Sandor om är 3D-klitorisar avdragsgilla?

INSÄNDARE. I inlägget härunder finns dom främsta anledningarna till att jag inte tänker förnedra mig med att rösta i EU – valet. Jag tänker inte hjälpa någon EU–parlamentariker oavsett partitillhörighet eller medborgarskap att bli mångmiljonär efter fem år.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Det enda man med säkerhet vet är att alla 751 ledamöter och deras anställda och samtliga byråkrater sitter där av en enda orsak, nämligen att sko sig så mycket dom kan medans tid är.

Jag tänker inte heller hjälpa alkisen Jean–Claude Juncker, EU kommissionens ordförande, till vidare drickande så att han kan ragla omkring redlöst berusad med olika skor på fötterna och tjäna 300.000 kr i månaden tillika.

Nu sitter inte Margot Wallström längre som s k EU–kommissionär men under tiden hon var det så tjänade hon närmare 30 miljoner på ca tio år.

Numera är Wallström utrikesminister i den s k demokratiskt valda regeringen i Sverige och påstår sig bl a jobba för att minska klyftorna i samhället för 136.000 kronor i månaden.

Kan någon som läser ovanstående skriva och berätta vad EU har åstadkommit för den enkla och vanliga medborgaren i ett EU–land.

Jag kan inte komma på att ett medlemskap i EU har fört med sig något annat än kostnader, ökad kriminalitet, ökad invandring av varelser komna från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på vår planet, konkurrens på arbetsmarknaden med lönedumpning som följd , avfolkning i dom fattigaste EU länderna när man söker sig till ett rikare EU–land.

Igår såg jag ett inlägg om just detta i Rapport där vissa städer och byar i Kroatien bara har en befolkning som nästan bar består av åldringar som lämnas åt sitt öde av barn och barnbarn eftersom dessa har stuckit till ett EU land där villkoren är bättre.

Det bästa vore om så många som möjligt bojkottade EU–valen så att legitimiteten för detta förbannade slöseri med skattemedel kunde ta slut och Jean Claude Juncker och hans 751 parasiter förpassades tillbaka till det liv och förhållanden som vanligt folk får leva under.

Till sist undrar jag hur mycket mer nytta vi kunde ha av dom 40 miljarder, snart antagligen ytterligare 15 miljarder p g a Brexit, som vi betalar till EU idag om pengarna hade stannat i landet. Är övertygad om att t ex benämningen fattigpensionär kunde avskaffas utan vidare och säkerligen mycket annat också som kunde göra livet drägligare för det svenska folket.

Vill härmed också be om förlåtelse för att jag röstade ja i folkomröstningen om EU–medlemskap. Hade jag vetat vad jag vet idag så hade det utan tvekan blivit ett rungande nej. Alla ni som röstade nej och som redan då hade förståndet i behåll, förlåten oss ty vi visste inte vad vi gjorde!

Sandor Herold, Malmö

Är 3D-klitorisar avdragsgilla?

20 thoughts on “Sandor om är 3D-klitorisar avdragsgilla?

 1. EU utmålades ju som en “samarbetsorganisation”, vilket jag själv tyckte var utmärkt. Sedan körde kulturmarxisterna inom EU-kansliet över EU-parlamentet och medlemsländernas gräsrötter och införde en väg mot mer federalism. Sveket fick gräsrötterna att tappa förtroendet för EU, men även för de svenska politiker som medverkade i sveket!

  MEN RÖSTA ÄNDÅ I EU-VALET. DE 5 KOMMUNISTISKA SVENSKA RIKSDAGSPARTIERNA KOMMER ATT “APPLÅDERA” ALLA SOM INTE RÖSTAR, EFTERSOM DETTA ÄR EN RÖST PÅ ETT EU UTAN FÖRÄNDRING. VÄLJ DÅ EN AV DE EU-GRUPPER SOM I AGENDAN HAR ETT FÖRÄNDRAT EU! OCH RÖSTA PÅ DET SVENSKA PARTI SOM ÄR MEDLEM I EU-GRUPPEN!

 2. Visst är det förunderligt att Vänstern, som i alla tider gapat
  över den förhatliga kapitalismen, nu befinner sig på samma
  plattform som storkapitalet, och jobbar för dem.

  Visst är det sådana som benämns nyttiga idioter?

 3. Mig lurar ingen!

  För mig var det enkelt att ta ställning mot EU och rösta nej!

  Tumregeln är: allt som politikerna och storkapitalet är för, det är jag emot!

  Svårare är det inte! Funkar i alla lägen!

  Politikerna är för massinvandring, jag är emot och så vidare.

  Här ska ni få en mall som hjälper er att välja:

  Politikerna och storkapitalet är för_______(här fyller ni i valfritt ämne)____!

  Jag är emot, enkelt!

 4. Hade hen köpt dildos för pengarna kunde man på något sätt förstått hen då alla män inom vänstern numera är kastrerede hens. Fast män och deras kroppsdelar tillhör nog inte hens intressesfär.

  För övrigt krävs det rejäla löner för att hitta tillräckligt många idioter som är beredda att förråda sina egna länder och avsksffa dessa, för att sedan ge makten till det globala kapitalet
  Dessa arvoden borde egentligen kallas mutor.
  Förr i tiden krävdes det krig för att besegra ett annat land.
  Numera sker det genom att köpta människor trycker på röstknappar i Bryssel.

 5. Även om jag tjänade så mycket miljoner som Malin Björk, så skulle jag använda dessa till nyttigare saker än dyra 3D-klitorisar.
  Förlåt frågan, vad har man sådana till, skita ner havet?

  • plast-klittor som hamna i haven har ungefär samma nano-positiva verkan som Sveriges
   bränslepolitik (nada)…en å annan halvblind
   Torsk (som ändå inte ha ngt att tillföra) bara,
   som får förstoppning i kloaken å drunknar

  • Vet ej även om jag är gammal och lesbisk. Jag måste sitta och googla om detta. Men en sak är säkert dem uppe tänker ej hur krona har kommit var dinar var innan Jugoslavien gick sönder.

 6. Att våra imbeciller och förrädare till politiker är för EU räcker för en normalbegåvad att förstå att för den lille människan är EU bara skit och extra kostnader.

 7. Jag tror att stackars Sandor har drabbats av en psykos och inte kan tänka riktigt klart.
  Jag röstade för EU och är fortfarande för EU. Däremot håller jag med Sandor om att ersättningarna till mediokra parlamentariker är på tok för höga och att kostnaderna säkert kan sänkas rejält.
  Liksom all verksamhet och alla kostnader så måste de genomlysas och nagelfaras så att man får ut maximalt.
  Vi har större problem med vår svenska regeringen än med byråkratin i Bryssel för vår svenska regeringen består av kompletta inkompetenta idioter.
  Sandor kan glädja sig över att hans hemlands regering inte har visat upp lika en stor samling av hjärndöda dilletanter som den svenska dito.
  Att stå utanför EU är gratis tror endast totalt oinsatta och byfånar.

 8. Sverige politiker består nu av totala nollor och knäppskallar så framtiden för Sverige ser kolsvart ut. Detta har blivit resultatet av de som skall granska politikerna, dvs. svensk mainstream media, befolkas av ännu värre nollor och knäppskallar.

 9. Om du inte gillar EU.
  Varför inte rösta på det enda EU-kritiska parti som finns i Sverige ?
  Afs !

 10. Sandor lägger ut texten om EU, så ingen kan missförstå vad han tycker.

  Själv röstade jag nej till ett EU-medlemskap, då det begav sig. Kan väl säga att jag inte ångrar mig.

  Fast om vi på något sätt ska hindra denna överstatliga koloss och dess slukhål. Som suger i sig skattepengar från oss medborgare i Sverige. Så måste man faktiskt använda sin röst för det. Antingen för att rösta för en radikal reformering eller ett utträde.

 11. Sandor, EU har tagit många viktiga beslut genom åren!
  Gurkorna skall numera ha en minimilängd och får inte heller vara böjda åt höger, då kasseras dom omedelbart.
  Jordgubbarna klarade sig något bättre -kan nog bero på färgen- här var det bara en liten tillrättavisning att dom inte får vara mindre än en svensk enkrona.
  Men nu har ju dom krympt rejält och så har även jordgubbarna och därför plockas dom numera medan dom är pyttesmå och röd/gröna, vilket går ypperligt!
  Surströmmingen och det svenska snuset är en långkörare i EU. Här har byråkraterna tjänat många millioner på att sitta och bolla frågorna och pappersarken än hit och än dit.
  Ska vi förbjuda eller inte, ja eller nej eller kanske kanske?
  Dom har inte riktigt bestämt sig än, men det lutar åt att tillåta surströmmingen men förbjuda nubben som hör till. Dom vill inte inkräkta allt för mycket på Junkers specialområde, nubbar och procent och dess inverkan på omdömet.
  Snus är ett elände påstår dom och skall förbjudas -om dom inte kan tjäna pengar på det vill säga!
  Därför införs på prov en kombination av snus och mus.
  Snus från Sverige tillsammans med mus från dom röda distrikten i Bryssel vilket borgar för en oslagbar mix.
  Så visst har EU fattat många viktiga beslut genom åren, dom har tagit massor av snedsteg framåt under Junkers ostadiga ledning och fler lär det bli för det facila priset av 40 miljarder per år för oss svenskar. Bara snuspengar!

  • Lööfs stora budskap när hon besökte Malmö och mångsidigt refererades i Sydsvenskan var att hon skulle stoppa plast i EU. Så nu ligger du illa till Malin. Trots att ni båda ingår som fans i regeringen.

Kommentera