Stäng

Ung kille med epa-traktor och sydstatsflagga blir misshandlad av två invandrare

BROTTSLIGHET. I Kil i Värmland visar de nya svenskarna vem som bestämmer i det nya landet. Misshandel skedde den 1 maj. En ung man misshandlades av två andra unga män, alla tre är i 16-årsåldern. Det hela startade med någon typ av konflikt mellan de inblandade och slutade med att den ena unge mannen blev misshandlad av de två andra.

Polisen var på platsen och de två som misshandlat den tredje blev frihetsberövade och förda till polisstationen för förhör. Efter förhöret beslutade åklagare att de båda frihetsberövade skulle släppas på fri fot men utredningen fortsätter mot de båda misstänkta personerna. Den aktuella filmen som florerar finns hos polisen och utredningen fortsätter alltså.

Polisen 

-Pettersson undrar vem som var fotograf och varför inte media är i uppror, det ser ut som hatbrott och hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Ung kille med epa-traktor och sydstatsflagga blir misshandlad av två invandrare

 1. Polisen vågar inte ta fast dräggen.
  Men epagrabbarna åker säker fast för fortkörning….

 2. Finns mycket att säga kring detta. T.ex.
  Det händer dagligen runt om i Sverige.
  Det kommer bli bra mycket värre.
  Kvinnor har det redan värre med tanke på alla våldtäkter. För några år sedan sa man att statistiskt kommer var fjärde kvinna bli våldtagen någon gång under sin livstid. Den siffran kommer snart revideras till var tredje.
  Slutligen, ingen ljusning i sikte.

 3. Man kan komma med hur många analyser som helst, dominans beteende, dålig socialisering osv. Gör något istället för att analysera så mycket ! Självbevarelsedriften brukar vara starkare än psykologiska analyser.
  Leta upp killarna som utförde detta och ta ett rejält snack med dom,,och visa att det är allvar.
  Christer från Stockholm

 4. När jag ser detta har jag svårt att beskriva med ord hur jag känner. Leta upp killarna som gjorde detta och ta ett rejält snack med dom.
  Christer från Stockholm

 5. Sådant här är mycket vanligt: att grupper av barn/ungdomar/unga män med ursprung i MENA, när de är i numerärt överläge attackerar svenskar, ffa barn och ungdomar. Förekommer redan på lekplatsen och de vet att de kommer undan med det.

  En pojke med MENA-ursprung förklarade fenomenet för mig; de handlar om att visa dominans. Det är allmänt känt bland MENA att ”svenska pappor gör ingenting åt det”.

  Och nej, de tycker inte att de är fega när de attackerar i numerärt överläge eller dem som är mindre. Att dominera är oerhört viktigt för dem!

 6. Sådant här är mycket vanligt: att grupper av barn/ungdomar/unga män med ursprung i MENA, när de är i numerärt överläge attackerar svenskar, ffa barn och ungdomar. Förekommer redan på lekplatsen och de vet att de kommer undan med det.( Har själv bevittnat det flera gånger -och ingripit.)

  En pojke med MENA-ursprung förklarade fenomenet för mig; de handlar om att visa dominans. Det är allmänt känt bland MENA att ”svenska pappor gör ingenting åt det”.

  Och nej, de tycker inte att de är fega när de attackerar i numerärt överläge eller dem som är mindre.
  -De är stolta och filmar det för att visa upp det -för det ÖKAR deras status i den egna gruppen!
  Att dominera är oerhört viktigt för dem!

 7. massimporten av MENA-vildar från müsse-länder fortsätter i oförändrad eller snabbare takt. Utbytet fortgår! Fy f@n! Vilka landsförrädare till ynkes”politiker” vi har!
  Dominansbrott fortlöper dagligen och rättsväsendet friar dessa, bjuder på kaffe/bulla! Vi Svenskar blir grovt hånade varje dag!
  Världens högsta skatter, världens högsta drivmedelspriser, världens högsta elskatter/-kostnader osv osv
  När börjar revolutionen?

 8. Inte hälsosamt att bevittna sånt här. Det kokar inombords! Med övertryck som forna tryckkokare!

 9. Det behövs medborgargarden innan packet få total dominans, ta dom ut i skogen på en promenad och ………

 10. Tro fan att barbarerna skrattar åt Sverige och svenskarna:
  ”Efter förhöret beslutade åklagare att de båda frihetsberövade skulle släppas på fri fot…”

 11. Varför har inte svt visat filmen på nyheterna ?
  Varför släpper vi in sånt drägg i landet ?
  Vad gör polisen ?

  Om vi tänker oss att det varit svenskar som gett sig på ett skäggbarn hade det varit på alla nyheter. Dessutom hade stefan fördömt det i tv.
  Allas lika värde gäller INTE svenskar – eller hur

 12. Detta är ett typexempel på vad som i Danmark och Norge börjat kallas ” Dominanskriminalitet”.
  Det har förekommit länge, men tycks ha blivit vanligare och vanligare de senaste åren.
  Detta kommer bli ännu vanligare så länge de kommer undan med det. Och värre och värre lär det bli med ändrad demografi och därmed ändrad kultur i Sverige.

  Från Flashback:
  Målet är då att förnedra sina offer och samtidigt ”dominera” dem på ett sätt som ger större ”respekt” i den egna gruppen. Det dessa brott har gemensamt är att den etniska aspekten: Förövarna är uteslutande invandrare och offren är nästan uteslutande etniska nordbor eller mer sällan invandrare från andra etniska grupper.
  Även i Norge har man börjat använda termen rapporterar Document.no. Man skriver bland annat att flera rättegångar har studerats och att man då sett att begreppet även kan appliceras i Norge. Tidningen berättar att offren alltid är norska och att våldet saknar proportioner. ”

  Tja, dominans är ett centralt element i vissa kulturer, det är troligen därför det ser ut som det gör i dessa delar av världen.

  1. finns det inga män i Kil som kan göra samhället en tjänst nu när de bevisligen är på fri fot.,

   1. Det är inte bara i Kil det saknas män. Jag kommer främst att tänka på förstörelsen av Ebbas grav.

    Dom flesta svenska män verkar födas med en defekt, nämligen ryggrad.

 13. Sådär såg det ut i Upplands Väsby redan på 80 talet! Idag kan ingen längre vara fri från dessa invällare!

 14. Vad ni förväntade er?
  Läser om brand på Rosengård och undrar om anmällan mot Polis för h. mot fg.
  Svante, du kan dela SD kuriren och se hur många svenskar har hus kvar.
  Vagina har slagit sönder landet. Kåta kvinnor med hjärna mellan benen. S politiker med hjärna i rumpan och i bank konto.
  Jag väntar dessa 2 tar svensken för h-m-fg så dåligt fungerar lagen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: