Frasses – en bit av Norrland

GOTT OCH BLANDAT. Frasses är en hamburgerkedja som är stolta över att komma från Norrland och som gärna berättar om sina norrländska rötter. Att det dessutom finns så många härliga norrländska råvaror och smaker att jobba med tycker Frasses är än bättre. Du har kanske provat deras krämiga mjukglass med härligt god hjortronsylt eller deras exklusiva Skrov Royal med Västerbottensost?

Att ta vara på den norrländska känslan och harmonin är en självklarhet för Frasses och något de hela tiden vill lägga stor vikt vid.

-Pettersson vill berätta att Bäckby i Västerås ligger i Norrland och att man där talar arabiska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Frasses – en bit av Norrland

  1. Skulle inte förvåna mig om det kommer krav på att göra arabiska till Sveriges officiella språk jämte svenskan, inom några år.
    Jag gissar på 2025.

    Och jag tror att det är fullt möjligt att det blir så också, så småningom.

    • Jag har märkt många små saker som sker överallt senaste åren: På biblioteket, när jag söker på en författare (amerikansk) kommer titlarna upp på den arabiska översättningen FÖRST. I Sverige. Inte den engelska eller den svenska översättningen. Så var det inte för några år sedan.

      Med skyltar, myndighetsdokument och kostnadsfria tolkar på arabiska, varför skulle araber motivera sig att lära sig svenska?

  2. Här i Västerås kan man köpa häftet ”restaurangchansen”, och där ingår företag och restauranger med fina rabatter. Vad gäller maten kan man äta 2 pers för kostnad av 1. Frasses ingår i det häftet och för 2 år se´n gick vi in och åt något, minns inte vad men det var tamejfan inget norrländskt vare sig maten eller personal. Blir inget mer besök där kan jag lova…

KommenteraAvbryt svar