21 thoughts on “Världens första feministiska regering uppmuntrar detta

 1. Apropå Music Festivalen, tyckte ni inte att det såg riktig mörkt ut it den Svenska truppen?

 2. Skapat av världens första feminazistiska Regering var mentorer är Iran och Saudiarabien

 3. Socialisterna har jobbat i decennier på att avskaffa kristendomen i Sverige,splittrat familjen,kulturmarxisterna har i princip tagit över svenska kyrkan och gjort Guds hus till ett rövarnäste och skökohus,socialisterna ingår avtal med muslimska brödraskapet 1999 bakom svenska folkets rygg,nu ser vi resultatet av den gudsfientliga socialismen.Den svenska feministsocialistregimen har lierat sig med islamister och dessa tillåts islamisera svenskarnas land,Sverige helt oemotsagda trots att Sverige proklamerats som en sekulär stat,kanske världens mest sekulära stat och religonen skall vara en privatsak men detta gäller förstås inte den politiska deologin islam som är ett helt politiskt system som omfattar livets alla områden för dess utövare.
  Här är en engelsman som säger det självklara som gäller i högsta grad i Sverige också.Frågan är hur i h-vete folket kan blunda fö politikernas förräderi och den snabba islamiseringen som pågår.

 4. Jättebra skrivet Katerina! På vilket sätt kan denna grupp tillföra något positivt till Sverige? När islam står för söndra härska våldta.

 5. Löfven och sossarna jobbar stenhårt mot sin egen begravning. Dom har gjort bort sig för all tid och kommer aldrig mer tillbaka

 6. Vår s.k. regering är förödande för folket och för landet. Frågan är hur länge dom ska få sitta kvar och köra landet fullständigt i botten

  • Nu är det inte bara regeringen som är förödande för landet. Med tanke på vad 82% vill med landet och röstade därefter, så lär ju denna regering sitta ganska så säkert.

   Det är inte bara ovanstående bilder som får en att må illa. Jag har sett filmen från AFS torgmöte i Norrköping idag, och skrik vänsterns agerande, ja vad ska man säga.

   • Ytterligare en sak angående AFS torgmöten. Deras torgmöten är grundlagsskyddade och skrik vänsterns agerande är en brottslig handling och ska därefter stävjas med alla medel.

    Men vad gör då polisen, i princip ingenting. Bristen på agerande från polisens sida är en stor skam för hela poliskåren.

    Polisens agerande leder otvetydigt in utvecklingen på en mycket farlig väg i framtiden.

    För att citera Katerina Janouch, FY FAN.

 7. Bra skrivet där janouch.
  Bra att någon sätter ner foten rejält.
  Hoppas alla PK människor läser det här.
  Man blir riktigt illamående när man ser bilderna på eländet.

 8. Svensk feminizm är ju naturligtvis räddningen för alla förtryckta kvinnor i denna sjuka värld…

Kommentera