Fredrik Virtanen: Min intellektuella feghet äcklar mig


MEDIA. Fedrik Virtanen tillhörde etablissemanget och var högavlönad skribent på Aftonbladet, sedan drabbades han inte utan anledning av #metoo-drevet som gick hårt åt vänsterns män. 

 

Bild från Politikfakta

Virtanen erkänner nu att det är precis så illa som vi konservativa alltid vetat om: ”Den moralistiska vänstern som jag tillhörde är ett obehagligt etablissemang som inte bryr sig om sanningen”.

Virtanen verkar nu börja förstå. Han skriver i sin nya bok: ”Min intellektuella feghet äcklar mig mer än alla pattar jag kan ha klämt på krogen”.

Vänstermänniskor anser sig alltid vara offer, alltid kränkta och dragandes på mängder med komplex. Därför betraktar man sig som underordnade trots att man har hela makten över politiken, medierna, kulturen och universiteten. Även när det gått så långt att man som Stalin och Mao tagit livet av alla opponenter, anser man sig fortfarande vara förfördelad.

Man får en skum syn på livet av att vara vänster. Jag har aldrig förstått tjusningen med den. De tror att man kan gör det lätt för sig om man alltid, alltid skyller allt på andra. Men livet blir bara torftigt om man inte skärskådar sin egen moral och söker bli bättre som människa.

Samtiden

Tack Fredrik, inga nyheter men det är bra att du bekräftar vad vi andra har vetat i åratal, ring Anders Lindberg och berätta också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Fredrik Virtanen: Min intellektuella feghet äcklar mig

 • Peter Skoglund

  Det är bra att Fredrik kommer till insikt och pratar ut.

  Om det ”hyckleri” som sker inom den teoretiska och moralistiska vänsterrörelsen. Vi får hoppas på fler sådana ”uppvaknanden”.

  Fast för Aftonbladets nuvarande ”vänstertyckare”, har jag inget hopp.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bara patetiskt !

  Gilla

 • Fred

  Men titta, han kan ju skriva ändå.

  Gilla

 • Kungen

  Kan vi inte bara slippa höra om det här stolpskottet. Vem bryr sig

  Gilla

 • Kent

  Det går åt mycket koks i de kretsarna.
  När han då åker på en rejäl käftsmäll genom metoo och vaknar upp ur allsköns berusningar och står i rättssalen så märker han att det var endast falska vänner allihop.
  Vänsterblivna är lättkränkta och har ett dåligt självförtroende parat med megalomani har han säkert rätt i.
  Om Fredrik Virtanen nu har kommit till insikt med vilka falska profetior han har torgfört så får vi gratulera och hoppas att han kommer fram med informationen.

  Gilla

 • Susanna

  Faktum är att det är väldigt starkt av Fredrik Virtanen att gå ut med detta. Insikten att han varit ett stöd för Satan, ondskan och lögnen – och deras folk i alla år och det berättar han om. För detta bör han icke fördömas utan hyllas.

  Gilla

 • Maggan

  Hade han fortfarande varit avlönad av Aftonbladet => Ingen självrannsakan.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Har en känsla av att han var väl medveten om att det var dynga han spred. En stor del av hans gelikar också för den delen.
  Men för att behålla den feta lönen så gäller det att rätta sig i ledet.
  Hade han inte fått sparken från jobbet så hade han fortfarande suttit där och fabricerat sina PK-lögner.

  Gilla

 • ossie

  Allt skit som han skrev om i Aftonslasken var ju inte särskilt intellektuellt.

  Gilla

 • messkalle

  Jag har aldrig ogillat Fredrik för att han gjorde vad hon kunde ha sagt nej till DÅ. Måste citera min vän; ”Jag har försökt (med många), det blev många nej, men det blev också många ja.”
  .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: