den!

-Pettersson säger att kom ihåg att detta inte är ett undantag. I 30 år har politikerna diskuterat vad de ska göra åt problemen,men de fattar inte…

16 reaktioner på “”Så här ser det ut i Svenska skolor nuförtiden”

 1. Kulturberikare! Inte undra på att det ser ut som det gör i deras ursprungsländer! Dit de kan återvända!

 2. detta är frukten av årtionde av förfall, vänstern har haft som mål att urlaka varje uns av viking i den svenska mannen, en tanig liten 50 kilos skit som inte lyder och kan bete sig hur som helst borde ju inte vara något större problem för vilken man som helst. Men i en kombination av män blivit lydiga feministiska soyapojkar och msm jornalister som står i startblocket för att hänga ut och rasist stämpla den lärare som trots allt skulle ta tag i situationen så får dessa importerade apor fortsätta att ockupera o terrorisera den svenska skolan.

 3. Ett samhälle som vill ha en ekonomisk utveckling behöver både de som är välutbildade och de som är lågutbildade. Problemet som jag ser det är att allt för många av de lågutbildade, de som ska rädda våra pensioner, de vill inte ta de jobb som är avsedda för just de lågutbildade. Med en allt för låg lön kan man inte vara kung i baren.
  Då tjänar man mer på att leva på brott och bidrag. Och varför ska man egentligen vara med och rädda pensionerna åt svenskarna?

  De högutbildade däremot, de har dessto fler valmöjligheter. Problemet är väl att ju otryggare landet blir, dessto större är chansen att många av de högutbildade flyttar till andra, säkrare och för deras familjer bättre länder. Och ju fler som flyttar dessto större problem blir det för våra företag att hitta kvalificerat folk, vilket till slut kan leda till att även de flyttar. Och då börjar problemen bli stora. När allt färre ska försörja allt fler. Och eftersom dagens politiker inte verkar kunna klara av små problem, hur ska dessa då kunna klara de större.

  Skolan är viktig. Skolan är en arbetsplats för våra barn. Lamottes film visar hur det är i allt för många skolor idag. Detta är inga engångsföreteelser. Skulle aldrig accepteras på en vuxen arbetsplats.
  Skyddsombudet skulle stänga ner verksamheten tills företagsledningen fått ordning på det hela igen. Men icke i våra skolor, där våra barn ska utbilda sig för framtiden. Där tillåts dessa strulpellar få forsätta med att skapa oordning och otrygghet.

  Sverige är ett sjunkande skepp. Valet i söndags visade med klarhet att mer än 85 % inte har fattat det än. Vill nästan säga att mindre än 1 % har förstått vart det håller på att barka.

 4. I regel ser deras mammor ser ut som mesiga muslimtanter iförda sin hijaber så har de sådana rötägg och monster till söner.

 5. I slutet där han säger ”…så våra makthavare kanske får upp ögonen…”, är nog en ganska snäll beskrivning av hur media och makthavare förhåller sig problemet; vi har media som inte bryr sig, hade de gjort det hade de reagerat och själva undersökt och gjort reportage, och så har vi politiker som bara tror på ”vanliga” media och/eller avfärdar allt annat som rasism, hade politikerna brytt sig hade de själva försökt ta reda på hur det förhåller sig (de kanske rent av vet).

 6. Liknande fasoner ska väl sluta med avstängning, åtal för grov misshandel och tunga skadestånd för odågans föräldrar. Det skulle förslagsvis vara underlag för utvisning av hela familjen. Jag antar att skolverk och regering vet om det här och låter det pågå, för de har inga idéer om hur det skall åtgärdas utan att avslöja att kritikerna av multi kulti och mångfaldsenfalden har rätt. Jag är ganska nöjd att jag är klar med skolgången för länge sedan och slipper dagens urartade skolor. Samhället fortsätter i ökad takt mot slummen tack vare den stora tystnaden och avsaknad av konsekvensanalyser.

 7. Skrämmande…. Har full förståelse för alla dem med lärarutbildning,som slutar i skolorna.Nog kan dessa yngre göra något bättre av sitt liv,än behöva jobba med importerat drägg.
  Tror inte hellre några politiker vill störa utvecklingen tillbaka till medeltiden !
  Sjukt är ett milt ord för hela Abzurdistan.

 8. Tyvärr Lamotte, de flesta av våra PK-politiker och s.k journalister har inte den kognitiva förmågan att förstå dessa komplexa problem. De flesta klarar knappast att gå på en rak linje och tugga tuggummi samtidigt.

 9. Vadå?
  Det är ju sådär de beter sig, det vet till och med de förljugna socialistsvinen.
  Folk röstar ju för mer av den här varan, mer och värre och det go vänner kommer de få!

  Jag blir så satans deprimerad varenda val, boskapen går och röstar som far och farfar gjorde, för de måste ju haft koll??

  Nä go vänner, det sunda förnuftet som guidat svensken i årtusenden har dött ut och försvunnit, och det kommer vi som folk göra med.

  Fy satan!

 10. Ytterligare en milfare……

  Varför är dessa killar så sex intresserade av mammor men sedan gifter sig med barn?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: