Dömd för brutalt rån i Klagshamn fritagen av ungdomsgäng

BROTTSLIGHET. En av tonåringarna som dömdes för det brutala rånet i Klagshamn i vintras har blivit fritagen. Ett ungdomsgäng väntade på honom när han fördes ut från en LVU-förhandling. I sin jakt på rymlingen stoppade polisen tågtrafiken på Malmö C, rapporterar Sydsvenskan.

  • I Danmark hade polisen gått ut med följande: – Om du inte självmant överlämnar dej till Polisen så går vi ut med bild och ditt namn inom 24 timmar. Valet är ditt.
  • I USA hade Polisen gått ut med en fullständig efterlysning inom loppet av minuter.
  • Och om US Marshals hade haft hand om fångtransporten hade inte rymning kunnat ske.

– Vi letar efter honom på alla möjliga sätt genom att prata med folk och kolla av övervakningskameror, säger Filip Annas, presstalesperson på polisens ledningscentral.

-Pettersson konstaterar att ”alla möjliga sätt” inte omfattar att gå ut med signalement och ta hjälp av allmänheten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Dömd för brutalt rån i Klagshamn fritagen av ungdomsgäng

  1. Det är inte prioriterat längre att ge allmänheten bästa skydd. Det är ”värdegrunden”, som ska skyddas till varje pris. Det påminner mej om gamla Sovjets kommunism, där ”systemet” skyddades till varje pris och allmänheten fick vänta.

    • Ja västerländska kläder och Märkesskor tycks passa
      dessa figurer. Men lite märkligt ändå, ska inte dom
      gå klädda i särk precis som gubbarna gör?

KommenteraAvbryt svar