Åsa Lindestam, socialdemokrat som har åkt vilse, fysiskt och politiskt…

EU-VALET 2018. Åsa Lindestam är en svensk socialdemokratisk politiker och riksdagsledamot sedan 2002 och Sveriges riksdags förste vice talman sedan 2018.

Åsa Lindestam är skriven i Söderhamn men jag skulle tro att hon bor i Stockholm eftersom hon varit riksdagsledamot sedan 2002.

Lindestam (S) skriver på Facebook att hon varit på ”manifestation idag i Staffanstorp för tolerans öppenhet och medmänsklighet! Många slöt upp, vi gick i demonstrationståg genom byn och sen var det tal och picknick i Balders hage. Ett mycket bra initiativ i kontrast mot vad som håller på att hända här: de nyanlända får bo i gamla husvagnar i grustag och de två tiggare man har förbjuds tigga. Det behövs en manifestation mot de styrande här: M o SD!”

Bild från Lindestams Facebook

-Pettersson undrar om inte Åsa Lindestam (S), Sveriges riksdags förste vice talman och som borde vara en klok person borde ha viktigare saker än att försöka förstöra en kommun som är på rätt väg. I Staffanstorp röstade en överväldigande majoritet av väljarna på på M och deras samarbetsparti SD. Sossarna fick 21% av någon anledning.

Åsa Lindestam visar noll respekt för sitt ämbete som talman. Enligt socialstyrelsens statistik finns i respektive kommun så här många hemlösa:

  • Staffanstorp: 23.600 invånare och 57 hemlösa
  • Söderhamn: 26.000 invånare och 121 hemlös, Åsa Lindestams hemkommun.
  • Stockholms kommun: 936.000 invånare och 3.239. Här tillbringar Åsa Lindestam veckorna och många helger.
  • Malmö: 328.494 invånare och 2.984. Malmö ligger 20 minuters bilresa från Malmö och dit hade Åsa Lindestam kunnat åkt om hon på allvar ville diskutera hemlöshet, där har många av de hemlösa inga husvagnar, där skjuts det och sprängs och där har Åsa Lindestams parti haft makten i över hundra år.

Av dessa kommuner är

  • Malmö värst med 91 hemlösa per 10.000 invånare
  • Söderhamn  kommer tvåa med 47 st, i Söderhamn har Socialdemokraterna styrt i 97 år, men fick släppa makten i höstas. Varför är inte hemlösheten avskaffad i kommunen du varit med och styrt och din man styr Åsa?
  • Stockholm kommer trea med 35 hemlösa per 10.000 invånare
  • Staffanstorp kommer fyra med 24 hemlösa av 10.000 invånare och ligger bra till sett till hela landet.

Åsa Lindestam ägnar sig åt smutskastning och visar demokratiförakt. Damen åker till en väl fungerande kommun och protesterar. Normalt borde Sveriges riksdags förste vice talman ägna sig åt de kommuner som går sämst men det kanske inte är så roligt eftersom de är socialdemokratiskt styrda.

Förresten är det inget fel att bo i husvagn, hundratusentals gör det frivilligt på semester, hundratusentals entreprenörer gör det, Åsa åk till Rosengård och manifestera för öppenhet för Malmös kvinnor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Åsa Lindestam, socialdemokrat som har åkt vilse, fysiskt och politiskt…

  1. Äntligen i den livsviktiga jämställdhetens namn, nu har ett preventivmedel för män kommit ut på marknaden !
    Nu kan man se och höra f.d rikspolischefen D.Eliasson från begåvningsreserven i PK–media SVT prata om cyberattacker mot Sverige och EU-valet.
    Hmmmmmm, inga nya armband syns till !!!!

  2. Utlänningar, är för henne viktigare än alla fattigpensionärer, och inhemska uteliggare. Hon gör skillnad på folk i vi och dom, och prioriterar ”nyanlända” kollonisatörer framför oss andra. För henne, är inte människor människor. Utan utlänningar är för henne och hennes anhang, förmer än oss andra. ”Allas-lika-värde”, gäller inte för dem, och andra antirasistskitar.

  3. Var det inte Staffanstorp som blev anklagad för att ha flyktingar i husvagnar, medan det i verkligheten var Malmö stad som placerat dem där, utan att ansvariga i Staffanstorp visste om det? Det kom upp i en debatt i SvT (naturligtvis) som skruvat till fakta så det skulle passa PK-media.

  4. Hon är ju som sossar i övrigt,noll respekt för demokrati,
    Sossarär det parti som gaggar mest om demokrati, och
    det parti som trampar mest på den, så hon gör som Löfven!

  5. Ja du Åsa, du verkar ha för lite vettigt att göra så mitt förslag är att du på egen bekostnad bjuder in minst en tiggare och en migrant till din privata sfär och med lika stor gästfrihet som du tycker andra ska göra till fullo ta hand om dessa istället för mästra andra. Då och först då kan du få någon trovärdighet.

  6. Det finns faktiskt svenskar med små barn som tvingas bo i husvagn pga extrem bostadsbrist där svensken får stå tillbaka pga invasionen av id lösa män från mena och afghanistan som går före alla svenskar i bostadsköerna.Kärringen bryr sig förstås inte om de folk som betalar hennes alldeles för höga lön då hon är i första hand verkar vara en politisk aktivist i 7 klöverligan.

  7. Åsa Lindestams bil gick kanske sönder i Staffanstorp? Så hon fick protestera där hon råkade hamna eller är det nog som så att damen är gravt dement.
    Talmansämbetet ska utövas med värdighet och talmannen ska inte ägna sig åt olika tillfälliga politiska jippon.

  8. Malmö ligger c.a 1.6 kilometer från Staffanstorp och det tar c.a 52 minuter att cykla dit och det hade ju varit på sin plats att hon var där istället.

KommenteraAvbryt svar