Brott mot rikets säkerhet?


RIKETS SÄKERHET. Sveriges tidigare ambassadör i Kina, Anna Lindstedt har nu delgivits misstanke om brott med anledning av sitt agerande i fallet med den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Uppgifterna bekräftas av åklagaren Hans Ihrman som leder förundersökningen mot Anna Lindstedt. Men det borde finnas skäl att utreda en annan person för samma brott. Den tidigare bostadsministern Mehmet Kaplan, skriver Ledarsidorna.se.

…och statsminister Fredrik Reinfeldt kallar Sverigedemokraterna extrema…

Tidigare bostadsministern Mehmet Kaplan har agerat i egenskap som svensk minister under ett besök i Turkiet som ligger utanför regeringens program och protokoll. Ledarsidorna.se har tidigare kartlagt Mehmet Kaplans besök i Turkiet den 23 november 2015. Ett besök som dokumenterades av turkiska myndigheter och där AKP:s representant i Sverige, Rafeet Candemir, presenterades som den svenske ministerns officiella presskontakt och ingående i den svenska delegationen.

Läs vidare på Ledarsidorna.se…

-Pettersson var oerhört misstänksam mot Abdirizak Waberi som var riksdagsledamot för moderaterna 2010-2014. Som nytillträdd riksdagsledamot blev Waberi suppleant i försvarsutskottet där man bereder bland annat militära frågor, samhällets krisberedskap och landets säkerhet. Inom moderaternas försvarskommitté hade han ansvaret för, bland annat, Försvarshögskolan och militärhögskolorna. 2014 fick inte Waberi nytt förtroende och återgick då till islam.

Då hade Sverige trupper och stridsbåtar vid Somalias kust som skulle jaga pirater, vi har fortfarande några soldater kvar i Somalia, och jag mejlade Waberi som är född i Somalia och moderaternas kansli och frågade om han hade dubbelt medborgarskap, svenskt och somaliskt och var hans lojalitet låg. Sverige, Somalia eller islam. Det kom trots påstötning aldrig något svar.

Frågan var kanske oförskämd men Waberi har öppet sagt att han vill ha sharialagar i Sverige, han tycker att en man har rätt att slå sin fru i uppfostrande syfte.

Waberi är vice president för Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE) som är terroristorganisationen Muslimska brödraskapet representant i Europa. Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan.

En sådan man satte alltså moderaterna och regeringen Reinfeldt i försvarsutskottet! 

Waberi har också varit ordförande för Islamiska förbundet i Sverige (IFiS), drivit kritiserade muslimska friskolor med mer men alltid med kopplingar till islam.

Waberi har varit med på bloggen många gånger…

Brottsbalken. kapitel 19. Om brott mot rikets säkerhet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Brott mot rikets säkerhet?

 • Roland Salomonsson

  När Socialdemokraterna beväpnade IS med bl a 300 pansarbandvagnar, så var Mehmet Kaplan Wallströms verktyg. Inte bara vapen sändes utan miljoner sändes till terrororganisationer som gav stöd åt IS, d v s som är en del av IS, typ s k White Helmets.
  Via olika politiska och olagliga trixningar banades väg för dessa pbv, vilka sedan resulterade i 10000-tals oskyldiga människors död (S har blod på sina händer likt alla extremkommunister).
  – ÖB beordrades att påstå att pbv inte behövdes – Ha, Ha, Ha!
  – Kaplan förhandlade om fri lejd genom Turkiet för leveransen – undras vad detta ”kostade” i politik resp kronor?
  – pbv ”såldes” för en spottstyver till ett Tjeckiskt bolag.
  – Tjeckerna ”sålde” pbv direkt vidare till ”Irak”.
  – Tjeckerna levererade beordrad väg till Bagdad, vilket råkade passera Raqqa (som av en händelse).
  – varje konvoj som passerade Raqqa ”försvann”, men leveranserna fortsatte och till slut var alla 300 levererade. IS hade därmed kapacitét att transportera ca 2100 soldater splitterskyddat i fordon som också har en lätt pansarvärnskanon, men också kan skjuta spränggranat. Detta innebär minst en brigad, men sannolikt stommen till en division.

  Många tror att Kaplan sparkades för någon skitsak vad det nu var, men i verkligheten sparkades han för att världens media började nysta i Kaplans roll i beväpningen av IS (Kaplan är en ledande Muslimsk Broder), och då började det brännas för att Socialdemokraterna och dess sidogrenar skulle avslöjas för världen med all sin internationellt olagliga verksamheter. Wallström, ÖB, ett flertal UD-handläggare (flera idag chefer), KI (penningtvätter), och Kaplan förståss, skulle avslöjas.
  Nu blev det locket på.

  Tro inte att detta någonsin kommer att framläggas för utredning av någon ”oväldig” åklagare – om det når åklageriet, så blir det en ”trogen” åklagare som garanterat lägger ned efter att någon närmast oskyldig underhuggare fällts. På ”gravstenen skulle det stå ”För Rikets Säkerhet” – jo du! De menar förståss ”För Socialdemokraternas Makt”!
  De stora bovarna rörs inte.

  Gilla

 • Kent

  Desto mer man tänker på Fredrik Reinfeldt desto mer absurd blir han.

  Gilla

 • NALLEN

  Att Reinfeldt valde att ta in MÄNNISKOR med en sådan udda syn. Kan förklara hans extrema uttalade och hans patetiska försök att styra utvecklingen i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: